Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Meggyi001: Kuponok....
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bambano: Bambanő háza tája
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Aktív témák
- 

Moddingfan senior tag Figya, nem tuskóztalak le, eszembe sem jutott ilyesmi, csak azt mondtam, hogy mivel a kupakokat az emberek többsége amúgy is kidobná, ennyi erővel el is küldeheti, nem? Ha segítünk az jó, ha nem ér célba, akkor mit veszítettünk? Semmit. Csak ennyit mondtam. Az viszont tényleg érthető, ha nem lesz fotó, már leírtam, miért (ez sajna régi idők tapasztalata). Nem akartam összetűzésbe keveredni se Veled, se mással. Pénzt én sem küldtem volna, ahhoz tényleg bizonyíték kell, de mivel itt pénz volt a tét, így ''mit veszíthetünk, ha kamu'' alapelven beszálltam. Ha bárki is ilyen indokkal kamu gyűjtést szervezne, arról meg lenne a véleményem. Ha másra nem is, arra jó volt a gyűjtés, hogy lássuk, mennyi segítőkész ember van kis országunkban  Szal részemről nincs harag. Szal részemről nincs harag.
Aktív témák
- Thinkpad E15 Gen2 15.6" FHD IPS i7-1165G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Samsung S25 128GB Navy Blue makulátlan állapotban garival eladó
- DJI Mavic 3 Pro Fly More Combo (2 akku) RC Pro - drón szett újszerű állapotban
- Akciós áron eladó ÚJ HP Dragonfly G4 /I7-1355U/16 GB/1000GB SSD/13,5"/FHD+/400nit/1 ciklus
- Lenovo ThinkPad P15v Gen 3 i7 12800H 16GB 256GB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3618,96% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- 152 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-12450H, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Szal részemről nincs harag.
 Szal részemről nincs harag.