Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- WhrlpoolMind: Búcsú a HD3870-től
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- Klaus Duran: Nem csajos Samsung Z Flip
Aktív témák
-
tiv61us
őstag
válasz
Moddingfan #271 üzenetére
Ha rovid akarnek lenni, azt modanam, nincs elettapasztalatod!
Persze ezert meg folosleges minket erzeketlen tuskonak titulalni, akik meg az ehezo gyereknek sem adnak semmit, csak ha erdekeik igy vezerlik. Most latatlanba le merem fogadni tobbet kuldtem haza beteg gyerekeknek gyujtesre,mint az itt kupakolok. Persze korhazi alapitvny, vagy az ismert szulo szamlajara ment a penz.
Ezzel a kupakkal a problema, hogy igy nem lehet elhinni. Nem tudom mi a celja de hihetetlen. Nem olvasok rola ujsagban, mondjuk tv-t nem latok, talan ott,? vagy plakatokon? Nem tudom. Amellett nagyon gyorsan osszegyult ez az 500 ezer, az utlso 170 ezer egy azaz 1 nap alatt. Nem hiszem, hogy egy mozgasserult kislany, aki nagyon orulne ilyen ajandeknak, vagy a szuleinek nem tetszene egy nyilvanos atadas, de ha nem nem. De a ceg, vagy alapitvany miert nem jelenik meg sehol. Igen en vagyok, ezert kell a kupak, mi csinaljuk, masnak is segitunk stb...
Itt egyelore annyit tudni, hogy egy szamomra nick, gyujt egy altala ismeretlen embernek aki a baratja ismerose es egy alapitvany vagy ceg, vagy szvetkezet, vagy akarmi akarkije.
Ugyhogy visszabb az agarakkal kis baratom, senki nem kert halat, de ha segiteni akarok akkor illik tudnom miert es kinek, tudod a mai vilagban olyanok is letezenek akiket CSALO-nak hivnak/es itt nem lacira gondolok/, es bizony ha ennyi a furcsasag egy ugyben akkor az emberben felteodik nehany kerdes, amire tovabbra sincs valasz.
En sem adakozom azert, hogy majd valaki halas lesz, bar az embernek nem esik rosszul neha egy koszonom, viszot nem szeretnek balek lenni.
Ugyhogy ne itelj es ne minosits ha lehet, ha tenyleg fair a dolog akkor nem tudom miert ennyi a titok? Egy ket kisebb info es maris kikapcsolna bennem a megszolalt veszcsengo, mert bennem megszolalt es inkabb tobszor szoljon feleslegesen, minthogy esetleg megvezessenek. Bar ez a Ti bulitok en innen kupakot nem tudok kuldeni, feltettem nehany egyszeru kerdest. ennyi.
Aktív témák
- új, bontatlan Kingston FURY Impact 32 GB KIT DDR4L-3200 SoDIMM CL20-22-22 memória / kisker garancia
- Asztali PC , i5 10400F , RX 6600 XT , 16GB DDR4 , 512GB NVME
- Bomba ár! Fujitsu H760 - i7-6820HQ I 32GB I 500SSD I 15,6" FHD I Nvidia 4GB I Cam I W10 I Garancia!
- LG 32" ívelt Monitor 32MR50C-B
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G8 - i5-1145G7 I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 64GB 1TB 5500M 8GB garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! DELL Precision 7540 i7-9850H Quadro T2000 16GB 512GB 1 év garancia
- iKing.hu - Samsung Galaxy Z Flip 7 Blue Shadow Újszerű, karcmentes állapotban 512 GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest