Hirdetés

2024. május 5., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Tabletek, E-bookok  »  Amazon Kindle (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2018-05-11 12:53:49

LOGOUT.hu

Figyelem! Ez az összefoglaló már elavult! Ha valami nem világos, kérdezz a topikban.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#20101) ArthurShelby válasza Proci85 (#20100) üzenetére


ArthurShelby
addikt

Jogos, félre érthető volt. (én nem tudtam, hogy a regelés, vagy a eredeti tok miatt van, ezért írtam mind2-t)

A rosszban mindig van valami megtévesztően jó, különben nem választanánk a rosszat

(#20102) cocka válasza Proci85 (#20100) üzenetére


cocka
veterán

Mellesleg, tudtommal regisztrálatlan készüléket is be lehet kapcsolni, már ha ezt értitek aktivitás alatt.

A regisztrálatlanul használhatóság feltétele pedig, hogy egyszer legalább be legyen regisztrálva a készülék. Mondjuk a regisztráció hiánya opciókat is elvesz.

Kezdődik ott, hogy

1. A Kindle Store-t nem lehet használni. Wishlist és store settings sincs nyilván.
2. Nem hozhatóak létre collectionök.
3. Nincs Goodreads meg a többi közösségi marhaság (na ez mondjuk nem mintha hiányozna).
4. Nincs household és family library sem.
5. Nincs home screen view és whispersync sem. Ez utóbbival lehet ugyebár a készülékek közti olvasási állapotokat szinkronizálni.
6. Nincs Next in series, Word Wise és Vocabulary Builder sem.
7. Nincs popular highlights, public notes és about this book.
8. Nincs parental controls sem.

Hát ezek közül talán a Kindle Store, a collectionök, a vocabulary builder ami fontos lehet.

(#20103) Oldman2 válasza cocka (#20102) üzenetére


Oldman2
veterán

És ha jól emlékszek, a beépített óra sem megy rendesen e nélkül.

(#20104) cocka válasza Oldman2 (#20103) üzenetére


cocka
veterán

Hát erről nem tudok nyilatkozni. Az amúgy miért ne menne? Hát az órabeállítást nem tünteti el, meg ha kvázi ki van kapcsolva, akkor addig honnan tudja, hogy mennyi az idő? Az akku gondolom gondoskodik a pontosságról. De azt megfigyeltem, hogy ha pl. a Keyboardon lefagy valami app, akkor az óra tuti elállítódik. Illetve attól függ persze, hogy mennyire fagyott ki, mert ha megáll és hagyom a fenébe, akkor gondolom pont annyival mutat kevesebbet, ameddig a fenébe hagytam a lefagyástól számítva.

(#20105) cocka


cocka
veterán

Amúgy van ez a véletlenül megveszel egy könyvet dolog a Kindle Store-ban és felkínálja, hogy cancel order. Ez nem adhat trükközésre okot?

Mert fedezethiány esetén is elküldi a könyvet, de küld egy értesítést is, hogy nem tudták levonni a lóvét. Aztán ha utólag le tudják vonni mégis akkor oké, ha meg nem tudják, akkor kicsit macerás a cancelling, de egy utólagos eltüntetés már nem gátol meg abban, hogy lementsem a cuccot még mielőtt táveltávolítanák az olvasóról.

Vagy olyankor már érzékeli, hogy USB módba került az eszköz és az egyben bukta is?

(#20106) koncsik válasza cocka (#20104) üzenetére


koncsik
MODERÁTOR

Régebben biztosan nem szinkronizált az idő (valami 1970-re állt be) és nem mentek a felhő alapú szolgáltatások a nem regisztrált KIndle-knél. Ha jól emlékszem a vezeték nélküli hálozatra csatlakozás kellett a szinkronizáláshoz. Mostanában nem tudom, mindegyik Kindle-nk regisztrált. :B

[ Szerkesztve ]

Eladó játékaim (LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html

(#20107) Degeczi válasza Oldman2 (#20103) üzenetére


Degeczi
nagyúr

Így van, és talán pont ez a legfontosabb az átlagos felhasználónak!

Bár nem az "óra" (az állítható kézzel is), hanem a dátum nem állítódik be regisztrálás nélkül, és egy gyári alapértékről indul, ami kezdetben ugyan lényegtelen, számolja a napokat, a pontos dátum úgysem számít - ám ha bármi okból resetelni kell a készüléket, megint a gyári alapra ugrik majd vissza, és azzal fölborul a könyvek olvasási sorrendje (hiszen mind a "jövőbe ugrik" hirtelen)

(#20108) seadrone


seadrone
őstag

sziasztok!

itthon hol tudok új, full legál garis PW3-at venni jó áron?

köszi

(#20109) cocka válasza seadrone (#20108) üzenetére


cocka
veterán

Az Amazontól közvetlenül rendelve miért nem jó?

Az full legális, tán jár rá 1 év garancia és Deutschlandból ingyenes a szállítás. Talán most még akciós is. 39-ért megveheted. Kb. 1-1.5 hét alatt megjön.

Ja és mindenképp reklámmentest kapsz, mert a reklámosat nem küldik Magyarországra.

[ Szerkesztve ]

(#20110) seadrone válasza cocka (#20109) üzenetére


seadrone
őstag

ez jó, köszi!

2 éve vehettem az enyémet, akkor nem hoztak hungaryba onnan.
ja, az enyém is Bécsből van, tényleg :)

(#20111) cocka válasza seadrone (#20110) üzenetére


cocka
veterán

Az enyém meg az amazon.de-ről rendelve Németországból Deutsche Posttal szállítva. (szal. az hogy IS, az enyhe túlzás ez esetben)

(#20112) zseko


zseko
veterán

Üdv, szeretnék egy ebook olvasót, és hajlok a kindle irányába elég erősen. Fő szempont hogy telepíthető legyen angol-magyar szótár, és a világítás, na meg a megbízható működés, és úgy tűnik ez a legjobb megoldás rá. Angliából rendelném. Kipróbáltam az androidos programjukat, azon van egy olyan, hogy Word Wise, az az 'igazi' olvasón is rajta van, gondolom? Így ezzel, és az angol-magyar szótárral próbálkozhatok angol nyelvű könyvekkel is. Az, hogy 'kevés' formátumot támogat, gondolom nem hátrány.
Más, az összefoglaló úgy tűnik már régi :), és nincs benne a Voyage változat. Ez miben jobb a sima PW-től, megéri a felárat, vagy mitől jobb? Melyik éri meg jobban? Leírás alapján két extrát látok, adaptive front light és a lapozógombok. Megéri azt a +50 fontot?

HR24.hu

(#20113) Degeczi válasza zseko (#20112) üzenetére


Degeczi
nagyúr

A formátum nem hátrány, mert lényegében két fő e-book formátum létezik, egyforma elterjedtséggel - és abból az egyik az Amazoné. Egyébként pedig rendszerező programmal (a sokat ajánlott ingyenes Calibre) automatikus az átalakítás ezek között, így végképp nem szempont.

A Word wise azonban csak Amazontól vett könyvekkel megy, ott sem mindegyikkel (mondjuk sokat nem számít, néha elég hülye szavakat jelöl meg magyaráznivalóként)

Általában nem éri meg a Voyage a normál többletet, csak ha akcióban éppen kellően alacsony az ára - de ez teljesen szubjektív, rajtad múlik.

(#20114) cocka válasza zseko (#20112) üzenetére


cocka
veterán

van egy olyan, hogy Word Wise, az az 'igazi' olvasón is rajta van, gondolom? Így ezzel, és az angol-magyar szótárral próbálkozhatok angol nyelvű könyvekkel is.

Nekem inkább az az érzésem, hogy a Kindle-ök szoftverét és funkcióit nem a különböző okostelefonokhoz, tabletekhez miegymáshoz készülő ereader appok alapján készítették, hanem nagy valószínűséggel az appok utánozzák le az ebook olvasók funkcióit.

Tehát ebből kiindulva szerintem egyértelmű, hogy a Word Wise alapból van az újabb fwjű Kindle-ökön.

Még azt kiegészítve, amit Degeczi írt: Ráadásul nemcsak, hogy hülye szavakat jelöl meg, hanem mivel ugye a föléírás miatt széjjelebb húzza a sorokat, szerintem így zavaróan távol is kerülnek egymástól.

Angliából rendelném.

És az miért jobb? A német Amazonon ingyenes a posta.

(#20115) ollie válasza zseko (#20112) üzenetére


ollie
MODERÁTOR

Miért nem a német amazonról rendeled? Ingyen szállítják Magyarországra.

***

(#20116) zseko válasza Degeczi (#20113) üzenetére


zseko
veterán

Köszi! Kérdezni is akartam, csak elfelejtettem, milyen 'gyakran' akcióznak? Mennyire szoktak, mikorra várható, érdemes rá várni? (igaz biztosan érdemes, mindig öröm ha valami olcsóbb :) )

cocka és ollie Mert van angol bankkártyám, amin még rajta van a pénzem egy része, csak én már hazaköltöztem, így gondoltam ez a legegyszerűbb. Nincs konvertálás, nincs árfolyamköltség, csak kifizetem. Bár most nézem, hogy onnan van szállítási díj, 7 font környékén lenne legalább. Na meg németül nem is értek :D (angolul se igazán :DDD, de azokat nyelvi a problémákat könnyebben megoldom)
Egyébként gondoltam, hogy kint megveszem, csak nem tudom biztosra, hogy kimegyek-e október-november környékén, az meg egyébként is még messze van, és addig is jó lenne olvasni, tableten/telefonon viszont már nem annyira jó.
Ha lehetne fizetni az angol kártyámmal a német oldalon, jó lenne, csak nem tudom hogy váltanak át, és mennyire járnék rosszul. Forintra sem lenne jó most átváltani szerintem, ezért tartottam jobb ötletnek angliát.

Akkor azt mondjátok elég a Paperwhite, felesleges a Voyage.

[ Szerkesztve ]

HR24.hu

(#20117) zseko


zseko
veterán

Végigvittem a rendelést amíg nem kérte a kártyaadatokat, a német és az angol oldalon is. A németre végül 149,40 eurót ír, az angolra pedig 126.99 fontot. Ez átszámolva nekem 46 577,39 forint a német, és 44 902,64 forint az angol oldalról rendelve. Na és persze ez úgy van számolva, mikor forint alapú kártyáról fizetném a banki váltással, de ugye nekem van fontom. Valamint, gyorsabb szállítást is ír onnan :F Ha nincs semmi egyéb költség, ez alapján úgy tűnik, hogy jobban megérné angliából rendelnem.
Még megvárom mit válaszoltok, érdekel mit gondoltok.

[ Szerkesztve ]

HR24.hu

(#20118) ollie válasza zseko (#20117) üzenetére


ollie
MODERÁTOR

Megadtad a magyar szállítási címet az angol oldalon? Úgy tudtam, hogy onnan nem szállítanak hozzánk.

***

(#20119) zseko válasza ollie (#20118) üzenetére


zseko
veterán

Igen, az van kitörölve mindkét képből. A With Special Offers-t választva írja, hogy nem szállítanak, de a Without Special Offers mellett már engedi. Ez ha jól tudom a reklámos valamint a reklámmentes változat, így 10 fonttal drágább is.

[ Szerkesztve ]

HR24.hu

(#20120) zseko válasza zseko (#20119) üzenetére


zseko
veterán

Csak hogy bonyolítsam az egészet :) , még nézelődtem az oldalon, aztán rámentem a kosárra és ott a fizetésnél ezt adja...: 132.83GBP
Továbblépve megint a 126.99 összeget adja... Úgy látom ezt csak akkor tudom meg végül mennyi lesz, ha tényleg megrendelem :DDD, a második összeg alapján viszont németország nyert 390 forinttal :D

[ Szerkesztve ]

HR24.hu

(#20121) Degeczi válasza zseko (#20120) üzenetére


Degeczi
nagyúr

Magyar cím esetén a világrekorder magyar áfát kötelesek fölszámolni, ezért ugrik meg az ár.

(#20122) zseko válasza Degeczi (#20121) üzenetére


zseko
veterán

Igen, a fórumböngészések alatt olvastam ezt, inkább csak az, hogy ez az első fizetés gomb után még nem derül ki, csak a legeslegvégén. De jelenleg alig 400 forint a különbség a német és az angliai ár között, így még agyalok rajta pár órát, aztán bepróbálom az angliai rendelést. Igaz itthon találtam 4-6ezerrel olcsóbban, de valahogy nem bízom abban.

Kerestem voucher kódot, hátha olcsóbb lesz :), de nem találok. Akcióra várni nincs türelmem, most (is) akarok olvasni, nem decemberben :)

Ah, értem. Én kiegyeznék reklámos változattal is, főleg, hogy olcsóbb lenne, de akkor is inkább az amazontól venném, mint magyar 'kitudjamilyen' oldalról.

köszi!

[ Szerkesztve ]

HR24.hu

(#20123) ollie válasza zseko (#20122) üzenetére


ollie
MODERÁTOR

Az itthoni valszeg reklámos lesz, azért olcsóbb.

***

(#20124) DrojDtroll


DrojDtroll
addikt

Sziasztok!

Kindle 6-ot lehet magyarítani?

(#20125) Degeczi válasza DrojDtroll (#20124) üzenetére


Degeczi
nagyúr

Nem, utoljára talán az ősrégi Keyboardhoz (Kindle 3) volt ilyesmi. De jelentősége nincs, használathoz nem kell nyelvtudás (de a beállításhoz sem sok)

(#20126) zseko válasza Degeczi (#20125) üzenetére


zseko
veterán

Megrendeltem Angliából, Németországból küldik :DDD Hétfőre ér ide.

[ Szerkesztve ]

HR24.hu

(#20127) zseko


zseko
veterán

Nem kellett várnom hétfőig, ma kihozta a postás :) Tetszik, bár azt szokni kell, hogy kikapcsolva is van rajta kép :) Már csak egy jó tokot kell hozzá vennem.

Érdekes, hogy van egy Voice mappa, benne egy közel 150MB-os vox file-al, közben úgy tudom, ebben nincs is már hangszóró :F

[ Szerkesztve ]

HR24.hu

(#20128) pjen válasza zseko (#20127) üzenetére


pjen
félisten

Nem kell kapcsolgatni,egy mágneses tok és passz.Becsukod alszik,kinyitod felébred. :)

(#20129) zseko válasza pjen (#20128) üzenetére


zseko
veterán

Egyelőre kell, mert egy hónap mire ideér kínából a tok :) Itthon csak valami eszement árakon láttam, onnan meg már 5-8 dollárért is kapok...

HR24.hu

(#20130) pjen válasza zseko (#20129) üzenetére


pjen
félisten

Akkor sem kell,csak akkor fogyaszt ha lapozol,és tok nékül is elmegy aludni egy idő után,ha nem bántod.Csak tedd le.

(#20131) Degeczi válasza zseko (#20127) üzenetére


Degeczi
nagyúr

Hangszóró nincs, típustól függően (te tudod, h mit rendeltél) lehet bluetooth-on vagy külön megvásárolható audio adapteren keresztül fölolvastatni - de sok értelme nincsen, mert szintetizált angol szöveg

(#20132) vegyszer válasza zseko (#20129) üzenetére


vegyszer
addikt

Milyen tokot nézel ilyen árban?

"Újságírás az, amit a hatalom nem akar nyomtatásban látni. Minden más csak propaganda." George Orwell

(#20133) zseko válasza vegyszer (#20132) üzenetére


zseko
veterán

Ez az egyik ami tetszik: [link]
Ez a másik: [link] most itt ugyan több, de láttam ebayen 5-ért.

[ Szerkesztve ]

HR24.hu

(#20134) zseko


zseko
veterán

Egy napi tapasztalat után: Egész jó, bár könyvet még mindig jobb olvasni szerintem. Más, mint ha tableten olvasnék, de van benne valami ami zavar. Nem tűnik elég kontrasztosnak nekem, a háttér nem elég 'fehér', inkább barnás-szürkés, a betűk meg nem elég feketék. Verőfényben egyébként nagyon jó, ott a legjobb használni, most este, vagy napközben, épületben, viszont olyan felemás érzés. Ez a három együtt viszont zavaró, mégpedig, hogy a fekete nem eléggé fekete, a háttér nem elég fehér, és hogy a kontraszt nem elég nagy. Amelyik betűtípusnál meg közel jó, azt meg kényelmetlen olvasni.
Ja, és méretileg is majdnem kicsi, akkora kijelző lenne teljesen jó, mint amekkora maga a készülék.
jó sok problémám van :DDD
Na még ismerkedek :)

HR24.hu

(#20135) hampidampi válasza zseko (#20134) üzenetére


hampidampi
senior tag

Hányasra raktad a világítást?
Vannak persze nagyobb olvasók, de azok annyival drágábbak is.

(#20136) zseko válasza hampidampi (#20135) üzenetére


zseko
veterán

Egyelőre teljesen mindegy mire állítom :) Most épp 7-es, vagy 8-as szinten van, jelenleg ez tűnik jónak az éjjeli lámpa fénye mellett. Szerintem szoknom kell ezt is, mint a többi eszközömet. Egy 10-es tablet után ugye egy kicsit keveslem a felületmennyiséget, túl gyakran kell lapozni :)
Ami a legszokatlanabb, hogy nem lehet - vagyis nem kell - kikapcsolni. Mármint úgy, hogy ne legyen semmi a kijelzőn. Vagyis kilehet, csak akkor meg az a fura, hogy nem a megszokott fekete a kijelző, hanem olyan 'seszínű', bézs, vagy ilyesmi, a festők használtak ilyen színt a munkahelyemen alapozónak :DDD Eddig a napon, a napfényben volt a legjobb olvasni egyébként.
Teleszórtam könyvekkel, megnéztem mi ez a Collection, mert nem értettem az itt leírtak alapján, de végülis egyszerű. Gyakorlatilag címkék, mint pl. a gmailben. Összehányva minden egy helyen, oszt' majd a címkék rendbetartják :D

HR24.hu

(#20137) cocka válasza zseko (#20136) üzenetére


cocka
veterán

El lehet érni, hogy ne legyen semmi a kijelzőn. Bekapcsolt állapotban nyomva tartod a bekapcsoló gombot és a megjelenő menüben a screen offot érinted. Kész. Minden eltűnik a kijelzőről és csak egy fehér felületet látsz.

(#20138) zseko válasza cocka (#20137) üzenetére


zseko
veterán

Ezt írtam én is. Mondjuk inkább bézs szín az mintsem fehér. Zavaróbb is üresen :)

[ Szerkesztve ]

HR24.hu

(#20139) Degeczi válasza zseko (#20136) üzenetére


Degeczi
nagyúr

El nem tudom képzelni, miért zavar, h készenléti állapotban miért nem üres a kijelző... :F
Fogyasztása semmi nincsen - ráadásul használaton kívül úgyis a csukott tokban tartod, így még csak nem is látod 1-2 mp-nél tovább (PPW-hoz eleve mágneses ébresztésű tokot érdemes venni, amivel a toknyitásra ismét az utoljára olvasott könyvbe kerülsz vissza...)

Papírkönyveket sem csomagolod fehér borítóba, h ne zavarjon a nem üres fedlapjuk :N

A kontrasztja egyébként valóban egy picit alacsonyabb, mint a régebbi, világítás nélküli típusoké: valszeg pont a kijelző fölötti világítóréteg miatt. De megéri így is, mert sokkal jobb beépített világítás (amit egyszer belősz majd vmi közepes szintre, utána többet nem állítgatod, hacsak nem olvasod töksötétben, mert ott érdemes alacsonyabbra venni) mellett olvasni

(#20140) zseko válasza Degeczi (#20139) üzenetére


zseko
veterán

Ah, tudtam hogy rossz szavakkal fogalmazok, mindig úgy sikerül :) Akkor mondjuk inkább, hogy szokatlan, meglepő, stb. Ugye az van megszokva, ha kikapcsolok valamit akkor a kijelző fekete. Olyankor nem fogyaszt semmit a kijelző, ugye telefonnál, tabletnél az a legnagyobb áramzabáló, ezért zavarba ejtő most azt látni, hogy van egy készülék amin mindig van valami rajta, és nem szükséges kikapcsolni, valamint kikapcsolva sem fekete, ami ugye gyakorlatilag a megszokott. De csak egy totál fekete screensavert kéne feltennem és meg lennék nyugodva ;) Maradjunk a szokatlannál akkor.
Tok még nincs, azt most rendeltem, majd a hónap végére talán ide is ér.
A kontrasztot sajnálom leginkább, az tényleg zavaró, hogy nem koromfekete a fekete, mindig olyan érzésem van, hogy nem látok jól. De ez meg lehet az amoled hibája, hozzászoktam ahhoz a kijelzőhöz. A Voyage-ot jobbnak mondták, gondolkoztam, hogy nem-e az kellett volna mégis inkább. Nem emlékszem melyiket próbáltam angliában pár hónapja, az egész jónak tűnt így visszagondolva, de pár percből úgyse lehet bármi következtetést levonni.
De úgy tűnik most találtam egy beállítást, Futura betűtípus közepes vagy nagy sortávval, és ~9-es fényerő. Így most egész jó olvasni. Alakul ez.

HR24.hu

(#20141) huberpe válasza zseko (#20140) üzenetére


huberpe
aktív tag

én már használtam voyage-t is és kb. egy szinten van a kijelzőjük. a voyage egy kicsit élesebb de a kontraszt ua. próbáld meg úgy, hogy ha lámpafénynél használod akkor 13-15 körüli fényerő ha meg napfény akkor 19-20. nekem ezek az értékek váltak be.

(#20142) Degeczi válasza zseko (#20140) üzenetére


Degeczi
nagyúr

Addig, tok nélkül lehetőleg ne vidd sehová, mert nagyon sérülékeny a kijelző!

(#20143) zseko válasza Degeczi (#20142) üzenetére


zseko
veterán

Igen, olvastam. Nem is értem miért ilyenre csinálták. Tokban mennyire lehet hurcolászni? 'Dobálni' gondolom úgy sem érdemes.

[ Szerkesztve ]

HR24.hu

(#20144) Degeczi válasza zseko (#20143) üzenetére


Degeczi
nagyúr

márkától függetlenül e-ink jellemző, h könnyen sérül (és nem is feltétlenül kívülről)
de egy rugalmas tok kellően védi

(#20145) BBéci


BBéci
titán

Negyedik éve használom az első generációs Paperwhite-ot, szeretem, de bosszant, hogy némelyik könyvet nem hajlandó megnyitni, pedig a Calibre olvasója hibátlanul jeleníti meg. AZW3-ra szoktam konvertálni.
Van ötletetek, mi lehet a baj? Küldjem el email-ben kipróbálásra?

Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!

(#20146) zseko válasza BBéci (#20145) üzenetére


zseko
veterán

A Calibre-ben láttam olyat, igaz a mobi-hoz kapcsolódóan, hogy van 'old' és van 'new' metódus, és a new nem kompatibilis a régebbi olvasókkal. Bár érdekes lenne, ha egyszer így, egyszer még úgy konvertálna.

HR24.hu

(#20147) pjen válasza BBéci (#20145) üzenetére


pjen
félisten

Mi van ha nem Te adod meg mibe konvertálja,csak rá böksz,hogy küldés eszközre.

(#20148) vegyszer válasza BBéci (#20145) üzenetére


vegyszer
addikt

Szerintem oldd meg fordítva. Legyen olyan formátumban, amit nem támogat, és a felhőben konvertálás után nézd meg. Az Amazon csak tudja mi kell neked...

"Újságírás az, amit a hatalom nem akar nyomtatásban látni. Minden más csak propaganda." George Orwell

(#20149) BBéci válasza pjen (#20147) üzenetére


BBéci
titán

Teljesen vegyes a kép, rtf, pdf, mobi, epub az eredeti,azokat konverálom AZW3-ra.

Nincs regisztrálva az olvasó, első perctől repülőgép üzemmódban használom.
Azt szeretném kideríteni, csak nálam jelez errort, vagy más készülékeken is?

[ Szerkesztve ]

Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!

(#20150) pjen válasza BBéci (#20149) üzenetére


pjen
félisten

Enyém sincs regisztrálva,nem is érdekel az amazon.Eddig a calire megoldott mindent.Pont ezt írom.Ha össze dugod az olvasót a Pc vel és felismeri,a calibrében állits autómatikus konvertálást,nyisd meg a könyvet aztán klikk küldés eszközre.Ha a calibre nem bír vele,akkor általában valamilyen abby ocr progival kell kezdeni

Útvonal

Fórumok  »  Tabletek, E-bookok  »  Amazon Kindle (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.