Hirdetés

2024. május 5., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Tabletek, E-bookok  »  Amazon Kindle (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2018-05-11 12:53:49

LOGOUT.hu

Figyelem! Ez az összefoglaló már elavult! Ha valami nem világos, kérdezz a topikban.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#20401) #50440192 válasza Degeczi (#20400) üzenetére


#50440192
törölt tag

5 percig volt bekapcsolva gyárilag ahogy állt nem vettem lejjebb, rápillantottam és kész. Úgy rémlik 2-3 kocka hiányzott a maximumig. Aztán jött a párom :U . Holnap megnézem úgy h leveszem.

(#20402) Degeczi válasza #50440192 (#20401) üzenetére


Degeczi
nagyúr

Annyi erős világításon könnyen előfordul ilyen egyenetlenség, de úgy sosem fogod használni, csak a fele környékén, ezért ott nézd meg. Szinte biztosan sokkal kevésbé lesz zavaró (ha pedig mégis, elvileg lehet kérni garos cserét ilyen panasszal)

(#20403) #50440192 válasza Degeczi (#20402) üzenetére


#50440192
törölt tag

Kicseleztem és megnéztem most mert nem hagyott nyugodni. :DD :DD

Visszavettem 10-11-12-re ahogy mondtátok. Ott szinte alig látszott. 10 alatt és 5-6 környékén már teljesen eltűnt. Még attól is függött h mennyire látszik, hogy sötétben vagy felkapcsolt lámpánál nézem.

Szóval úgy néz ki, hogy bocs, de vaklárma volt az egész és a jelenség csak erőteljesen felhúzott fényerőnél jelentkezik. (ahogy gyárilag bekapcsoltam és seggre ültem, hogy ez meg mi...) Paranoia is on mert tavaly karácsonyra egy új, pixelhibás laptopot sikerült szerezni gyönyörű bevilágításokkal az alsó káván szóval azóta minden kijelzőre rá vagyok feszülve.

Egyébként nagyon komoly a szerkezet főleg így elsőre, hogy soha nem láttam ilyet közelről. (Korábban max táblagépen kezdtem bele egy könyvbe de 25 oldalig bírtam, hagyjuk is nem egy kategória)

Köszönöm a gyors válaszokat mindenkinek!

ui.: kijelzőt egyébként mikor érdemes kikapcsolni? (ha már alapvetően alvóban sem fogyaszt kb semmit)

[ Szerkesztve ]

(#20404) Degeczi válasza #50440192 (#20403) üzenetére


Degeczi
nagyúr

Nem is érdemes a kijelző kikapcsolásával vacakolni, semmi szerepe.
Viszont olyan tokot célszerű használni hozzá, aminek fedelébe egy apró mágnes van rejtve (nem a csatban, nem záró funkcióként), így érzékelni tudja a tok nyitását-csukását, és akkor ébreszteni-altatni sem kell, hanem nyitásra máris ott vagy a könyvben, ahol becsuktad.

(#20405) Phülöp válasza Proci85 (#20350) üzenetére


Phülöp
addikt

Az enyém hamarosan érkezik az olaszoktól, de mivel ajándék, nem tudom az árát.
Ami bosszantó, hogy hozzánk (Málta) nem szállítanak tokot.

[ Szerkesztve ]

A Bretagne-félsziget meredek ormai alatt Otthont találnak kóbor csikóhalak. /Mesterem

(#20406) viktorhmv


viktorhmv
senior tag

Sziasztok!

Feleségem Amazon Kindle wp63gw tipusú készülékéhez szeretnénk egy szép minőségi tokot vásárolni. Biztosra szeretnék menni, hogy ne nyúljak mellé a tok méretében. Ezért kérném a segítségeteket. Mit ajánlotok? Honnan és melyik tokokból válogathatok?

Köszi előre is!

Üdv,
Viktor

Grafikai és arculattervezés. Ezzel foglalkozom hivatás szerűen. Ha szükséged van egy lelkiismeretes tervezőgrafikusra akkor dobj egy PÜ-t nyugodtan. www.viktorsebok.com

(#20407) Balinov


Balinov
félisten

Sracok, megint en, megint sync gond. 4th gen Touch. Korabban calibre-val konvertalt (.mobi-ra) konyveknel a pozicio szinkronizalas tokeletesen ment az Androidos kindle appal, de az utobbi par honapban inkabb nem megy, mint megy. Nem tudom, szamit-e a konvertalas menete.

epub/pdf Calibre-ben megnyit, jobbklikk, konvertal mobi-ra, vegeredmenyt a kindle-s email cimre elkuld, Touch-on megjelenik, Kindle androidon megjelenik, de a szinkronizalas nem mukodik.

Ugy hiszem, touchon utolso fw van, kindle app legfrisebb (korabbi, facelift elottivel is hasonlo helyzet volt).

Ill. van meg egy olyan gondom,hogy amazonrol vett ekonyv tordelese a touch-on bizonyos esetekben elmaszik, pl keretbe beagyazott, feloldalas szovegresz jobb oldala "lelog" a touch kijelzorol, mig androidos appban tokeletes a tordeles. Konkretan ez a konyv.

Ezzel lehet kezdeni valamit vagy engedjem el, es inkabb olvassam Androidon, vagy Kindle Cloud/ Windows readerrel? Pl. ennel megy a pozicio szinkronizalas droid->win vonalon

6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/

(#20408) Watcher45 válasza Balinov (#20407) üzenetére


Watcher45
tag

Miért konvertálsz, ha úgy is a Kindle címre küldöd el? Megteszi helyetted az Amazon.

(#20409) Balinov válasza Watcher45 (#20408) üzenetére


Balinov
félisten

sajnos van, ami epub-ban erheto el, azt meg az emailes konverter nem szereti. meg bevallom megszokasbol.

De ez lenne a kisebb gond, a sync temat nem ertem,hogy miert nem, korabban a 3rd Gen keyboardal nem volt ilyen gondom. Lehet persze az is,hogy az amazon varialt valamit a hatterben (pl. whispersync-el)

A gyari, vasarolt konyves tordelesi gond viszont kifejezetten idegesit.

6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/

(#20410) alexw801 válasza Balinov (#20409) üzenetére


alexw801
senior tag

Az epub-ot a www.convertfiles.com konvertálni tudja mobi-ra, és az küldhető e-mailben a Kindlére, de akár rá is másolható USB kábelen keresztül.
Ez az olyan egyszerű elméjű emberek módszere, mint amilyen én vagyok. :K

Xiaomi Mi A3; Xiaomi POCO X3, 70mai Cam PRO; 70mai Cam 1S; FIMI PALM camera, EKEN H8 Pro; Amazfit Bip; Likebook Ares note, Xiaomi Mi Pad 4 Plus, Mi Band 7 Pro

(#20411) cocka


cocka
veterán

Úristen, én a PW3 érintőképernyőjével sem vagyok teljesen kibékülve, mert sokszor nem hajlandó reagálni meg mostanában konkrétan két esetben már totál le is fagyott, egyszerűen nem reagált semmire, csak a gombos restart segített. El se tudom képzelni milyen kínlódás lehet az első Touchcsal szenvedni, aminek ugye még rezisztív érintője van.

Másrészt ez a könyv is jól példázza, hogy természetesen se magyar, se amerikai accounttal nem érhető el, úgyhogy hamarosan muszáj leszek egy brit accountot is készíteni, mert unalmas már ez az országonkénti tiltogatás, akár vpnnel is. Leszarom.

Visszavonom, ha átkattintasz a továbbirányító lapra, akkor bejön az amerikai/international verzió is

[ Szerkesztve ]

(#20412) cocka


cocka
veterán

Az viszont jellemző, hogy az amerikain megveheted kb. 2900 Ft-ért, míg az angolon 3500 körül van alsó hangon, amibe nem tudom már benne van-e az áfa. Mert az amerikain a nettó árat írják, arra kell rászámolni kb. 6.8% VAT-ot és azzal együtt hazai devizaárfolyamon kb. 2900 LOL

Egyébként meg oda van írva, hogy a könyv Enhanced Typesettinggel készült, azaz kb. csak az ezt támogató eszközökön jelenik meg normálisan.

Kindle E-readers 6th generation and newer

Szóval a tiéden ezért szar.

Forrás: [link]

De a kritikákat olvasgatva a könyv oldalán azt kell mondjam, valami általános formázási bugja van, meg talán Oasis 2-n biztos rendesebben nézne ki. De a sample-ön is látszik hogy PW3-on is lelógnak a táblázatos részek. Sokan írják, hogy a papír alapú könyv nagyon jó, de az ebook változat siralmas. Kérj refundot! Vagy esetleg egy update-et a készítőtől.

(#20413) Degeczi válasza cocka (#20411) üzenetére


Degeczi
nagyúr

Rezisztív érintésvezérlés egyik e-book olvasóban sem volt.
A kapacitív előtt infrásat használtak, ami ugyan kevésbé pontos, de a célnak végülis megfelelt az is (és persze bármilyen kesztyűben lehetett használni - bár bezacskózva meg nem, így vízpartra nem volt ideális)

(#20414) Balinov válasza cocka (#20412) üzenetére


Balinov
félisten

Ez nekem ment? :U

6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/

(#20415) cocka válasza Balinov (#20414) üzenetére


cocka
veterán

Nyilván.

(#20416) Balinov válasza cocka (#20415) üzenetére


Balinov
félisten

Köszi, reggel volt még, nem volt egyértelmű. Atnezem a kommenteket és megkeresem először a szerzőt.

6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/

(#20417) A_Papa


A_Papa
aktív tag

Sziasztok!

Kindle 4 esetén megoldható az valahogyan, hogy a könyveimet az általam létrehozott mappaszerkezetben lássam?

Ha igen, hogyan? :)

Köszi a válaszokat!

Papa

(#20418) cocka válasza A_Papa (#20417) üzenetére


cocka
veterán

Collections mond valamit?

(#20419) A_Papa válasza cocka (#20418) üzenetére


A_Papa
aktív tag

Semmit.

[ Szerkesztve ]

Papa

(#20420) koncsik válasza A_Papa (#20417) üzenetére


koncsik
MODERÁTOR

Alapvetően nem, a Collections-re itt 4 megoldást javasoltak pár napja.

[ Szerkesztve ]

Eladó játékaim (LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html

(#20421) A_Papa válasza koncsik (#20420) üzenetére


A_Papa
aktív tag

Köszi szépen a segítséged, megnézem! :)

Papa

(#20422) alexw801 válasza koncsik (#20420) üzenetére


alexw801
senior tag

Már 6 az a 4.
Én nem az Amazontól vásárolt könyveket is Collections alá tudtam rendezni, elég sokat, bár izzadságszagú művelet volt. (PW3)

Xiaomi Mi A3; Xiaomi POCO X3, 70mai Cam PRO; 70mai Cam 1S; FIMI PALM camera, EKEN H8 Pro; Amazfit Bip; Likebook Ares note, Xiaomi Mi Pad 4 Plus, Mi Band 7 Pro

(#20423) cocka


cocka
veterán

Sziasztok!

Azt észrevette valaki, hogy mióta számmal állítható a betűméret a vásárolt könyvek (vagy lehet érdemesebb lenne úgy fogalmaznom, hogy bizonyos vásárolt könyvek) alap betűmérete valahogy kisebb lett?

Azaz pl. volt egy default sideloaded könyv, ami az új rendszerben 4-es méretezést kapott, a méret nem változott, a régi betűméret maradt.
Ugyanakkor ha megveszel egy könyvet az Amazonról és marad a betűméret a 4-esen, akkor mégiscsak kisebb lesz, mint a sideloadolt könyveknél. A vásároltnál az 5-ös meg már valahogy nagyobb mint a sideloadednál a 4-es.

Elég furcsa. :F

(#20424) snowdog válasza A_Papa (#20417) üzenetére


snowdog
veterán

Kindle 4 esetén megoldható az valahogyan, hogy a könyveimet az általam létrehozott mappaszerkezetben lássam?

Az nem oldható meg. Viszont a Collections segítségével összegyűjtheted őket, de annak semmi köze nem lesz az eredeti mappaszerkezethez. Ha kevés könyvről van szó, akkor én magán az olvasón szoktam létrehozni a Collections-t. Az a legegyszerűbb. Nagyobb mennyiségnél már macerás.

[ Szerkesztve ]

(#20425) Degeczi válasza cocka (#20423) üzenetére


Degeczi
nagyúr

A saját könyv gondolom MOBI/PRC, míg a vásárolt AZW3 lehet, és a kettő más renderelést használ, ezért lehet eltérés.

(#20426) cocka válasza Degeczi (#20425) üzenetére


cocka
veterán

Nem, Calibre-rel készült azw3. Epubból konvertálva.

(#20427) indigo


indigo
aktív tag

Sziasztok!

Van egy Kindle 4-em és valami oknál fogva ne képes csatlakozni a hálózathoz. A következő hibaüzenet fogad, ha szinkronizálni szeretném a bővitett tartalommal (Sync & Check for Items).

Your Kindle is unable to connect at this time. Please make sure you are
within wireless range and try again. If the problem persists, restart
your Kindle from the menu in Settings and try again.

Az amazonon javasoltakat végigzongoráztam (Airplane mode On/Off, Wifi On/Off, stb.), egyedül a Chanel 1-11-gyel nem tudtam mit kezdeni.
Járt-e valaki hasonlóképpen és talált-e rá megoldást?
Köszi a válaszokat

[ Szerkesztve ]

(#20428) adriankoooo


adriankoooo
senior tag

Rájöttem miért nem ment a Hyphenate plugin:

Azt hinnéd, hogy itt alapból az AZW3 ki van jelölve és elég az Ok-ra nyomnod, de nem: ki kell jelölnöd kézzel a
formátumot és az Ok-ra kattintani. Utána már látszik a műveleti kimenetben is, hogy dolgozik.

Jelenleg nincs semmilyen megoldás azw3 emailen való küldésére Kindle-re?

(#20429) Kövezett válasza adriankoooo (#20428) üzenetére


Kövezett
tag

Az elválasztójelezett epubot vagy azw3-at konvertáld duplamobivá, és azt már el tudod küldeni. (Mire megérkezik, megint azw3 lesz belőle.)

Én minden formázást az epubon végzek el, amit aztán kindlegennel konvertálok, és Send to Kindle-lel küldök az olvasóra.

(#20430) adriankoooo válasza Kövezett (#20429) üzenetére


adriankoooo
senior tag

Ezt jó tudni, köszönöm. :R

(#20431) vegyszer


vegyszer
addikt

Sziasztok!

Ahogy titkon reméltem, a Jézuska egy PW3-mal lepett meg. Jött hozzá egy tok, és vele egy fólia a kijelzőre, meg egy ceruza. Ebből gondolom, hogy ez nem eredeti kiegészítő, de a célnak szerintem tökéletesen meg fog felelni. De hogy se a
fólia, se a ceruza nem lesz kibontva, az szinte biztos
.
:R :)) :Y

Sikerült is rávenni, hogy az általam áhított könyveket az amazon rendszere konvertálja, és leküldje a készülékre.

Be kell valljam, hogy más a megszokott Nook Simple Touch után. De látszik a különbség. Nagyon bejön a háttérfény, és a kijelző felbontása is nem kis ugrás.

A Zasszonyt jókor sikerült mozgósítani, hogy a brit amazonon most olcsó a PW3, és a Skóciában elő sógiasszony pont akkor rendelt mindent tőlük. Így ezt is hozzá csapta a Cyber Monday motyóihoz.

Tetszik, hogy a véletlenül PDF-ben küldött motyót is lehet olvasni. Bár zavaró, hogy majd egy col a holttér a betűk kisebbek, mint optimális, de első blikkre használni lehet, és ez főleg a felbontás erénye. Persze majd jön utómunka, hisz a PDF nem villanykönyv formátum, és abban minden jobb lesz, de hirtelen jó ez így...

Itt is jön az első kérdés: a Calibre előbb említett elválasztó pluginjét hogy kell működésbe venni? Kell hozzá külön magyar szótár? Vagy az már benne van? Valahogy ez nem jött át...

[ Szerkesztve ]

"Újságírás az, amit a hatalom nem akar nyomtatásban látni. Minden más csak propaganda." George Orwell

(#20432) snowdog válasza vegyszer (#20431) üzenetére


snowdog
veterán

Szia!

Ezt olvasd el, és utána már biztosan menni fog. [link]

(#20433) Degeczi válasza vegyszer (#20431) üzenetére


Degeczi
nagyúr

Persze, a fóliával csak rontod a minőséget, cserébe semmit nem kapsz (karcolások ellen nem kell védeni, ütés, benyomódás ellen pedig nem véd), és ceruzára sem látom, mi szükség lenne itt, szóval valóban, kibontani is fölösleges ezeket.

(#20434) cocka válasza Degeczi (#20433) üzenetére


cocka
veterán

Érintőceruzából max olyat használnék, ami tűhegyű, mert sokszor olyan picsányi betűkre kell nyomni, amire vagy hatszor ráfér az ujjam. LOL Nagyítani meg sokkal kényelmetlenebb.

(#20435) alexw801 válasza cocka (#20434) üzenetére


alexw801
senior tag

Elég tömpe ujjaim vannak, mégis a PW3-on a hivatkozások pici számjegyeit meg szoktam nyitni. Persze néha mellé megy.

Xiaomi Mi A3; Xiaomi POCO X3, 70mai Cam PRO; 70mai Cam 1S; FIMI PALM camera, EKEN H8 Pro; Amazfit Bip; Likebook Ares note, Xiaomi Mi Pad 4 Plus, Mi Band 7 Pro

(#20436) snowdog


snowdog
veterán

Találtam egy PDF to Kindle konvertáló programot (ingyenes). [link]
Használta már valaki?

(#20437) snowdog válasza snowdog (#20436) üzenetére


snowdog
veterán

Rákerestem a topikban, és volt találat. [link]

Mivel nem derült ki mennyire használható (mondjuk az Abbyy--hez képest), ezért másképpen kérdezem. Érdemes használni?

(#20438) IamTheDog


IamTheDog
tag

Sziasztok!

Karácsonyra kaptam egy Kindle Paperwhite-ot, amin jobb alul van egy pixelhiba. Szerintetek van értelme kicseréltetni? A neten olvasok egy csomó olyat, hogy van aki hét cseredarab után adta fel, mert mind pixelhibás volt. Nem nagyon zavaró amúgy, szerencsére nem olvasási területen van, de azért mégis odatéved néha a szemem a világító pöttyre.

A kütyü egyébként a német Amazonról van. A garanciáztatásnak ilyen esetben mi a menete?

(#20439) Beerdrinker válasza indigo (#20427) üzenetére


Beerdrinker
tag

Frissíteni kell a legújabb szoftverre, és meg is oldódik a gond.

"Where is Jessica Hyde?"

(#20440) vegyszer


vegyszer
addikt

Egy kérdés, még az éjen vagyok a PW3-mal való ismerkedésnek. Viszont az nem tiszta, hogy a tartalomjegyzéket hogyan kezeli, egyáltalán kezeli-e az eszköz?

(Amazonon konvertált néhány könyv került eddig rá) És fogalmam sincs, hogy az eredeti formában volt-e benne? Egyáltalán keressek ilyet? Vagy Calibre segedelmével rakják bele, és úgy küldjem rája? És így lesz csak?

"Újságírás az, amit a hatalom nem akar nyomtatásban látni. Minden más csak propaganda." George Orwell

(#20441) Degeczi válasza IamTheDog (#20438) üzenetére


Degeczi
nagyúr

Nem pixelhiba, hiszen még csak nem is az e-ink kijelzőn, hanem a kijelző fölötti világítórétegben van hiba.
Régebben egyáltalán nem volt jellemző erre a típusra, mindenesetre miért ne próbálnád kicseréltetni? Pont a jó garancia egy érv a típus mellett, hát használd ki.

(#20442) Degeczi válasza vegyszer (#20440) üzenetére


Degeczi
nagyúr

Persze, h kezeli a tartalomjegyzéket és fejezeteket, de látatlanban senki nem mondhatja meg, h az általad fölpakolt könyvekkel mi a gond...
Mindenesetre ha Amazon által konvertált, akkor annak a forrása nem e-book volt (hiszen EPUB-ról nem konvertál), így adja magát, h persze tartalomjegyzék sincsen.
Ha már tartalomjegyzékkel ellátott EPUB-ot konverálsz Calibre-vel, az természetesen kezeli a tartalomjegyzéket is, ha pedig nincsen, jó unaloműző szórakozás saját kezűleg létrehozni (írsz regexp-et, ami fölismeri pl. a "xx fejezet" sorokat, azoknak külön stílust ad, majd megadod, h ezek jelentsenek fejezetugrást, és egy adott tartalomjegyzék-szintet is. Csinálni egyszerűbb, mint leírni - de persze regexp és html tapasztalatok kellenek hozzá)

(#20443) Phülöp


Phülöp
addikt

Srácok, arra van valami okosság, hogy egy sorozat kötetei sorrendben jelenjenek meg a collection-on belül?
A Calibre topikban azt a tippet kaptam, hogy a könyv címébe csempésszem bele a sorszámot, és aszerint rendezzem sorba őket.
Nincs valami szofisztikáltabb megoldás? A Calibre - gondolom - nem küldi át a metaadatokat, és ez okozza a problémát.
Próbáltam mobi és azw3 formátummal is.
Kindle Oasis (az újabbik) a páciens.

Más: létezik ehhez a vashoz Kindle Collection Manager? Amit találtam, az nem menti el a változásokat, csak a program ablakában látszik, mit és hogyan szeretnék (újraindítottam a Kindle-t, ahogy az elő van írva).

[ Szerkesztve ]

A Bretagne-félsziget meredek ormai alatt Otthont találnak kóbor csikóhalak. /Mesterem

(#20444) cocka válasza Phülöp (#20443) üzenetére


cocka
veterán

Tudtommal azw3 esetén a metaadatokban beállítható, hogy milyen sorozathoz tartozik a könyv és az hanyadik a sorozatban. Egyéb formátumoknál nem tudom.

(#20445) Phülöp válasza cocka (#20444) üzenetére


Phülöp
addikt

igen, a metaadatokban ott is van, de a calibre azt pont nem hajlandó átvinni
még ketresem kicsit azért, hátha

A Bretagne-félsziget meredek ormai alatt Otthont találnak kóbor csikóhalak. /Mesterem

(#20446) hampidampi válasza cocka (#20444) üzenetére


hampidampi
senior tag

Sorozat-metaadatot csak az epub képes tárolni.

(#20447) MegalodonS


MegalodonS
őstag

Azt megtudnatok mondani,miert van az,hogy olvasom a konyvet,a bal also sarokban irja,7 ora maradt hatra a konybol,kovetkezo oldal utan mar csak 1,5 ora?? :F

(#20448) Degeczi válasza MegalodonS (#20447) üzenetére


Degeczi
nagyúr

A lapozások sűrűsége alapján saccol, és ezt befolyásolja, ha sokáig úgyfelejted egy oldalon (és 10 perc után lekapcsol) vagy pont fordítva, keresve vmit lapozgatsz, ezek persze eltorzítják (vagy pl. idegen nyelven olvasol, érthető módon lassabban, mint magyarul)

Egy idő (néha jó sok) után magától is helyreáll, de ki is tudod nullázni: egyszerűen egy könyv olvasása közben keress rá a
;ReadingTimeReset
kifejezésre (így, pontosvesszővel kezdve), és akkor azonnal kinullázza, ami után pár (normál sebességű) lapozás után már megjavul, jól fog saccolni.

(#20449) MegalodonS válasza Degeczi (#20448) üzenetére


MegalodonS
őstag

Koszonom a segitseget :R !!Nem is tudtam,hogy ilyen letezik :Y Most mar alkalmazom majd!!

(#20450) pethYeti válasza MegalodonS (#20447) üzenetére


pethYeti
addikt

Két éve nincs meg a Kindle-öm, de ez a bug még mindig megvan? Én agyhalált kaptam mivel egy könyv olvasása közben többször is kellett resetelnem. :W

Útvonal

Fórumok  »  Tabletek, E-bookok  »  Amazon Kindle (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.