Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Figyelem! Ez az összefoglaló már elavult! Ha valami nem világos, kérdezz a topikban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
pjen
félisten
válasz dangerzone #17750 üzenetére
PDF nek vegyél valami olcsó tabletet.Olvasgatás helyett kinlódgatás lesz.
[ Szerkesztve ]
-
bugizozi
őstag
Sziasztok!
A Black Friday keretében vettem egy Kindle Glare Free eBook olvasó, 4GB, Wi-Fi, Fekete ebookolvasót eMagról.
Az lenne a kérdésem, hogy ez a tok jó hozzá, ugye?! [link]Köszi!
VCP7-DCV, CCNA ||| Ami működik, ahhoz nem szabad hozzányúlni!
-
phedi77
tag
Sziasztok!
Új tulajdonosa vagyok egy PW3-nak. Idáig Onyx Boox olvasóm volt amit nagyon szerettem, de annyi jót írtak a Kindle és a Kobo olvasókról, gondoltam kipróbálom valamelyiket és erre esett a választásom.
Kérdésem lenne: Calibré-ből hoztam át a könyveimet. De a metadatát (könyv rövid tartalma, hányadik könyv egy sorozaton belül stb.) nem tudom hogyan láthatnám a PW3-ban. Tudnátok segíteni? Előre is köszönöm. -
-
bugizozi
őstag
válasz hampidampi #17757 üzenetére
Köszi a gyors választ!
-
phedi77
tag
Oh, akkor újabb mínusz Onyx kontra Kindleben a Kindlenek....
-
őstag
Sziasztok!
Van egy Kindle 5-öm. Eladás miatt a gyári beállításokat akarom visszaállítani, de nincsen ilyen menüpont :\
Ötlet? -
válasz koxkids #17760 üzenetére
Ebben látható, hogy mikor mit kell megnyomni...
:-) -
bugizozi
őstag
Sziasztok!
Fóliát érdemes hozzá venni? Ha igen, akkor melyik az ajánlott?
Olvastam, hogy van aki vett rá, van aki azt mondja hogy elég a tok.Köszi!
-
válasz bugizozi #17763 üzenetére
Mivel nem üveg van a kijelzőn, hanem valami recézett műanyag, ezért szerintem értelmetlen is fóliáról beszélni, mert nem fog rásimulni a kijelzőre.
De adok ingyen egy fóliát, ha kell, mert tokhoz küldtek nekem egyet.
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
Bloksma
aktív tag
Sziasztok
Telepítettem androidos telefonra a kindle alkalmazást. Működik a szinkronizáció egy Kindle "5"-tel szépen, viszont csak azok a könyvek jelennek meg, amelyek e-mailben küldve kerültek a készülékre. Esetleg van valami mód arra, hogy a kindle-n lévő többi könyv is felkerüljön a felhőbe? -
bugizozi
őstag
Értem, köszönöm mindenkinek a segítséget, akkor nem lesz fólia!
-
kovyhun
tag
Sziasztok!
Szeretnék a PW2-re egy jegyzettömböt. Sajnos amazonról nem lehet a készülékre küldeni. Nem lehet valahonnan letölteni és rátenni?
Ilyesmire gondoltam:
http://www.amazon.com/gp/product/B0073V5MYI
vagy
http://www.amazon.com/gp/product/B004LSLN0ITúrom a netet de nem találok sem ingyenes sem pénzes megoldást rá .
[ Szerkesztve ]
"Hajszolom a tudást, de ő mindig gyorsabb nálam!"
-
kovyhun
tag
válasz lord.lakli #17770 üzenetére
Az "Available on these devices" -st lenyitva nem az androidos eszközök vannak felsorolva.
Meg a PW2-n is van olyan menüpont (csak még üresen) hogy "active contents", így gondolom lehet rá tenni ilyesmit."Hajszolom a tudást, de ő mindig gyorsabb nálam!"
-
kovyhun
tag
válasz lord.lakli #17772 üzenetére
Fizetős is jó, de még azt sem találtam amit rá tudnák küldeni .
Valahol azt írják Magyarországról nem lehet. Ha így van, valahogy ki lehet kerülni?"Hajszolom a tudást, de ő mindig gyorsabb nálam!"
-
huberpe
aktív tag
találkozott már valaki pixelhibával paperwhiteon? nekem sikerült kifognom egyet.
-
HoryThePooh
aktív tag
válasz HoryThePooh #17747 üzenetére
Már itt is van. Paperwhite 3.
Nagyon szép a body, nagyon jó a háttérvilágítás.
Sima Kindle lett cserélve, nem bántam meg.
Yuppiee. Tecc'The one who has a true friend doesn't need a mirror :)
-
Mr. Erikszon
senior tag
válasz huberpe #17774 üzenetére
Ezeken a kindle készülékeken milyen a pixelhiba?
Régi PSP-men volt anno pixelhiba, fekete felületen volt egy zöld pont.
(Most néztem iphone 5s-emen nincs egy sem. )
[link] (ezzel lehetett kijavítani, de ne nézd , mert nagyon káros a szemnek!!!)
Nem egy porszem ment be a képernyő alá? Mert tulajdonképpen a kindle nem jelenít meg színeket,ezért nem tudom milyen lehet a pixelhiba, lehet félrecsúszott az e-ink. -
Degeczi
nagyúr
válasz Mr. Erikszon #17777 üzenetére
Az e-inkben festékszemcsék mozognak fizikailag: ott sem kizárt, h fixen egyik állásban ragadjon valamelyik képpont. Zajszerű pöttyöket mindegyik készüléken látni valamilyen szinten, de normál esetben ezek nem zavaró mértékűek.
-
huberpe
aktív tag
válasz Mr. Erikszon #17777 üzenetére
igazából úgy kell elképzelni, hogy van egy pixelnyi terület, ami egyre erősebben világít, ahogy tolom fel a fényerőt. olyan, mintha azon a ponton "hiányozna" az e-ink és csak egy erős fehény fény jön át rajta. monitornál és tv-knél már megszoktam, hogy egyre szarabb paneleket gyártanak, de sosem gondoltam volna, hogy kindle-n is látok ilyet.
ps.: ezek a vibráló videók max a beragadt pixeleken segítenek (bár én még nem láttam olyat, akinek sikerült) a halott pixelek viszont menthetetlenek.[ Szerkesztve ]
-
kovyhun
tag
válasz lord.lakli #17776 üzenetére
Köszönöm, ezt nem találtam meg. Engedi küldeni, lejött az ingyenes próba, de nem teszi be az aktív cuccokhoz és a használatára sem jöttem rá. De az oldal alján a visszajelzéseknél is úgy tűnik másnak is problémája van vele. Feleslegesen nem akarom kidobni az árát .
"Hajszolom a tudást, de ő mindig gyorsabb nálam!"
-
Enzo_86
tag
Sziasztok!
Karácsonyra ajándékba szeretnék venni Paperwhite 3 e-bookot.
Olvasgattam a fórumot, és vannak bennem kételyek, nem teljesen világos minden számomra....
Először is a reklám-reklámmentesség. Ha jól értem, ez a dolog nem zavarja egyáltalán az olvasás, és csak akkor jelenik meg a készüléken a reklám, ha pl csak az asztalon fekszik, és nincs kikapcsolva a kijelző. Ide kapcsolódóan: A kijelzőt ki lehet kapcsolni? (mint pl egy tabletnél.) Vagy az ebook olvasónak sosincs kikapcsolva a kijelzője, és ezért van,h reklámokat rak rá?
Másik fontos kérdésem a garancia. Azt olvastam, hogy itthon nem lehet megvenni hivatalos garanciával. Tehát ha bemegyek egy MM vagy Edigi vagy választom egy ilyen boltból, akkor sehol nem lesz hivatalos amazon féle cseregarancia,hanem a bolt ad rá saját garanciát? (ami ki tudja milyen)
Esetleg megéri olyan személytől venni aki itt a HA vagy mondjuk jófogáson hirdeti?
Ti hol vennétek/hol vettétek a tiéteket?
Esetleg amazonról megéri rendelni? Mennyi lenne rá pluszban a vám+áfa?Válaszokat előre köszönöm!
-
válasz Enzo_86 #17783 üzenetére
A reklám nem zavar semmit, olvasás közben nem látsz olyat.
A kijelző kikapcsolásáról tényleg nincs értelme beszélni, mert az e-ink csak akkor fogyaszt, ha változik a kijelző, legfeljebb a háttérvilágítás lesz lekapcsolva.
Az MM szerintem hivatalos garit ad, az edigitalt nem tudom.
Én nem vennék használt műszaki cikket, ráadásul rossz esetben letiltottat is kaphatsz (nem lehet beregisztrálni az amazon rendszerébe).
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
-
Degeczi
nagyúr
válasz Bloksma #17786 üzenetére
Manapság inkább az osztrák/német beszerzés jellemző a nepperek által forgalmazott darabokra.
Egyébként lehetőleg személyesen kell átvenni, és akkor nincs sokat kockáztatni egy orig csomagolású példánnyal, ill. ha használt, azt is gyorsan regisztrálni lehet egy nyilvános hotspoton (vagy akár telefonos netet megosztva)
-
phedi77
tag
Sziasztok!
Hogy tudom azt korrigálni, hogy a Calibreben látszik a könyvborító, de a PW3-on több könyv esetében nem - csak a címet írja borítónak. Mit csinálok rosszul? -
phedi77
tag
...és több könyv esetében a borító aljára azt írja: Personal
Ez miért van? -
-
phedi77
tag
válasz hampidampi #17792 üzenetére
Köszi
A 2. linkre van megoldás - valami azonosító-féle hozzáadása, vagy.... - vagy így marad? -
phedi77
tag
válasz hampidampi #17794 üzenetére
Érdekes, mert az összes könyvet USB-n tettem fel....mit ronthattam el?
-
phedi77
tag
válasz hampidampi #17796 üzenetére
Holnap megpróbálom - köszi
-
Szyszko
tag
Sziasztok,
Kindle 6-hoz milyen hálózati töltőt tudok használni ??
"Aki meg akar tenni valamit, talál rá módot, aki nem, az talál kifogást."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Mielőtt kérdezel, kérünk, hogy olvasd el a téma összefoglalót!
Tiltott témák
● könyvek illegális beszerzése
● 3G modem internet megosztása vagy a korlátozás kijátszása
- Azonnali játékos kérdések órája
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- Autós topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vodafone-ra áttért Digi Mobilosok
- BestBuy topik
- Fegyver topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban