Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Figyelem! Ez az összefoglaló már elavult! Ha valami nem világos, kérdezz a topikban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
G.Peter
aktív tag
válasz lord.lakli #8698 üzenetére
Így jár, aki nem fogalmaz pontosan. De igazad van -
bagaba1
tag
válasz lord.lakli #8698 üzenetére
Amazon.de szállít Ausztriába is
-
Degeczi
nagyúr
válasz lord.lakli #8732 üzenetére
sajnos nem
-
Vermilion69
aktív tag
válasz lord.lakli #8777 üzenetére
Jaj, de gonosz! Jól van na, megesik
-
Vermilion69
aktív tag
válasz lord.lakli #8780 üzenetére
Na, ezt tényleg nem értem, hogy mit találtál az egyik barátnőm kifejezés alatt?
-
Vermilion69
aktív tag
válasz lord.lakli #8780 üzenetére
Oké, leesett. Lány vagyok.
-
Vermilion69
aktív tag
válasz lord.lakli #8794 üzenetére
Amikor eljutok oda, hogy már ide kell írnom, akkor többnyire már ilyen fejet vágok, ezért passzol a képem.. ha lenne patkány akkor azt tennék be, de az nincs
-
sto1911
veterán
válasz lord.lakli #8814 üzenetére
P4-tol veve hogy tortenik a gariztatas? Az le tudja gariztatni, aki beregeli? Nem muszaj a leendo tulajnak venni?
-
¤Envy¤
aktív tag
válasz lord.lakli #8814 üzenetére
Nagyon szépen köszönöm a segítségeteket, és az ajánlásod!
-
Spy89
aktív tag
válasz lord.lakli #8868 üzenetére
Köszönöm!
Próbaképp el is küldtem egyet! Rövidesen kiderül.
Jön még boardosra lavina! :D
-
Spy89
aktív tag
válasz lord.lakli #8868 üzenetére
Láss csodát!
Tökéletesen átalakította.
Még egyszer köszönöm!Kellemes Ünnepeket Mindenkinek!
Jön még boardosra lavina! :D
-
baani59
aktív tag
válasz lord.lakli #8862 üzenetére
lord.lakli - Libretom - vtechun
Itt az általam leszedett LiteDuokan. https://dl.dropbox.com/u/12064435/KT%26P-2012-12-21-HUN.rar
Az oldalon levő leírás szerint jártam el, csakannyi a csel, hogy már nincs alap telepítés meg frissítés, hanem frissítési linken megadott állományt kell az alap telepítés szerin felrakni.
1.Bontsd ki a letöltött zip vagy rar fájlt.
2.Másold a "DK_System" a Kindle gyökerébe
3. Paperwhite készülék (5.2.0-5.3.1) esetén másold a KindlePaperwhite mappából a "MOBI8_DEBUG" a Kindle gyökerébe, és a "duokan" mobit a documents mappába.
5. Paperwhite készülék esetén: A Kindle-ön nyisd meg a "Duokan Setup.mobi" fájlt, majd kattints az "Install" feliratra, a bal felső sarkot ahol a nyíl mutatni fogja, érintsd meg és tartsd nyomva 2 másodpercig. Elindul a telepítés.
6.6.A Kindle újraindul és feltelepül a Duokan.A fájlok felmásolása után, csatlakoztassátok le a pécéről, mert különben újra a Kindle szoftver fog elindulni.
(Legalábbis nálam így volt.)Félig magyarul félig kínaiul indul először, az oldalon levő képes útmutató szerint át lehet állítani magyarra.
(Ügyeljetek arra, hogy a kínai menü több oldalas, néha lapozni kell.)Nekem elsőre meglepő volt, hogy az AZW és PRC formátumú fájlokat nem látja - de ez tudott, csak én nem figyeltem.
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S23 (Android 14) - Pocketbook Inkpad 4 - Samsung Galaxy Watch 4
-
Libretom
aktív tag
válasz lord.lakli #8973 üzenetére
Szerintem ez az oszlop csak akkor létezik, ha van SO-s Kindle-öd regisztrálva. Ha nincs ilyened, akkor nem. Más magyarázatot nem tudok, mert nálam megvan.
-
hampidampi
senior tag
válasz lord.lakli #9269 üzenetére
Viszont nagyítás csak pdf-nél van...
-
tomek017
tag
válasz lord.lakli #9271 üzenetére
Vagy regisztrálni kell a terméket?
Egyébként egy kedves Amerikai ismerősömé az olvasó, tehát ott vette ki amcsiban.
Rákérdezek majd milyen formátumú a könyv.
Szoftvert hol lehet megnézni h mégis milyen?"Aki hülye haljon meg!... mondta az aranyhal és kifeküdt a partra napozni." (tomek017 felhasználónak 24 pozitív és 1 negativ értékelése van a fórumon! - http://phmegbizhatosag.atw.hu/ )
-
tomek017
tag
válasz lord.lakli #9276 üzenetére
Sztem nem telepített rá semmit. Nem rég vette. torrentekről töltött könyveket másolt rá fel.
Kindle Paperwhite."Aki hülye haljon meg!... mondta az aranyhal és kifeküdt a partra napozni." (tomek017 felhasználónak 24 pozitív és 1 negativ értékelése van a fórumon! - http://phmegbizhatosag.atw.hu/ )
-
Kobudera
tag
válasz lord.lakli #9288 üzenetére
De lehet, csak nem az alapszoftverben, hanem fel kell tenni hozzá a DuoKan-t.
Persze csak ha szöveges alapú az a PDF.https://duokanhun.blogspot.com/ https://magyarkonzol.blogspot.com/
-
Kobudera
tag
válasz lord.lakli #9296 üzenetére
Gözőm sincs. Mostanság nem ez az első érdekesség. Már nem az első eset, hogy írtam a fejlesztőknek és nem méltatnak felelni. A vicc az egészben, hogy az első fordításom egyből berakták a DuoKan-ba, de az utána lévő sokkal frissebbet már nem cserélték. Azután írtam szótár és elválasztásproblémákkal, arra sem jött semmi...
Még nincs paperwhite-om, majd februárban jön meg, akkor tudok választ adni az ilyen kérdésekre. Nekem kellene egy olyan menüpont, hogy kivegye a szavak elválasztását, mert akkor nem bosszankodna az ember. Nem hiszem, hogy olyan nehéz. Sajnos az erre kitalált hack csak kindle OS alatt müködik, DuoKan alatt nem...https://duokanhun.blogspot.com/ https://magyarkonzol.blogspot.com/
-
bluyoo
nagyúr
válasz lord.lakli #9304 üzenetére
Segítség lett volna de legalább így több helyen is érdeklődhet ....
Bazinga!
-
wardemi
senior tag
válasz lord.lakli #9304 üzenetére
Piacon sok ilyen személy van, úgyhogy jócskán lehet válogatni bontatlanokat is ahol te magad bontod ki vásárláskor. Én személy szerint magamnak a K3 annó Amazonról rendeltem, anyámnak a sima K4-et úgyszintén, barátnőmnek viszont a KPW-ét karácsonyra kéz alól vettem és semmi gond nem volt. Most lehet, hogy nem tud szerezni írni kell nekik, ők majd válaszolnak . Amire figyelni kell, hogy bontatlan legyen a csomag ha még is bontott akkor még az is jó ha ehhez hasonló képernyő fogad legelső bekapcsoláskor, bár lehet hogy meg lehet oldani, hogy ezt ki lehet játszani. Tutibb a bontatlan doboz akkor nem érhet különösebb meglepetés gariztatásnál vagy egyébb
[ Szerkesztve ]
iphone 5c | Nexus 7 (2013) | Samsung Galaxy Nexus | PW3
-
dReFiX
senior tag
válasz lord.lakli #9316 üzenetére
Biztosan vasárnap délután behívtak minden fejest és válságértekezletet tartanak emiatt...
[ Szerkesztve ]
-
xcsaba1975
tag
válasz lord.lakli #9327 üzenetére
Ez ott volt!!
-
tomek017
tag
válasz lord.lakli #9288 üzenetére
Most néztem egy torrentről tölthető könyvet az pdf. Valóban, tehát igazad van, azért nem álíltja be a betűméretet stb.
Az a problem vele, hogy megnyitja a könyvet, viszont hangyapucányi a betűméret, és ha nagyítja, akkor meg nem tördeli be rendesen a szöveget, oldalra kell 'mozgolódni', hogy rendesen olvasni lehessen."Aki hülye haljon meg!... mondta az aranyhal és kifeküdt a partra napozni." (tomek017 felhasználónak 24 pozitív és 1 negativ értékelése van a fórumon! - http://phmegbizhatosag.atw.hu/ )
-
tomek017
tag
válasz lord.lakli #9339 üzenetére
Így már teljesen világos. Köszönöm a segítséged!
Pdf to Word programmal lehet orvosolni a betűméret, sorköz.... stb beállítását?"Aki hülye haljon meg!... mondta az aranyhal és kifeküdt a partra napozni." (tomek017 felhasználónak 24 pozitív és 1 negativ értékelése van a fórumon! - http://phmegbizhatosag.atw.hu/ )
-
wayne1
senior tag
válasz lord.lakli #9296 üzenetére
Én most raktam fel a Duokan-t és nálam is ezt produkálta. Viszont Calibre-vel átkonvertáltam epub-ba és akkor tökéletesen lapoz előre hátra. Sőt epub esetén nem százalékban hanem oldalszámban számol
-
válasz lord.lakli #9379 üzenetére
Az esetleges félreértések végett elkerülése érdekében megjegyzem, ennek semmi köze a wa...z megjegyzéshez.
A PDF-ek megjelenítése sok esetben problémás a Kindle 6"-os kijelzőjén. Amennyiben erre a kijelzőméretre van készítve _bármely_ PDF, azt helyesen jeleníti meg.
Mivel a PDF nem egy konkrét formátum, hanem csak egy "konténer" és abba bele lehet hányni mindenféle "szemetet", önmagában az, hogy PDF-ben van meg valami nullához közelítő információtartalommal bír.
"Konvertálni" normálisan, csak azt a PDF-et lehet, amiben szöveg (esetleg a szöveg mellett kép is) van.
A tetszőleges helyről származó PDF-ek ~90%-as beszkennelt oldalakat tartalmaz (magyarul képeket), ezek megfelelő minőségű konvertálása komoly és időigényes feladat.
Vagy be kell szerezni normális, konvertálható formában, vagy neki kell állni a képeket megfelelő programokkal átalakítani valódi "ebook" formába (ami valójában szöveges és nagyrészt html oldalakból áll).
-
tomek017
tag
válasz lord.lakli #9379 üzenetére
e-bokkban? ezt nem értem
"Aki hülye haljon meg!... mondta az aranyhal és kifeküdt a partra napozni." (tomek017 felhasználónak 24 pozitív és 1 negativ értékelése van a fórumon! - http://phmegbizhatosag.atw.hu/ )
-
kovsol
titán
válasz lord.lakli #9460 üzenetére
Engem speciel nem zavar a reklám, sőt legalább mindig más kép van kirakva, most pl egy kinect reklám van rajta, előtte meg valami könyvet reklámoztak. Meg amikor nem olvasom 99% ban bent figyel a tokjában.
May the Force be with you!
-
Spy89
aktív tag
válasz lord.lakli #9460 üzenetére
Hidd el, hogy ha kell, így 3 hónap használat után már kifizettem volna minden további nélkül azt a 20$-os pluszt, de amíg látatlanban nem tudtam milyen, nem szándékoztam úgy megvenni. Így reklámok nélkül azért kicsit más.
Annak örülök, hogy azért nem csak külföldön, hanem már idehaza is van néhány nagynevű cég - az én egy régebbi esetemben a Logitech - aki igen is ad a vásárló véleményére és foglakozik vele. Nem csak az a lényeg , hogy vedd meg aztán le vagy ejtve, a garanciális ügyintézésnél pedig fűbe - fába kapaszkodik.
Tehát megemelem az Amazon előtt is a kalapom és a minimum az, hogy adok egy pozitív visszajelzést.
Az elégedett vásárló a legjobb reklám!Jön még boardosra lavina! :D
-
tomek017
tag
válasz lord.lakli #9427 üzenetére
Szóval emiatt van, mert warez az ebook amit torrenten van
Bocsi, ilyen téren tudatlan vagyok"Aki hülye haljon meg!... mondta az aranyhal és kifeküdt a partra napozni." (tomek017 felhasználónak 24 pozitív és 1 negativ értékelése van a fórumon! - http://phmegbizhatosag.atw.hu/ )
-
tomek017
tag
válasz lord.lakli #9499 üzenetére
Teljesen világos!. .. mondom én h seggtitán vagyok ehhez..
Viszont vannak ingyen letölthettő konvertaló progik nem? Legalábbis a sony új olvasójánál ezt írták (ph fórum)"Aki hülye haljon meg!... mondta az aranyhal és kifeküdt a partra napozni." (tomek017 felhasználónak 24 pozitív és 1 negativ értékelése van a fórumon! - http://phmegbizhatosag.atw.hu/ )
-
Roley_05
csendes tag
válasz lord.lakli #9578 üzenetére
köszönöm
-
fil
őstag
válasz lord.lakli #9595 üzenetére
A dolog még talán ennél is bonyolultabb. Külföldi fórumokon - pl. mobileread.com - a software fő verziószáma alapján kategorizálják. Azaz náluk a Touch és a Paperwhite a K5, Kindle Basic (szürke és fekete) a K4 és a Keyboard a K3.
Ebben is van logika - talán több is ,mint a nálunk szokásosban.
Mindenesetre az Amazon hivatalosan egyiket sem jelöli ilyen módon, ez okozhatja a sok kavarodást. -
kovadika
őstag
válasz lord.lakli #9620 üzenetére
És egy olyan pdf, ami színes, és vannak benne képek? A másik, hogy a scannelt A/4-es esetleg kézzel írott dolgok hogy jelennének meg?
-
hzsolee
őstag
válasz lord.lakli #9620 üzenetére
Bocs, nem én mondtam, hogy 31-ért vettem. A prohardveresek nem voltak igazán megnyerőek. Meg 0 pozitívval nem fogok ennyit elutalni a semmibe.....
A feleségem szerint 2 hibám van. Az egyik, hogy nem figyelek rá, a másikra nem emlékszem... ( . )( . ) Nagyon difficult az élet... meg schwer..."
-
hzsolee
őstag
válasz lord.lakli #9623 üzenetére
Igazad van, elég meggyőző. Én ezt a hirdetést nem néztem. Nekem jó volt így is. Most azonban úgy áll a helyzet, hogy nem vagyok hajlandó még "minimális" összeget sem utalni. (nagyon úgy néz ki buktam 25 ezret)
A feleségem szerint 2 hibám van. Az egyik, hogy nem figyelek rá, a másikra nem emlékszem... ( . )( . ) Nagyon difficult az élet... meg schwer..."
-
hzsolee
őstag
válasz lord.lakli #9625 üzenetére
Remélem nem így lesz! De én már 8.-án elnyomtam a pénzt, aztán itt van már 24.-e és semmi.( hollandiából ) Ez amúgy egy "vegyél nekem egy ilyet valahonnan (ebay, stb.)" hirdetés. De lehet, hogy holnap csenget a postás, én meg itt feleslegesen idegeskedek. A kindle meg mondom nagyon flottul ment. Amit linkeltél ott irt valami átfutási időt, az volt nálad? Mert nálam ajándék volt a gép, és gyorsan kellett.
-
biga
őstag
válasz lord.lakli #9715 üzenetére
Az amazon francia honlapján pl tegnap ennyi volt. Öles nagy betűkkel a főlapon hírdette: 1 napos ajánlat: Kindle 59€. Ma már megint 79.
''Fiatalok! Tiétek a jövő! Régebben úgy volt, hogy a miénk lesz. (Sándor György)'
-
gyuszmó
őstag
válasz lord.lakli #9948 üzenetére
Ezek szerint nem jo otlet sokat hasznalni a sajat lampajat?
"Ne tégy olyat mással amit nem szeretnéd,hogy veled tegyenek"
-
adodaniel
őstag
válasz lord.lakli #10005 üzenetére
a program megvolt, köszi!
-
MODERÁTOR
válasz lord.lakli #10048 üzenetére
Bocs, igen USA rokonok.
Eladó játékaim, ha van éppen...(LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html
-
biga
őstag
válasz lord.lakli #10112 üzenetére
Miért ne kellene? Egy gyengénlátó butább vagy mi? Szerinted neki nem kell egy hangutasításos, vagy egyszerű jelekkel működő navigáció? Jobban mint neked, hisz nekik a mindennapi közlekedés is nagyságrendekkel nagyobb problémát okoz. Ehhez általában nem kell persze olyan, részletes utca szintű képes navi, mint egy átlag embernek, lényegében akár nagy nyilak és pontos hangutasítás (kiegészítő infokkal együtt) elég. Ezenkívül temérdek olyan eszköz van, ami egy pc-n már létezik, okostelefonokra is megjelent már és óriási segítséget nyújt. Pl egy képernyőolvasó szoftver, ami folyamatosan mondja amit te látnál a képernyőn hihetetlenül hasznos. Igen, böngészni is lehet így, vagy akár könyvet olvasni. Egy látó számára ezek evidens dolgok, és elképzelni sem tudják, hogy mekkora segítség ez egy gyengénlátó, pláne egy vak számára. Ilyen jellegű fejlesztés sajnos nagyon kevés van, és ez sem tökéletes (mint mondtam pár programozható gomb pl mindenképpen kellene még rá), gondolom pont azért, mert sokak szerint "nekik minek"...
[ Szerkesztve ]
''Fiatalok! Tiétek a jövő! Régebben úgy volt, hogy a miénk lesz. (Sándor György)'
-
biga
őstag
válasz lord.lakli #10114 üzenetére
Az eink nagyon jól látható nappali fénynél, szemben a többi kijelzővel. A monochrome sem feltétlenül hátrány. Az üzemideje óriási - ekkora kijelzővel - a többihez képest. A legtöbb alkalmazásnál meg az eink sebessége - az általam említett, de valóban viszonylag szűk réteg számára - pedig lényegtelen. Azt meg nem is értem, miért lenne lassú egy egyszerű navigációhoz és az ezzel kapcsolatos legfontosabb infok kijelzéséhez. Talán meglep, de ez a réteg nem vezet Gyk gyalog közlekedik. Még csak nem is fut. Hidd el, negyed ilyen sebességű kijelző is elég lenne szerintem egy ilyen navigáláshoz
Mint említettem, jelenleg nincsenek megfelelő célhardverek, illetve amik vannak, azok mind kompromisszum (pl minap láttam egy viszonylag jó fejlesztést: egy nagy, kb 24" monitorra szerelt, billenthető kamera alá bármit beteszel felnagyítja illetve felolvassa. Egy sima papír alapú dokumentumot is vagy szinte akármit. A baj a következő vele: k.nagy, odaköt az asztalhoz, elektronikus adatokkal nem tud mit kezdeni (pl egyszerű böngészés), cserébe (támogatva!) 4500€. És mindezt úgy mutatták be, mint a világ csodája. Nekem itthon a PB Touch-om és a Kindle Touch-om ennek töredékéért tud bármilyen elektronikus könyvet felolvasni. De sajnos pl internet még mindig nehézkes. És az ebook ezen kívül még nagy is (hisz ha úgy sem nézi, minek akkora? De ez mellékes ). Egy okostelefon kézenfekvő lenne, hisz ott van mindig, elég kicsi, de mégis még épp használható a kijelzője alap dolgokra. De a kijelzők alkalmatlanok egy ilyen, kicsit speciális feladatra: túl kicsi a felbontás és pl erős nappali fénynél használhatatlan. Cserébe viszont zabálja az áramot - és de igen, a legnagyobb fogyasztó pont a kijelző! Ezért írtam, hogy egy olyan okostelefon, ami einkkel szerelt, máris előrelépés az általam említett réteg számára. Nem kérdőjelezem meg, hogy neked pl nem, de nekik simán, hisz nagyságrendekkel használhatóbb, mint bármi, ami eddig megjelent.
Mint említettem, sajnos célhardver nagyon kevés van, így az ilyen embereknek be kell érnie azzal, ami jut. Ez ilyen lehetne, kis módosítással. Én meg erre utaltam. Viszont érdekesen hangzott az a feltételezésed, miszerint "nekik nem kell okostelefon". Miért nem?
De értem én a te véleményedet is, hisz én egy vékony (?) réteget hoztam fel, míg a többieknek áll amit mondasz természetesen. Nekik valóban nem sok értelme van ennek a fejlesztésnek.
Szívesen beszélgetek tovább a témában, ha gondolod, de szerintem már így is eléggé teleoffoltuk a témát. Ha gondolod privátban folytathatjuk
-
Degeczi
nagyúr
válasz lord.lakli #10118 üzenetére
de Androidon alapban tud energiafölhasználási naplót mutatni a rendszer, és bizony messze-messze a kijelző viszi el a legtöbbet!
(akár 80-90%-ot is) -
biga
őstag
válasz lord.lakli #10118 üzenetére
Tényleg nem akarom a többieket felesleges offokkal fárasztani, de muszáj válaszolnom
Sajnos - pont a "butatelefon" létük miatt - nem nagyon van korábbi telefon, ami jó lenne. Symbinra van ugyan felolvasó szoftver, de kb ennyi. És sajnos pl egy felolvasás elég processzorigényes feladat. Még egy régebbi PC-t is hajlamos néha megizzasztani (próbál ki nyugodtan az nvda nevű, ingyenesen letölthető, windows alatt futó magyarul is tudó képernyőolvasót. Még PC-n is nyögvenyelős ám a dolog, de ezekkel legalább nincsenek elzárva a külvilágtól. ). Egyszóval minél erősebb a hardver, annál jobban megy. Ezen kívül temérdek olyan alkalmazás van, ami okostelefonokon fut, régebbieken meg nem. Valóban nem kell pl erőteljes multimédia támogatás (eink esetében eleve hülyeség pl videora gondolni ), de sok, sokszor kis, egyszerű alkalmazások is segítenek. Pl egy sima, de kifejezetten erre a célra kitalált vonalkódolvasó alkalmas arra, hogy egy boltban egy ilyen ember is képes legyen - kis kompromisszummal - önmaga bevásárolni. Egyszerűen leolvassa a kódot és mondja a terméket (és ha hozzáférne a bolt rendszeréhez valamennyire akár az árát is). De ugyan így pl az árat is leolvassa és felolvassa neked egy kicsit jobb ocr-es kamera a teloban (ez pl még gyerekcipőben jár, de létezik és működik is, bár sok hibával). Egy egyszerű navi elmondja hol vagy, elmondja, kb merre van az adott intézmény, merre van hozzád képest, de gondolj csak a tömegközlekedésre, a menetrendekre stb. A hívó nevét elmondja, illetve - ma már nem különösebben nagy dolog - te is használhatsz hanghívást. És még sorolhatnám azokat az apró dolgokat, amik számodra evidensek, gyengénlátók számára meg kínkeserves dolog. És ha belegondolsz látni fogod, hogy ehhez - célhardverek híján - elég jól használhatóak (lennének) az okostelefonok is, míg régebbi, pláne már alig támogatott rendszerek alig-alig.Egy okostelefon hagyományos kijelzővel a fent említett dolgokkal használva kb 2-3 órát menne talán (de legfeljebb a dupláját), hisz közben a kijelzője (ami továbbra is a legnagyobb fogyasztó, hidd el), nagyrészt működne, ha statikus képet mutatna is. Logikus, hisz azok tervezésénél a szempont az volt, hogy a felhasználója nézi a kijelzőt! Ezzel szemben einkkel azért minimum pár napot kibírna, ez már használható, miközben lényegtelen, hogy a kijelzőt használja-e közben a felhasználója. (Ha statikus, ritkán változó kép van, lényegében a kijelző nem használ áramot).
És akkor még nem beszéltünk az árról! Az ár jó része megint csak a kijelző miatt annyi, miközben ez a réteg minimálisan használja (de azért sajnos el nem hagyható...). Ugyan ez - mint a videon is kiderül - akár fele vagy harmad annyiba is kerülhetne.
Nem, ez sajnos még mindig nem célhardver (hisz akkor eleve nem érintőkijelzős lenne ), de sokkal közelebb áll hozzá, mint eddig bármi.
-
Degeczi
nagyúr
válasz lord.lakli #10120 üzenetére
Bakker, pontosan azért reagáltam, mert megtettem: a mindennapokban (leginkább levélolvasás, följegyzések: nem túl számításigényes használat) miatt sokat nyomogatott okostelefonom minimális beszélgetéssel is töltőre kell tegyem esténként, h másnap ne napközben merüljön le - míg egy hosszú, 3-4 napos hétvégét simán végigvisz hasonló mennyiségű beszélgetéssel, de elenyésző kijelzőhasználattal...
(a helymeghatározás valóban sokat fogyasztana, de arra nagyon ritkán van szükségem, ezért nincs folyton bekapcsolva) -
Degeczi
nagyúr
válasz lord.lakli #10123 üzenetére
dehogynem: itthon is leszedi a leveleket 3 óránként wifin, a fontos fiók pedig azonnal, push-al
-
totyak
aktív tag
válasz lord.lakli #10172 üzenetére
Köszönöm szépen exacum
lord.lakli: Esetleg azt nem tudod (tudjátok) megmondani, hogy a garanciát honnan számolja az Amazon? Attól a pillanattól él, amikor a vevő kifizette, vagy amikor átvette? Esetleg amikor én ma regisztráltam? Mivel nem én vásároltam hivatalosan, így nem tudom pontosan mikor indul az 1 év. Mondjuk max. 2-3 hét mínuszban lehetek.
Köszönöm
-
snowdog
veterán
válasz lord.lakli #10814 üzenetére
Attól függ mire kell neki, mert azért elég húzos ára lesz. Nyilván sokat tud majd azért a pénzért.
-
Sokimm
senior tag
válasz lord.lakli #10814 üzenetére
Valami hasonlót szándékozom csinálni a nook-ból, némi extrával. (persze a víz, por, sár állóság nélkül... (a napelemes hátlapra is van már ötletem ))
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Mielőtt kérdezel, kérünk, hogy olvasd el a téma összefoglalót!
Tiltott témák
● könyvek illegális beszerzése
● 3G modem internet megosztása vagy a korlátozás kijátszása
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Láncfűrész topik
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Ukrajnai háború
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Microsoft Excel topic
- Elemlámpa, zseblámpa
- Milyen processzort vegyek?
- Projektor topic
- További aktív témák...
- iPad Pro M2 11" 2026.03.30 Apple jótállás névre szóló számlával
- Microsoft Surface Slim Pen 2 és töltő eladó !
- MS Surface Pro 7 eladó mindenféle tartozékával
- Beszámítás! Apple iPad 9 2021 10.2 64GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ Surface Pro 10 Business edition Intel Core ultra 5 135U 16GB RAM 1000GB SSD
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest