Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Figyelem! Ez az összefoglaló már elavult! Ha valami nem világos, kérdezz a topikban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
insyde5
aktív tag
válasz Freddycom #17601 üzenetére
Az ár annak függvénye, hogy melyik éri meg a legjobban. A voyage - sztem kihuzva, mert szemtelenül drágának tartom.
Ha megéri a pw3 akkor az, ha nem ér annyival többet , akkor kindle6.
Mivel még nem volt e-book olvasóm nem akarok mellé nyulni, igy tutira mennék.
Felhasznállásában semmilyen tapasztalatom nincs, és a környékemen élőknek sem, hogy valakit meg kérdezhetnék: JÓ , hm?
Jelenleg epub és társai könyveim vannak, torrentröl. tableten nem jó olvasnom, szemem nem birja. Gondolom van hozzá konvertálo prog.
[ Szerkesztve ]
-
Degeczi
nagyúr
válasz insyde5 #17602 üzenetére
Akkor már jórészt meg is határoztad magadnak. Még csak azt kell megnézned, hol szoktál olvasni: ha mindig jól (közeli lámpával) megvilágított helyen, akkor elég az alap K6, egyébként aranyat ér a beépített világítás (nem csak sötétben tehát!), és marad a PW3, vagy PW2, ha olcsóbban hozzájutsz.
De ezen szempontok nélkül nincsen általános érvényű válasz, hiszen mindenkinek mások a lehetőségei és igényei. Ezért a telefonos hasonlat.
-
kalapacsolok
senior tag
Sziasztok! Kindle Paperwhite II-n szeretném csökkenteni a margókat mind a négy irányban. Az első hozzászólásban leírt módszer nem megy, mert nincs olyan mappa (rejtett sem)... Hogyan lehetne ezt megoldnai? 5.6.5-ös a verziószám.
-
válasz kalapacsolok #17609 üzenetére
Szerintem sehogy, mert ahhoz jailbreak kellene, és nincs működő a PW2-höz. Egyenként szerkesztve a könyvekben be tudsz állítani negatív margót, és akkor kisebb lesz. Asszem csak AZW formátummal működik.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
quby
őstag
válasz Mr. Erikszon #17611 üzenetére
Ezt nem is tudtam! De itt rákerestem a topikban hogyan kell, és 10 perccel a hsz-ed olvasása után, nincs reklámom...
A legügyesebb állat az ürge, hiszen búzával teli pofazacskóval is képes repülni, miközben egy bagolyt egyensúlyoz a hátán.
-
exacum
tag
Szia!
Már kb fél éve használok Voyage-t. PW1-ről váltottam, azt is nagyon szerettem. (Most a férjem szereti
Valóban jobb a felbontása, szebb a kijelzője, a világítása egyenletesebb (nekem a Pw1nek sem volt feltűnő a "foltosodása"), gyorsabb, kisebb, könnyebb. A lapozó gomb viszont csalódás volt. A K4 nagyon jó minőségű lapozó gombja helyett valamilyen elektronikus(?) gombja van, aminek ugyan belehet állítani az érzékenységét, de a "visszagomb" valahogy sosem működik rendesen .
Nagyon jó olvasni rajta, imádom, de ha most váltanék, Pw3-at választanék, mert szerintem nem igazán éri meg a különbözetet.
Amíg bírja, biztos nem fogom lecserélni. -
Mr. Erikszon
senior tag
A book-drop hogyan működik pontosan?
Csak simán behúzom az azw3 típusú fájlokat a dropboxom book-drop mappájába?
Mert így tettem eleinte működött, legutóbb 2 héttel ezelőtt küldtem fel könyvet most viszont nem akar sehogy se működni. -
caris1
tag
válasz Mr. Erikszon #17617 üzenetére
Működni nekem még működik, csak nagyon belassult. Kb. 1 nap múlva érkezett meg a Kindlére az összes feltöltött könyv (összesen 6 darab).
We buy things we don't need with money we don't have to impress people we don't like.
-
pjen
félisten
válasz caris1 #17620 üzenetére
A tárhely konvertálja is?Ha már össze duktam ami fél perc,oly mindegy hogy az olvasóra küldöm vagy a tárhelyre és rögtön ott van.Nem kell esetleg 2 hetet várni.Ez csak az én véleményem.Aztán ha másik könyvet szeretnék olvasni kell keresnem szabad wi fi-t,hogy le tudjam tölteni,várni,hogy lemászik....hát nem tudom.
[ Szerkesztve ]
-
quby
őstag
Sziasztok!
Valahogy le lehet szedni e kindle röl a szótárban keresett szavak listáját? PW2....
A legügyesebb állat az ürge, hiszen búzával teli pofazacskóval is képes repülni, miközben egy bagolyt egyensúlyoz a hátán.
-
lac14548
aktív tag
2011-ben vásárolt Kindle-m (D01100) akkumulátora néhány napos használat nélkül magától teljesen lemerül.
Láttam videókat a cseréről, és talátam is akkumulátorokat hozzá az ebay-en.Próbált már valaki cserélni?
/Motorola V2288/Siemens C35/Siemens MT50/Nokia 6600/HTC Touch Cruise/ZTE Blade/Samsung Galaxy S+/Xiaomi Redmi 1S/Xiaomi Redmi 2 Pro/Xiaomi Redmi Note 6 Pro/Realme 8 ...
-
SidCorky
őstag
Sziasztok!
Az MM/-ben/edigitalnál vásárolt PW3 rendes garival van? Bátran vehetem itt is?ASUS ROG Zephyrus G14 2024 // Ryzen 5 3600 // GTX 1660 Ti // iPhone 14 Pro // iPad Pro M2 // Fujifilm X-T30 II
-
SidCorky
őstag
válasz SidCorky #17628 üzenetére
Kifutottam az időből...
Ugyanez a kérdés vonatkozik a Kindle 6-ra is, ugyanezekben a boltokban venném. Illetve a háttérvilágításon kívül van bármi lényeges előnye a PW3-nak?ASUS ROG Zephyrus G14 2024 // Ryzen 5 3600 // GTX 1660 Ti // iPhone 14 Pro // iPad Pro M2 // Fujifilm X-T30 II
-
válasz SidCorky #17629 üzenetére
Igen, mindkettőre rendes gari van, és a PW fő előnye a háttérvilágítás, na meg szerintem eléggé igénytelen lett a Kindle 6 külsőre, gagyi műanyag a hátlapja. Más előnye nem igazán van a PW-nek, mivel már a sima Kindle is érintőképernyős.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
-
miroon
aktív tag
Sziasztok!
Találtam hardverapron egy Kindle-t (6. gen), azt írja a srác,hogy regisztrálatlan. Ez azt jelenti,hogy a regisztrációtól számít a garancia, úgy mint pl. az apple termékeknél? Vagy hogy? Sajnos ezt ő sem tudta nekem megmondani.
Válaszotokat előre is köszönöm.
iPhone 13 Midnight Black
-
fravik
tag
Az Amazon elkezdte forgalmazni a fehér színű belépő szintű Kindle modellt Európában.
Nektek hogy tetszik? Vajon előbb-utóbb a Paperwhite-ok is lesznek fehér színben?[ Szerkesztve ]
"Always remember that you are absolutely unique. Just like everyone else."
-
fravik
tag
válasz Ereshkigal #17636 üzenetére
Igen, lehet kiemelné kicsit a "sárgás" kijelzőt a fehér keret...
"Always remember that you are absolutely unique. Just like everyone else."
-
Mint a Kindle 5-nek. A Kindle 5 nagyon igényesen néz ki, és még kisebb is méretben, mint a K6. A K6 megnőtt, és a gumírozott, lekerekített hátsó helyett kapott egy műanyag, szögletes formát.
-
kadbar
csendes újonc
Megéri Kindle Paperwhite 3-at Amerikából rendelni, ismerősön keresztül, aki USPS postán adná fel? Milyen borítékba, csomagba fér bele?
-
-
donjohnson
addikt
kis javítás az összefoglalóban lévő infóhoz:
"Kindle 3G térerő problémák:
home--> menu--> settings--> az alt nyomva tartása mellett nyomjuk be egymás után az E E Q Q gombokat."tehát még egy Q kell. most nem tudom, hogy a 3.4.2-es frissítés változtatta meg ilyenre, vagy előtte is ez volt, de most nálam alt+e e q q kombinációra jön be a network provider választó menü.
ThinkPad P51 | ThinkPad X250 | http://www.youtube.com/watch?v=Hp6UjOL0s2Q
-
r3dsnake
nagyúr
válasz donjohnson #17647 üzenetére
-
Mr. Erikszon
senior tag
Sziasztok nemrég fedeztem fel egy nagyszerű funkciót.
Netes cikkeket illetve ezt azt fel tudok küldeni kindlelal , hogyha az xy_xy@pushtokindle.com email címre küldöm.Telórol belövöm, hogy küldés emailben és elküldi.
Ez a funkció teljesen ingyenes a végtelenségig? vagy egy bizonyos szám után fizetni kell?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Mielőtt kérdezel, kérünk, hogy olvasd el a téma összefoglalót!
Tiltott témák
● könyvek illegális beszerzése
● 3G modem internet megosztása vagy a korlátozás kijátszása
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nyomtató topik
- BGA-zók, ReWork-ösök szakmai topic-ja
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Öregszem
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vodafone mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- IPAD PRO 11" 64GB WIFI+CELLULAR / 4G LTE / , ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- GIGA ULTRA AKCIÓ!!! iPad Pro billentyűzet MAGIC KEYBOARD 12.9
- Huawei Mediapad T3, Wi-fi, 1 Év Garanciával
- Apple iPad Air M2 13" Wi-Fi + Cellular + Apple Smart Folio + Apple Pencil Pro
- Samsung Galaxy Tab A9+ 8/128GB ÚJ 12hó jótállással!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest