Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• SOAD19
    addikt

Ad1 Nincs itthon. Ad2 nehogy már ilyen szereket kelljen használnom egy új óránál. :D

#45712 stellaz
    Gondoltam hasonlóra, mármint, ha nagyon kicsesztek volna velem, hogy ahol csak tudtam volna egy kis negatív reklámmal megháláltam volna a kedvességüket.
    Ma válaszoltam nekik. Leírtam, hogy nem értek egyet azzal, hogy nincs semmi gond a szíjjal. Érveltem azzal, hogy más 0144-es tulaj szerint sem oks, illetve, hogy bigmasterg pár SM-ját is kipróbálva sincs rendben a dolog. Küldtem nekik videót a Proximámról, hogy azt is milyen könnyen lehet állítgatni. Ragaszkodtam hozzá, hogy vagy cserét vagy pénz visszatérítést kapjak. Erre jött a válasz, hogy tudnak küldeni új csatot... Az előző levélben bezzeg nem tudta felajánlani. :) Úgyhogy marad az óra, és remélhetőleg küldenek egy normális csatot. Írtam is nekik, hogy ténylegesen új legyen, és próbálják ki mielőtt elküldik nekem, hogy az valóban jól szuperál. Azért is mentem bele, és nem követeltem az óra cserét, mert nem szeretek balhézni, alapvetően eléggé konfliktuskerülő vagyok, viszont azt utálom, mikor hülyének akarnak nézni. Illetve, mert a védőfóliákat egyből leszedtem, ahogy megjött az óra, és kicsomagoltam.
    Összességében, ennek ellenére is kerülendő az üzlet. A videós levelem után 1,5 napig nem válaszoltak, nekem kellett írni újra, hogy megkapták a mailt. A szállítás is két hét volt a max 7 nap helyett (bár ez nem akkora nagy gond). De már a rendelés után is ment a variálás (az EU-t választottam, ha már eleve az "EU Germany"-s verzióval rendeltem):
    "Dear Marcell...,
    Thanks for your order from SKBWATCHES. The e-mail just to noted that you order SN0144G 39mm blue EU ship need around March 26th. China can ship now, i will use special include tax way, it will no tax from your side, around 9 days arrive.Do you prefer ship in China or EU around 26th ?"

Remélhetőleg nem lesz több gond velük, a küldött csattal, aztán elfelejthetjük egymást. Téma lezárva! :B

Új hozzászólás Aktív témák