- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
- bambano: Bambanő háza tája
- Rák
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
-
LOGOUT
Minden ami kínai és óra, és minden ami olcsó és jó óra.
Bizonyítsuk be, hogy ami kínai és olcsó az is lehet jó óra. :-)
Új hozzászólás Aktív témák
-
stellaz
veterán
válasz
dzsi23 #45931 üzenetére
Én rendeltem egy usa webshopból fülhallgató illesztéket, majd kiderült, hogy egy kínai csaló webáruház. Az OTP egyszer sem akart fizetni (fizetéskor nem kellett okézni, mert kínai fizetési oldal volt álcázva, logikus nem?!), aztán egymás után kétszer is megtérítették az összeget. Majd a csomag is megérkezett, benne egy hamis RayBan napszemcsivel
-
driv4r
aktív tag
válasz
dzsi23 #45931 üzenetére
Még tartozol a topiknak egy rendkívül alapos Pindu bemutatóval, csak szólok;) A kamu Casio kvarcra pedig szerzek valami szintén kamu szíjat, mondjuk hupikékben, és dafke felveszem legközelebb valami Rolleres-Pannis hülyegyerek találkozóra;)
Amúgy ja, Ali nem barátja annyira oridzsi késeknek, ezért próbálok én is helyi márkákat bezsákolni, Nightwolf és Mocenary teljesen okés az én alacsony igényeimhez mérten (D2), Kizer, Twosun vonalhoz sóher vagyok, de a többi olcsóbbnál is inkább csak a név zavaró, kb. mint óráknál, Petrified Fish, Tunafire stb., amúgy ránézésre azok is rendben vannak. De Benchmade, Cold Steel, CRKT, Spyderco stb. kommerszebb USA márkákat nem Aliról vennék, nem hiszek az ilyen ‘ugyanabban a gyárban készült, factory outlet stb.’ sztorikban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max - White Titanium - Használt, karcmentes
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ RX 9070 300e/9070XT 340e/4070Ti S 405e/5060Ti 210e/5070 280e/5070Ti 400e/5080 540e
- LG 55CS6 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest