Hirdetés
- Milyen mosógépet vegyek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- VodkaTV kiegészítő Kodira
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- MárkaLánc
- POCO X6 PRO 5G első napok - MultiSIM - Toronyhelyzet Hajdúszoboszlón
-
LOGOUT.hu
Minden ami kínai és óra, és minden ami olcsó és jó óra.
Bizonyítsuk be, hogy ami kínai és olcsó az is lehet jó óra. :-)
Új hozzászólás Aktív témák
-
alex89
senior tag
-
törölt tag
Milyen szép tervezésű tud már lenni egy 20$ alatti SIM-kártyás kínai okosóra. Automatában is elfogadnám ezt:
[ Szerkesztve ]
-
csatacsita
tag
válasz pulutodurumo #15840 üzenetére
Jól néznek ki, köszi!
-
biega
aktív tag
Van egy kis Seiko automatám (37mm az átmérője), ami minimális hordással is baromi jól húz, sajnos az Orient Raynek kicsit több kell, itthon betegeskedtem, időm nagy részét az ágyban töltöttem, de soha nem állt meg
-
törölt tag
válasz szabi__memo #15858 üzenetére
Ilyen szíjjal adják gyárilag. Link.
-
törölt tag
válasz szabi__memo #15860 üzenetére
Szerintem egy vastagabb műanyag.
-
Rodzser Mór
senior tag
Kínaiaknak ez valami hülye fétise, hogy ezt a stílusban nem passzoló krokodilmintás gagyi szíjat rakják szinte az összes órájukhoz. Egy minta nélküli sokkal jobb lenne.
-
petipetya
nagyúr
válasz szabi__memo #15860 üzenetére
A csuklómon pihenő Lorus felsikoltott és rémülten belém kapaszkodott, miközben ezt olvasta.
"nincs rá lezsóidő"
-
calamites
őstag
Kb mennyi idő alatt jön meg a rubicon boltból rendelt cucc?
Mennyit szokott állni a GLS UK depóban? -
Watcher45
tag
Tegnap kulcsot másoltatni voltam bent a közeli kis órás műhelyben és kitéve láttam egy a topicban népszerű TEVISE T801A-t 14.500-Ft áron Kissé durva, ha valaki nem követi a fórumot rajta nagyot kaszál majd az eladó.
-
Fall-N
veterán
válasz Watcher45 #15871 üzenetére
Én meg kíváncsiságból bementem egy helyi óraboltba. Kérdeztem melyik a legolcsóbb multifunkciós analóg óra. Csak Casio volt 20ezer Ft-ért. Kérdeztem, hogy Q&Q nincs, ami hasonlít a G-Shock szériára, ha már japán cuccok vannak csak nála. Azt mondta nincs, mert nem tud hozzá szerezni szíjat, de a gyári sem bírja fél évnél tovább. Megköszöntem és gondoltam inkább marad az AliExpress.
Most ezen a Naviforce NF9050-en gondolkodtam ezüst színben. Van valakinek közületek ilyen? Azt tudom, hogy Epson quartz szerkezetes, meg azt hogy hardlex üveges, csak az a kérdés mennyire tartós a tokozása? Feketét ezért sem mernék venni. Bár azt írják, hogy vákuum IP bevonat van rajta elvileg.
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz Watcher45 #15871 üzenetére
Hát ezek ilyenek. Pofátlan profittal dolgozik némelyik eladó.
De nem csak óráknál. Apám keresett egy fogószettet ajándékba, talált egy megfelelőt, alkudott belőle pár ezer forintot a szerszámboltban aztán megtaláltuk az Alie-n a feléért. Akartam anno egy plüsshangyát ajándékba, vaterán 4 ezer forintért árulták, de úgy hogy 3 hét volt kiírva szállítási időnek, tehát még csak raktáron sem volt neki, de így is rárakta a többszáz százalékos profitot. Ezer forintért rendeltem meg végül ugyanazt Ebayről. Ugyanígy valaki 2000 forintért árulja az 1 dolláros 3D puzzle-t. De megtehetik, mert nem mindenkinek van 1 hónapja várni.
"I've tried the same thing 8 times and I'm all out of ideas..."
-
Fall-N
veterán
válasz NyxNyxNyx #15876 üzenetére
Valószínű ők is onnan veszik és erre rakják rá a hasznukat. Főleg ha többet vesznek, akkor még olcsóbb is nagy tételben.
Egyként is vicces látni, hogy a 20-30$ közti órákat 15-20ezer Forintért adják el a magyar webshopok. Az előbb linkelt óra is 3x annyiba kerül.
[ Szerkesztve ]
-
petipetya
nagyúr
Vostok minden mennyiségben. Jellemző, hogy a leirásban szereplő 40 mm mégis csak nagyobb, ahogyan a 2. fotón látható? Mert igy máris szimpatikus, hiszen a 40 mm kicsi lenne, ám a 42-43 mm ideális. Jól sejtem, hogy a Seiko 5 szintjén van az automatikája?
"nincs rá lezsóidő"
-
petipetya
nagyúr
Blvan ajánlott Vostok beszerzési forrás, vagy jöhet az eBay-ről Oroszországból?
"nincs rá lezsóidő"
-
pulutodurumo
őstag
válasz petipetya #15881 üzenetére
Még két webbolt: meranom.com meg a Chistopol city.
[ Szerkesztve ]
"Don't fret, boyo. I'll be gentle!"
-
Jenne
őstag
Sziasztok!
A Sinobi órákról van valakinek tapasztalata? Gondolom ez is kínai lehet.
[link][ Szerkesztve ]
A gonosz győzelméhez nem kell más, csak annyi, hogy a jók ne tegyenek semmit.
-
@mriya@
őstag
válasz petipetya #15879 üzenetére
A tokfüleket nem szokták belemérni az órába, még a koronát sem.
Elég picik amúgy ezek a ruszki órák, és szerintem(!) a szerkezetük minősége nem éri el a Seiko5-két, ráadásul a minőségük jóval ingadozóbb azoknál.
Számítani kell egy nullás szervizre is, mert sok esetben elfelejtik megkenni a szerkezeteket a gyárban.Ő a legnagyobb Vostok dealer, 21 ezer körül jön ki nála egy vadiúj Amphibian.
Legyél olyan ember, mint amilyennek a kutyád gondol!
-
petipetya
nagyúr
pulutodurumo és @mriya@ köszi
"nincs rá lezsóidő"
-
Paul886
csendes tag
Sziasztok!
Naviforce 9044 órát szeretnék venni, de olyan helyről ahol Mijota szerkezettel árulják.
A családban van 3db, ebből egynek Mijota 2115 kettőnek pedig AL32A szerkezete van. (Ami érdekes, hogy a weboldalon AL33-al hirdették) A Mijota nagyon halk, az AL32A viszont elég hangos, 3 méterről lehet hallani csendes környezetben.
Tudnátok ajánlani olyan webshopot ahol biztosan tudható, hogy milyen szerkezettel jön az óra és biztosan csendes?
Köszi előre is![ Szerkesztve ]
-
Blind
kezdő
Szia !
Jók a Sinobi órák. Nekem van egy S9710G-s. -1mp szokott elmászni 1hónap alatt.Én ezt beállítom ,mert zavar.
Mp stopos. Kérdezz bátran -
Fall-N
veterán
Na megrendeltem az előbb a Naviforce NF9050-est ezüst tokkal és kék mutatókkal. Majd beszámolok ha megjött.
-
csingacsgukk
csendes tag
válasz Fall-N #15875 üzenetére
Szia! (ezüst verzió)
Kb. egy éve használom és nagyon elégedett vagyok vele. Érkezése után egy hónapra elemcserék, azóta
tökéletesen működik. Elhanyagolható, havi 1-2 másodperces pontatlanság, néhány halovány karc az üvegen,
szíj és csat rendben. A zöld megvilágítás is nagyon király. Ennyi pénzért ajándék volt.[ Szerkesztve ]
-
Fall-N
veterán
válasz csingacsgukk #15892 üzenetére
Szia. Köszi hogy írtál róla, mert sajnos nem sok infó van róla, azon kívül amit Alin vagy máshol írnak közvetlen vásárlás után. Hogy utána meddig bírja az általában rejtély marad. Bár ahogyan jobban belemélyedtem a Naviforce jónak számít a kínai márkák között.
[ Szerkesztve ]
-
-
viktor0911
csendes tag
Érdeklődnék, van valakinek tapasztalata Mini Focus és Cadisen márkákkal?
-
viktor0911
csendes tag
válasz viktor0911 #15897 üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Himiway Zebra Step Thru 2023 elektromos fatbike
- Yose Power 350w (hátsó kerék) Feat Imotor2 240w (Első kerék) 26" + 36v24ah , 36v10ah
- Eladó 3 szobás lakás Bp. 11. kerületben Őrmezőn!
- Klarstein Chillout jégkocka készítő
- Raktáron! Új EVSE EV 3 fázisú 11kW-os hálózati töltők elektromos autókhoz, 3 év garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest