- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kareszovics
addikt
Azóta megoldódott az öcsi probléma, megcsináltam helyette egy másikat, úgyhogy a komplett X-Mas öcsi is meglett.

Ha minden igaz, akkor ma úgy is frissítés lesz, ma kiveszik a karácsonyi eventet.
Amúgy tényleg zseniális a játék, de tegnap felb@szt@ az agyam. Oka:
Eddig haverhoz joinoltunk (3man toljuk: Ő, feleségem, meg én), semmi gond nem volt. Viszont Ő most beállított egy routert a rendszerébe és mivel nem ért a PortForwarding-hoz megkért, hogy konfiguráljam én a saját routerem. Be is állítottam faszául, Ő tudott is Join, csak épp feleségem nem, mert úgymond "összemosta" a karaktereinket. (Értsd: saját magát látta, de közben az én perkemet jelezte ki neki, a karakterét odaspawnolta mellénk, de valójában nem volt és Ő se látott minket).
Új hozzászólás Aktív témák

- Xiaomi Redmi 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Új és újszerű 13-14 Gamer, ultrabook, üzleti, 2in1, X360, Touch készülékek kedvező áron Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3626, 100% Akkumulátor
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest