Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: A nagy ő! Stohl...
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- potyautas: A teljesség igénye
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- norbx: Számítógép.hu
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
pethYeti
addikt
Még 1 kérdés.
Ha haverokkal akarunk közösen játszani akkor hamachin meg tudjuk oldani? Vagy valami más megoldás kell?
-
pethYeti
addikt
válasz
Kareszovics
üzenetére
Köszi!
-
Kareszovics
addikt
Használd egészséggel.

-
pethYeti
addikt
Ha minél magasabb szintű egy Perk annál több bónusz sebzést kapok?
-
Kareszovics
addikt
Azóta megoldódott az öcsi probléma, megcsináltam helyette egy másikat, úgyhogy a komplett X-Mas öcsi is meglett.

Ha minden igaz, akkor ma úgy is frissítés lesz, ma kiveszik a karácsonyi eventet.
Amúgy tényleg zseniális a játék, de tegnap felb@szt@ az agyam. Oka:
Eddig haverhoz joinoltunk (3man toljuk: Ő, feleségem, meg én), semmi gond nem volt. Viszont Ő most beállított egy routert a rendszerébe és mivel nem ért a PortForwarding-hoz megkért, hogy konfiguráljam én a saját routerem. Be is állítottam faszául, Ő tudott is Join, csak épp feleségem nem, mert úgymond "összemosta" a karaktereinket. (Értsd: saját magát látta, de közben az én perkemet jelezte ki neki, a karakterét odaspawnolta mellénk, de valójában nem volt és Ő se látott minket).
-
Djuree
félisten
zseniális ez a játék! most olcsó a steamen (5 dolcsi a komplett), meg is vettük haverral. hát jó döntésnek bizonyult. 5 nap alatt 28 óra játék
sok custom pálya, skin stb., nagyon tetszik. sok magyarral találkozni, ha keres az ember. lehetne még több fegyver is, meg fejleszthető fegyverek, szintlépésnél szétosztható pontok stb., na majd a 2. részben 
ilyen olcsón még nem vettem ilyen jó játékot. mesteri...Kareszovics: nekem már jött 3 mikulás. normál, long, 9. wave. persze pont akkor nem volt commando fegyverem
havernak is jött, kinyírta őket bullpuppal, és nem jött az acsi
lehet bugos... -
TommyX_
őstag
Nekem is meg van a game régóta, csak sajna nem sok magyarral találkoztam, ezért egy időre abba hagytam, de az új update, meggyőzött, hogy folytatni kell

Thome és vegytek felvettelek havernak benneteket

-
Kareszovics
addikt
Üdv!
Amennyiben valaki csinálja a karácsonyi Achievement-eket az árulja már el, hogy hogyan fog 3 Bloat jönni egy körben? Mert már mindenhogy próbáltam, de nem ment. :S
Még Suicidal 3/10-en sem jön annyi.

MOD: meg lesz oldva, csak kell egy embert szereznem multiba; ott lényegesen több a mob spawn.

-
Sanyi.mTs
addikt
Karácsonyi akcióban vettem meg, mivel kb 1020HUF-ra jött ki, tesomnak is küldtem egyet. Neki is nagyon bejön.
Thome, steam communityben nem találtalak meg, amúgy ez vagyok én.
-
Thome
veterán
Halihó!
Eléggé megmurdelt ez a topic, de van valaki, akinek eredetiben van meg ez a játék? Most lett meg eredetiben (Steam-en), ezért ha valakinek akad kedve coopozni magyarral, az vegyen fel steamre:
[HUN] Thoma -
Romeo619
senior tag
válasz
Diszizoltan
üzenetére
Hy skacok

Nekem érdekes gondom van kivi vok tudtok-e segíteni
Na szal...
Felraktam a gamet beléptek az internethez majd rámentem 1 szerora a válasz... unknown system error...
Majd itt ovlastam h szedjem le a revloader-t leszedtem emg is történt DE ha azzal inditom belépek az internet részhez akk nem jelenit meg 1 szerot sem:S
Amikor revlaoder nélkül inditottam akk pedig látott vagy 500t
Tipp??? -
j0nNyKa
csendes tag
Ne hamachizzatok, gyertek normális dedikált szerverre játszani. Mégiscsak 24/7 online, 100 megabit, sok játékos, stb.
További infók: http://killingfloor.frogz.hu -
Diszizoltan
csendes tag
Sziasztok.
Ha valaki szeretne játszani velünk ,akkor dobjon egy PÜ-t és megoldjuk!
Mert hamachin keresztül toljuk 1-2 haverral és még lenne hely.
Irjatok bátran
-
MmDorian
őstag
Üdvtök !
Megkérdem itt is...havernak nem indul el a játék, mert valami konfigurációs hiba van...gef6100 van az alaplapra integrálva, lehet emiatt ?
-
teK10
csendes tag
felveszel akk? vagy?
-
teK10
csendes tag
x-firére vegyél fel ha van : tekrock10
-
teK10
csendes tag
a patchet a C be akarja rakni de nekem a D van szóval oda is raktam pontosan ahol van a system meg stb
Lehet hogy a C jobb lene ha ott lenne a játék?
-
teK10
csendes tag
ÚGY CSINÁLTAM AMIT MNDTÁL DE UGYAN AZ
Lécci nézd át hogy mindent jól írtál-e
revLoader-el kell elinditani de azt írja hogy hiba -
teK10
csendes tag
Kösszi megpróbálom ( A legujjabb pletykáim szerint a patchek miatt van szóval nincs felrakva még semmilyen patch)
Megpróbálom felrakni
-amit leszedek a cuccokat az mindent tartalmaz?
-
qdak
addikt
neekm 265 mb nyi update van hozzá ott a forum amit linkeltem, ott leirják h kell ha nem megy majd segit.
hun map pack, steam update,
( majd ezt
- "Update 1000 to 1001.7z" a tartalmát bemásolod a játékkönyvtárba (textúrákat a textúrák közé, mapokat a mapok közé)- "Update 1001 to 1002.exe" Feltelepíted
- "Update 1002 to 1003.rar" ugyanúgy mint az els? cuccot ezt is bemásolgatod
- "Update Non SteamFix.7z" System mappába berakod ), Perk Fix
aztz mennie kell
ha esetleg bejutnál megkérdhetnéd miért banoltak

-
teK10
csendes tag
Azt mondta az egyik barátom hogy arevloader exe kell elindítani denekem olyan nincs.
-Lehet rossz a feltőltés? http://www.filestube.com/0133945b71c89c9603ea,g/Killing-Floor-PC.html
-Aki tud egy jó rapidsheres letőltést az írja be íde thx
- vagy más megoldást. -
-
teK10
csendes tag
Szevasztok
Én felraktam a gamet éskipróbáltam soloban. Nem rossz de azé egy két zombi néha kifograjtam na mind1 szóval a lényeg:
Multizni akarok és azt írja ki hogy (kb) Aktíváljam az internetkapcsolatot!
Valaki segítsen hogy mit csináljak!!!
Megpróbáltam variálni a beálításokat a játékban de nem sok sikerel.
talán kell hozzá valami? -
qdak
addikt
http://killingfloor.frogz.hu/news.php
ez alapján tudok én is játszni már
-
MmDorian
őstag
Üdv !
Haverral játszanánk neten, csinálna szervert, de nem tudok csatlakozni, mit kéne csinálni ?...

-
RidDiCh
tag
jó game haverokkal nyomjuk lanba , el lehet szórakozni vele egy ideig-óráig , de egy idő után már nekem túl monoton , kevés a fegyver választék és kiszámítható a játék, feszültséglevezetésre kiváló.

-
MmDorian
őstag
Uff !
Megvan a game, de ha lanba vagyunk nem tudunk csatlakozni, valami unknown steam error-ra hivatkozik. Látjuk egymás szerverét, de ezt csinálja, ötlet ?
-
ricsiv92
tag
Én is win 7-et használok és hamachin nem látom más szerverét, ezért mindig én szerverkedek

A netes szerókkal nincs problémám, azt rendesen látja a seven
-
d.nes
csendes tag
Szevasztok.... mi is kipróbálnánk hamachin, de nem tudunk csatlakozni egymáshoz :/.
Van vmi trükk? -
keIdor
titán
Ma adtam neki még egy esélyt. Elmegy kategória nálam, azért Left 4 Dead közelébe sem ér szerintem.
El lehet ajándékozni Steam-en a játékot? Mert ha igen, akkor eladó 2500Ft-ért, vagy csere egy másik játékra. -
keIdor
titán
Megvettem, kipróbáltam, megbántam.
Nem jön be. -
j0nNyKa
csendes tag
Szia!
Normal fokozat van a szerveren.
Minden infót megtalálhatsz a szerverről, telepítésről, csatlakozásról itt:
http://killingfloor.frogz.hu -
@rglaaf
veterán
hát gyerekek mikor fogunk eljutni a 8. körig ?

-
j0nNyKa
csendes tag
Sziasztok!
Indítottunk kísérleti jelleggel egy magyar tört szervert, egyelőre alap pályákkal, és 6 playeres limittel. Meglátjuk, mennyire van rá igény, ha pörög a dolog, emelünk a limiten. A szerver 24/7 online!A szerver 0.4es verzión fut, nem tudom, hogy az alapverzióval mit kezd. Valószínűleg kompatibilis, csak le akarja majd tölteni a pályákat, ami sok idő. Kérésre mehetnek fel nem alap pályák -akár beta verziósak- is.
IP-t leírom, hogy könnyű legyen kimásolni: 80.249.173.233
-
mad1
veterán
Az miert van hogy ha beszall egy negyedik szemely hostomba es kifagy a jatek?
Megprobaltuk mar ugy hogy mas a server de ugy is.

-
ZweiTiger
tag
[B]Hi all!
Szeretnék egy nagy lan party-t létrehozni... Hamachin persze

Max 256 tag
Killing Floor játékra...
és íme a szoba neve: KillingFloorLanParty jelszó: nincs[/B]
Gyertek minél többen

-
ricsiv92
tag
Indítottunk egy új oldalt, ahol szeretnénk minél több játékost összegyűjteni minél több multimókára. Jelenleg a killing floor-al toljuk, ezért írok ide. Várjuk a kedves érdeklődőket. MgP

-
ricsiv92
tag
Hali
Továbbra is várjuk a játékosokat!
Név: mozso666
PW: pitypang
Hamachi!
Eddig, (ha mindenki online) 3an vagyunk
Üdv. -
gyuri00
aktív tag
hali most láttam a topikot és kedvet kaptam a játékhoz de én nem igzán szoktam hamachizni:S
láttam hogy a játékhoz már van update is aszt is letöltsem???
hamachi verziószámának egyezni kell hogy tudunk együtt játszani???
gondolom ti is azért toljátok hamachin mert nektek is torrentről van
-
Mozso26
senior tag
Akinek van kedve jöjjön most hamachi szobára.
FHNév: mozso666
PW: pitypangNekem xp-m van , hamachi verzio 1.0.1.5.
-
wesker24
senior tag
Visszatérve az uj mappokra a Resident Evil 1 The Hive Map az még ennél is nehezebb !
Ott ugyanis Infinite zombi roham van sosem fogynak ki ahogy a filmben se csak még többen lesznek !
Egyedül totál esélytelen 2-en próbáltuk ugyse jött össze na de amikor már 4-5-en próbáltuk akkor már egész jól ment csak elöször nem tudtuk hova kell menni és jól megszivtuk ! Mindenkinek kifogyott a löszere és gránátja csak kése maradt a több száz zombi ellen !
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
@rglaaf
veterán
nah igen hardon mi is 3 körnél nem jutottunk tovább, és az a rohadtság hogy ahogy jönnek a körök annál messzeb rakja a büfét az ugy mond belátható és bitonságos helyektől ,tehát a vége fele tuti nem fogsz vissza érni valami nyitott helyre hogy láss is valamit hanem helyette beszorulsz lépcsőházakba ,szűk folyosókra de hát ez benne a para
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
GabN73
addikt
3 ember kell még az éjszakai gyakásra
ha megleszünk küldöm priviben a cuccost//akinek nincs az szedjen le ventrillo 2.1.4-es verziót
// -
@rglaaf
veterán
mi eddig hamachin toltuk hát elég brutál eddig viszont egy a lényeg szűk folyosókon ne maradjon senki mert akkor reszeltek

-
wesker24
senior tag
Szerintem is nagyon jó játék nekem is tetszik ! Simán lealázza az L4D-t !
Meg aztán tényleg multiba jó amikor vagyunk már 4-5-en !
Eddig 12 uj mappot szedtem le hozzá nagyon ott vannak ! Nagyon brutálak !
Köztük is a kedvencem a Resident Evil 1 The Hive mappa ma egész éjjel azzal nyomtunk de a végére leamortizálodtunk a nagy zombi roham miatt !
Na meg aztán simán lehet nyomni Lan-ba is hamachin keresztül is meg Steamen keresztül is !
Jah és lehet benne hegeszteni is meg vissza hegeszteni is én azzal szórakoztam hogy bezártam az ajtót és behegesztettem igy nem tudtak bejönni és magukra maradtak a sok zombi ellen !

Na meg persze tetszik ez a kereskedős dolog is ! Nálam alapban ezek szoktak lenni !
Dupla 9mm Dupla Desert és Bullpup/Shotgun van amikor flamethrower van amikor RPG de már a láncfűrészt is kipróbáltam !
-
GabN73
addikt
beginneren sebesülés nélkül végig lehet tolni 2-en
most léptem ki belőle (lanon játszunk pssszt
vagyis khm... )
este go hamachi,ventri tolhatunk 6-an 1-et
-
keIdor
titán
Néztem Gameplay-t. Ez tetszik

-
ricsiv92
tag
Mi ketten nyomjuk haverral hamachin. Normálon gond nélkül eljutunk a bossig, csak 2en nem bírunk vele. Ha lenne valakinek kedve jáccani, az dobjon meg 1 PÜ-vel.
-
mad1
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
United offfensive 2 re gondoltam,de mondom mi van?
Most mar kezd kitisztulni a kep. -
BandiHUN
veterán
amikor tekered a görgőt,ott a jobb legszélen van felül a gyógycucc(csapattársat lehet gyógyitani vele,kereszt emblémás),és alatta a heggesztő,becsukod az ajtót,és nyomod rajta a jobb gombot...olyankor is lehet,ha kivülről valaki döngeti.ha mégis ki akarod nyitni az ajtót,akkor alaphelyzetben a görgőt nyomod be,azzal kinyitja.
-
BandiHUN
veterán
szerintem nem rossz kis játék,én már nyomtam pár órát...de ami bosszant,hogy a szinteknél hol hozzáirja a játékot,hol nem,van,ami egyáltalán nem akar menni sehová,pl.a gyógyitás,nomeg felmentem egy szerverre,ahol 15 körös volt a menet,heggesztettem direkt egy csomót,és nem adott hozzá semiit,a shotgunt szintén nem,a handcannont,a lángszórót és a láncfűrészt meg igen
pár hibajavitás és fantáziadúsabb pálya elkellene,remélhetőleg lesz tunningja a dolognak.kicsit zavaró a sok csak éjszakai pálya,a házakba meg olyan pályán,ahol vannak nyilt terek,teljesen felesleges bemenni.meg talán a lángszóró sikerült egy kicsit viccesre,sajna nem lehet pl.tűzfalat a földre varázsolni,és olyan lövedékesen hat inkább,ha valaki mellé megy,már negyújtja fel.de egyébként hogy úgy mondjam,komolytalankodni nem rossz
meghát sajna hátrány,hogy gyengébben az első kör után megvehetsz bármit,nagyon el kell bénázni,ha nem,hardon meg afelett már az első kezdőkörben elfogy mindenki lőszere,hiába van x pontja,és a kés nem sokat segit.de azért nyomni fogok még vele jópár menetet,az tuti,én nem bántam meg érte a 12 eurót 
-
mad1
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Teszteld, varom a velemenyed

-
mad1
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Ez amolyan probaverzio...erted...Ha bejon tuti megvesszuk a haverokkal.Mint a cod4et,cs-t,es a l4d et is megvettuk.

-
mad1
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Nem rosz,en epp nezegetem,tesztelgetem,de egyre jobban az az erzesem,sok ez a mennyisegu zombi 1 szemelyre.Mert coopban vannak csak tarsak.Bar botokat meg nem neztem,remelem lehetoseg van arra is.
-
mad1
veterán
A zombik nem rohangalnak es a headshot itt mar ervenyes...
Viszont nincs celkereszt,csak celzott loves.
Kinezetre siman veri a l4d t.
Hangulat majd kiderul a haverokkal,soloban nem a legjobb.
Emlexem amikor 5en vagy 6an szerettunk volna l4d ezni,akkor az erossen korlatozott volt emiatt,hogy nyomjuk e. -
mad1
veterán
Killing Floor

Megjelent vegre ez a jo kis horror game,de a left4dead egyeduralkodasat kepes lesz megtorni?6szemelyes nem csak 4,fegyverekbol is van boven,16fele langszoroval fuszerezve.Ime egy kis video
Engem meggyozott.
Kellemes forumozast mindenkinek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Sózd a jégakkut! Megoldotta a CATL a téli akkuproblémákat
- iPhone-t használók OFF topikja
- Trollok komolyan
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung kuponkunyeráló
- Megjelent a Redmi Turbo 5 Max, az első telefon Dimensity 9500s-el
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Automata kávégépek
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- További aktív témák...
- ÚJ SteelSeries Arctis Nova 5P Bolti ár:50k INGYEN FOXPOST
- Szép ThinkPad Edge.15,6",FullHD IPS,Core i7 (8X3,3Ghz)GT740 2/4GB VGA,8/16GB RAM,256-512SSD,JÓ akku,
- Szinte ÚJ SteelSeries Tusq Gaming Bolti ár:25k INGYEN FOXPOST
- ELADÓ Yaesu FT-70DE-B2 C4FM/FM VHF/UHF kétsávos kézi adóvevő
- Apple iPhone SE (2020) - 64 GB - fekete (249) Újszerű, 10000.- Ft ajándék kiegészítőkre, gar
- Apple iPhone 15 Plus 256GB / 12 hó jótállás
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Lenovo L13 Core I3-10110U / 4GB DDR4 / LAPTOP 2
- Bomba ár! HP Zbook 15u G5 - i7-8GEN I 16GB I 256-512SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÚJ AKKU! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

sok custom pálya, skin stb., nagyon tetszik. sok magyarral találkozni, ha keres az ember. lehetne még több fegyver is, meg fejleszthető fegyverek, szintlépésnél szétosztható pontok stb., na majd a 2. részben 
havernak is jött, kinyírta őket bullpuppal, és nem jött az acsi
lehet bugos...

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)