Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Huma
addikt
válasz
Arkennys
üzenetére
Én nehezebben szoktam mostanában. A normál már nem kihívás, ha a összejön egy közepes csapat. (Egyedül persze az, de csapatban nem.) Mostanában nehezen szoktam nyomni. Még az is egész tűrhető. Viszont felette már tényleg normális csapat kell. Ami nem azt jelenti hogy mindenki profi hanem azt hogy egységes csapatot alkotnak. Nem kezd el senki rambózni. Nem mindenki csak saját magával törődik hanem megpróbál ott segíteni a csapattársaknak ahol tud.
Ennek a része az hogy felosztjuk a feladatokat. A mesterlövész leszedi az erősebb zombikat. A többiek pedig nem hagyják hogy a mesterlövészt közben megzavarják a kicsik. A Medic pedig folyamatosan gyógyít mikor szükség van rá. Stb.Ezeket ugye nagyon nehéz összehozni vadidegenekkel akikkel random egy játékba kerülsz. Mi viszont könnyedén meg tudjuk beszélni ezeket a dolgokat.
-
Arkennys
addikt
Hát robbantüsnál épp emiatt szoktam az m32 + gránátvetős géppisztoly kombót venni ha már van rá keret. Tömegbe besorozok m32vel, géppityuval meg közel kerülteket irtom

Mesterlövésszel is kb így van ahogy mondod igen, FP is kiiktatható hamar vele. Normalon szoktam am játszani, remélem ti nem nehezebben

Nekem csak a mesterlövész arany szintű egyelőre, többi változó
-
-
Huma
addikt
Lassan gyűlik a csapat.

(#1791) Arkennys:
Mesterlövész a leghatásosabb nagy lények ellen. Csak normális társak kellenek mellé akik támogatják őt, hogy a sok kicsi ne zavarja lövés közben. A robbantósat azért nem szeretem mert körülményes egy kicsit. Ha közel kerülnek hozzád akkor fegyvert kell váltanod vagy el kell távolodnod tőlük.(#1792) gmx9:
Igen. A supportot én is azért szeretem mert kicsik és nagyok ellen is jó. Valamint sok cuccot tud cipelni és gránátokkal is nagyon tud osztani. Összességében az egyik legjobb kaszt szerintem. -
gmx9
aktív tag
Nem gond, jó a szombat. Addig hátha lesz még valakinek kedve jönni. Én 1-2 hónapja rákaptam a Supportra, mert ha gond lenne, betud segíteni nagyobb ellenségeknél vagy rázósabb szitukban is az AA12-vel.
A Firebug volt az első amúgy, amit kimaxoltam és elég gyorsan megvolt. Azóta viszont elég kevésszer voltam vele, maximum ha nagyon béna csapattársak voltak és már az első wave-ben meghaltunk, akkor a következő pályán lángszóróval leszedtem őket, hogy más kasztban tudjak venni valami jobb fegyvert.
-
Huma
addikt
válasz
Arkennys
üzenetére
Te melyik kasztokkal szoktál lenni? Van kedvenc?
Én Commando és Support szoktam lenni a legtöbbször. A Medic és a Berserker ezek után jön. Robbantóssal és lángszóróssal ritkán vagyok. Mesterlövésszel pedig szinte soha.
Mondjuk mindegyikkel jól elvagyok, de egyszerre ugye csak egyel lehet az ember.
-
Arkennys
addikt
Kedvem lenne, az a kérdés, sikerül e összehoznom. Csütörtök estétől hétvégézek otthon most, ahol egy öregecske laptopon élek online életet. A játékot viszi, de a sticknet szeszélyétől függ, mennyire leszek játékképes
Nem kicsit jobb idebent albérletben vezetékessel + izmosabb géppel.Vicces egyébként, hogy akkor megvetted pl te is ezeket a cuccokat, és te sem igazán használod

-
Arkennys
addikt
Én mostanság csak néha tolom. De ritkán találkozok ilyenekkel egy ideje, mint meséled most. Ha meg mégis, leszrom, amíg viselhető, ha nem, átpályázok másik szerverre.

Leftet csípem, sokat játszottam de most perpill beleuntam. Nekem az is bejött.
Egyébként DLC-s dologra: múltkor -75ben voltak a fegyver DLC-k is karácsonyi sale alatt egy 2 órát kb, ahogy maga a játék akciót kapott, véletlen a DLC-k is. Be is vettem ami még kellett és fegyvert ad. Amúgy terepfegyó meg ilyen minek. Marhaság, bár tuti van olyan okos, aki veszi. Hát annak egészségére

Most hogy szó volt róla, játszok már egy kört szerintem megint. Egyébként mindent maxra feltúrva nem ronda ez a játék szerintem, legalábbis teljesen megfelelőnek látom

commun. weaponpakkokból konkrétan egyébként azt hiszem nincs is amit igazán használnék, alapjátékban levőket szoktam az esetek 90%-ban. ez a legutóbbi fegyverpakk meg totál kritikán aluli...ha valaki gondolkodna a megvételén, ne tegye. pénzpazarlás. visszaváltanám, ha lehetne. még így is hogy -75 ben vettem.
-
Huma
addikt
válasz
Arkennys
üzenetére
Ja. A játékot fillérekért meg lehet venni akcióban viszont a normálisabb DLC-ket max 50%-al árazzák le. Normálisabb alatt a fegyvereket értem. Bár a legtöbb DLC-s fegyver alulmúlja az alapjátékban lévőket.
A pofátlanság csúcsa az aranyfegyverekért meg a terepszínű fegyverekért ennyi pénzt kérni. Azokat meg sem vettem. Az arany mondjuk benne volt az egyik bundle-s akcióban.Érdekes ez a játék. Kipróbáltam több zombis lövöldét is, de ez az egyetlen ami tetszik. A Left 4 Dead pl agyon van dicsérve, de nekem nem jön be. Valahogy túl steril az egész játék.
A Killing Floor viszont hiába ronda mai szemmel nézve, valahogy nagyon hangulatos.
Látszik rajta, hogy nem egy AAA-s cím, de ennek ellenére elég sokat megver közülük.szerk:
Gyopárokról eszembe jutott, hogy így is rengetegen vannak sajnos. Ezért is szeretnék egy normális csapattal játszani. Pl amikor azzal szórakoznak hogy kereskedőhöz menet-jövet becsukják az ajtót előtted és behegesztik. És nem taktikaként csinálják hanem szívatásként. Meg a múltkor mikor meghalt egy fiatalabb srác és utána úgy sírt mint egy fürdős k-va, hogy hol a pénze, hol a fegyvere és miért mindenki egy béna f@sz rajta kívül? Minden nap belefutok pár ilyenbe amikor játszok. -
Arkennys
addikt
válasz
cskamacska
üzenetére
Így laza egy hónappal a hsz em után...

Nos nem épp f2p azért. Lehetett nem egy bundliban kapni már, volt már DLckkel is benne. És?
Ettől függetlenül nem f2p. A kiegek alapára tényleg húzós. Veszi is a franc magában, nekem is csak bundleból vannak meg hozzá, plusz -75 ösen vettem asszem communyti weap packot máskor. De nem örülnék, ha a sok gyopár rászabadulna az ingyenessé válás esetén. Így azért még mindig jobb a helyzet némileg. -
cskamacska
addikt
válasz
Arkennys
üzenetére
Miért a Killing Floor nem az?

Most egy Weapon Pack hozzá drágább, mint amennyiért több mint 4 éve(!) vettem magát a játékot. Szerintem a KF DLC-i jobban tejelnek, mint a Red Orchestra első/második része és kiegészítője összesen. Emlékszik még valaki, mikor 2010-ben nem volt hozzá patch majd egy évig, és utána is csak muszájból? Azután mikor a várva várt RO2 akkora bukás lett, mint ide Bivalybasznád, hirtelen eleredt KF DLC kvázi megmentette őket. -
Huma
addikt
Jövőhét hétvégén valaki benne lenne egy Killing Floor partiban?
-
Benjament
tag
http://www.gamestar.hu/steam-leaked-kiszivargott-pletyka-killing-floor-2-batman-arkham-origins-blackgate-hd.html
-
Arkennys
addikt
válasz
kicsitrash
üzenetére
Nem is lenne baj ha csinálnának, elsőt amennyire csípem, megvenném a kettőt is. Majd ha valamikor lenne már 10-15 euró körüli áron digitálisan
De hogy f2p legyen? Nemár...

-
kicsitrash
aktív tag
válasz
Benjament
üzenetére
Már évek óta mondogatják, de a ro2 meg nem is tudom mi mindig fontosabb volt...
Ha lesz is, akkor sem 1k lesz az ára, többet meg nem adnék érte. Leginkább a f2p modellt tudnám elképzelni (mint a wotban... 1,5x pénz és xp, illetve prémium fegyverek, esetleg perkek).
Valószínűleg nem fogok vele annyi időt eltölteni, mint az első résszel. De hajrá, nézzük meg. Csinálják

-
sz.mich
tag
válasz
Benjament
üzenetére
Ezt honnan veszed? Mondjuk nem ártana már valami jelentősebb vérfrissítés, mert még mindig stabil 2-3k-s játékostábora van. UT3-as motor minimum kellene az új rész alá, és valami életképesebb pályaszerkesztő, mert amit itt az utóbbi eventeknél az orrunk alá dugtak, hát na... nem fúj, csak jaj (meg fúj is!)

-
Benjament
tag
Lesz Killing Floor 2 ...
-
gmx9
aktív tag
Az új frissítésben megkapta a magyarítást a játék (ha minden igaz, nekem legalábbis most állt át). Igazából nekem nem nagyon hiányzott, hirtelen nem is tudom mi merre van.

-
fi:zi'k
nagyúr
válasz
kicsitrash
üzenetére
Ok, és a 363 találatból melyik vagy te?

-
gmx9
aktív tag
válasz
kicsitrash
üzenetére
Én benne lennék, de ahhoz tényleg pár hardos menetet is mehetnénk, hogy kicsit ráérezzünk egymásra, ne pedig össze-vissza szédelegjünk.

-
kicsitrash
aktív tag
Én egy ideig azt hittem, egész jó vagyok. Akkoriban kezdtem hardon kisolozni a pályákat. Egyszer meghivtak egy hoe partiba... kb. csak asszisztáltam, rengeteget hibáztam, nagyon izgultam. De élveztem. Azután kezdtem el magasabb szinten játszani, kellett az adrenalin. Ha összejönne egy jó csapat, akikkel pár napig hardon tudnánk játszani (ahol 1-2 hiba nem viszi el a partit), érdekelne a dolog.
-
Arkennys
addikt
válasz
wormenth
üzenetére
Én is felhagytam vele egy ideje, de minap játszottunk pár kört, és lehet kicsit szórakozok majd vele mostanság megint. Csapatmunka tényleg fontos, és pl perkek kombinálásával is nagyon jól lehet machinálni. Összességében szerintem a maga nemében kiemelkedő coop game, és igen, megesik hogy ha elkószálsz a töbiektől valamennyire is, vissza már nem jutsz

-
wormenth
csendes tag
Múltkor köztünk is feljött ez a téma, én azt mondom, többnyire ez is emberfüggő. Mindent meglehet unni, számomra elővehető hetenként pár napban, sőt, van mikor minden nap játszok, attól függ van-e kedvem hozzá.
Bár megjegyzem pl. én nem tudok semmit az említett háttérről, mi van most a Tripwire-rel, mennyire érdekli őket ez még, stb.
Én csak a játék élvezetéért szoktam tolni, még az acsik sem érdekelnek túlságosan. Viszont azt is megtudom érteni, ha valaki beleun, esetleg ritkábban veszi elő különböző okok miatt. Mások vagyunk.
-
wormenth
csendes tag
válasz
hazai68
üzenetére
Szerintem neked a l4d közössége nem jött be, és ez rápecsételődött a játékról való véleményedre. Sajnos az elég gyenge többnyire, rengeteg kickelés a szerverekről, sokan profinak hiszik magukat és kis hibák után már megy a 'rage'. Persze csak első érzésről írok, ami feljött veled kapcsolatban, nem ismerlek, de ez általában gond szokott lenni.
Nem lehet összehasonlítani a két játékot, mert külön stílus. A Killing Floor azon túl, hogy csapatjáték és valóban itt is össze kell dolgozni, főleg a darálásra rakja a hangsúlyt, aminek persze megvan a maga íze és én is nagyon kedvelem.
A Left4Dead más típus, a 2. részével együtt olyan történetet dobtak köré, aminek egyes állomásaiból fantasztikus ötleteket hoztak ki. Nem beszélve arról, hogy itt aztán tényleg nincs olyan, hogy egyedül végigfutkározol a pályákon, mert azonnal véged, sokkal jobban ki van így hegyezve a játék a csapatmunkára. Szerintem a zombis témából a lehető legjobban felhasználtak mindent, ennél összetettebb játékot ilyen témában nem fogunk sosem kapni.
Mindkettőt imádom, valamikor ehhez van kedvem, valamikor a Killing Floorhoz, de összehasonlítani szerintem felesleges. Kiemelkedő darabok a zombis közegből, a sok silány játék után jó volt látni ezeket a gyöngyszemeket.
-
Üdv mindenkinek!
akad-e vállalkozó szellemű játékos tört 1052-es killingfloorral multizni? 3-4-embert keresünk, 18-év körülieket, teamspeak3-mal és kb. 3+ -os perkkel (amit szeretne hozni az legyen legalább 3-as) nem előre kitolt perkekkel játszunk, mindenki rendesen fejlődött, ha valakit érdekel írjon. -
Źşë'
addikt
válasz
hazai68
üzenetére
"Ennek a játéknak a fanjai játszanak ezzel a játékkal, nem pedig fórumoznak róla"
akik látogatták a topikot (aktívak voltak játékban és itt is, mert a játék tartalom témát szült ide amiről el tudtunk beszélgetni), köztük van kb 10 (szvsz ez azért jelentős szám) ismerősöm, akiknek jelentős óraszáma lett belefektetve a KF-be, steamen fenn vannak, látom őket mikor mivel játszanak - a közösséget nem a közösség öli meg hanem többek között a tartalom, ha rossz irányba viszik el vagy ha apad - KF nél mind1iket meg lehet figyelni!
ha van valami event akkor veszik elő az emberek (nem az ismerősökre gondolok hanem átlagban minden player), és "pörög" a játék, ha veterán lennél (azért gondolom hogy nem vagy tapasztalt, több 100 órával ill, 90% achivmentel rendelkező játékos mert ilyeneket írsz) benne akkor ezt nem kellene magyarázni, mert egyértelmű lenne ill. tudnád hogy mi megy a csapat háza tájékán... no offense
-
hazai68
csendes tag
"amúgy lehet látni hogy haldoklik a játék, egy egészséges támogatással rendelkező játéknak azért pörög a topikja"
:-)
Ennek a játéknak a fanjai játszanak ezzel a játékkal, nem pedig fórumoznak róla. :-) Kb. ez a különbség az ilyen típusú játékok és a tömegjátékok között.
Én pl. a Doom2-Final Newbies v. 1.0 pályán tolom jelenleg.
-
hazai68
csendes tag
Sziasztok!
Szerintem ez sokkal jobb játék, mint a Left for Dead... én multiban szoktam nyomni, úgy gondolom toronymagasan veri.
A L4D tipikus amerikai tömegjáték, ezt viszont egy kis, lelkes csapat készítette, akik még hisznek az igazi küzdelemben.
Az biztos, hogy nem a megszokott sabloncucc. -
fi:zi'k
nagyúr
Na, rászántam végül magam a telepítésre. Szokott játszani innen bárki még?
-
Benjament
tag
nekem is 100% és most várakozás
-
Źşë'
addikt
válasz
wormenth
üzenetére
a mostani eventhez nem tett hozzá a Tripwire semmit, amit a játékban látsz már készen volt eddig is, a 2 map ami új azokat pedig egy bizonyos személy csinálta aki fanja a játéknak, lehetett volna csinálni folytatást pl az eddigi karácsonyi pályáknak, eddig majdnem minden évben karácsonyi pályát adtak ki ilyentájt plusz karácsonyi acsikat is, most csak a pálya acsijai vannak+1 karakter, tavaly volt az a gyenge moonbase, talán akkor kezdődött ez a nemtörődömség... am nézz be sui meg hoe szerverbrowserbe, ott is van 200? jó ha van 5-6.. amúgy sok a privát szerver... egyre kevesebb a bérelt szeró (is)
-
wormenth
csendes tag
Szerintem a haldoklás egy kicsit erős kifejezés, főleg itt az eventtel szintenként kb. 200 szerver megint van. Ettől függetlenül tény és való, hogy lehetne mit kezdeni még vele néhány újítással, a Hell map-pal pedig egyetértek, tényleg elég gyenge (a másik amúgy nagyon tetszik).
-
Źşë'
addikt
amúgy lehet látni hogy haldoklik a játék, egy egészséges támogatással rendelkező játéknak azért pörög a topikja, még ha csak event-kor is, de itt pangás van most is... a 2 pálya amit most adtak ki tényleg nem ide való, a hell meg egyáltalán nem illik bele a KF-be (meg picit gagyi is)
csak azért írok mert nagyon sajnálom a programot, egy nagyon jó kis játék (volt) ez, amit haverokkal imádtam játszani, mára alig veszem elő, mert semmi új nincs benne, de lehetne, és nem kellene sok időt a fejlesztőknek ráfordítani - a legtöbb mapot meg lehetne csinálni Objective módba, ez egy nagyon jó kezdeményezés volt, a legnagyobb baj az hogy most a Tripwire csapata a fanokra hagyatkozik, és majd ők kitermelik a még esedékes hasznot amit lehet, ez olyan mint a narancs, kifacsarjuk és eldobjuk! Így látatlanban simán ki merem jelenteni h nagy gondok lehetnek a csapat háza tájékán, lehetne találgatni mi lehet a baj, talán buktak egy projektjükön komoly összegeket, lehet az is, hogy szimplán mert megtehetik... befolyt elég lé ahhoz hogy életük végéig eléldegéljenek a bevételen.. de az utóbbi az csúnya ha igaz!

-
Benjament
tag
Ez karácsonyi event?
Ez?????????????????????2 map meg egy achi pluszba ami egy röhej.
Nem a srácot szidom aki csinálta a pályákat mert amúgy nincs velük gond, de valaki magyarázza el nekem ,hogy mit keres a hell map a játékba? Ennek már tényleg semmi köze sincs a " történethez" , szerintem valami borzalom a tripwire részéről.
A másik map correrct arról rosszat nem tudok mondani.Még egyszer leszögezem nem azzal van a bajom aki a pályákat megcsinálta, de karácsony lesz hamarosan könyörgöm...
Se fegyverek
Se új achivmentek
Se objective módNagyon remélem, hogy összeszedik magukat ....
Egy pozitívumot vettem észre: rajongói map került be, ezt lehetne gyakrabban is de nem egy eventre...
Gratulálok Tripwire...
-
Sanyi.mTs
addikt
egyik acsi: "Drop 3 Tier 3 weapons"
mi számít Tier 3-asnak?
(#1746) gmx9
1731-es hsz-ben ott a steam acc elérésem. -
Kareszovics
addikt
Ránéztem erre a Hell nevű új mapra... hát a Tripwire-ös srácok kezdjenek el inkább sámlit faragni.

-
gmx9
aktív tag
Van valakinek kedve néha játszani? Már az is jó, ha 2-3-an összegyűlnénk, magyarokkal nem nagyon tudtam eddig játszani pár kivétellel.
-
Sanyi.mTs
addikt
válasz
kicsitrash
üzenetére
a régebbi event-ek acsijait gondolom nincs lehetőség megszerezni, nem?
-
Benjament
tag
tegnap éjjel Zsével megcsináltuk sucin az objective módot,kis híján a hoe is sikerült, de azt majd ma estére terveztük be
Az a benzines megoldás megvan valakinek, hogy elsőre kijöjjön?
-
-
chatran
őstag
Ez az új Objective mód nagyon durva. Még normálon sem tudtam eddig megcsinálni.

-
rt06
veterán
válasz
Sanyi.mTs
üzenetére
kuldetest kell vegigcsinalni
ha jol tudom, a ket legutobbi event-es palyahoz van (a jelenlegihez biztosan)a jelenlegi palyan pl meg kell keresni par alkatreszt, aztan osszeszerelni, benzint lopni, csapdat allitani, majd bosszut allni, es persze mindekozben tul kell elni
mindezt ugyanugy coop modban, mint azt megszokhattuk -
Sanyi.mTs
addikt
mi az az objective mode?
-
Sanyi.mTs
addikt
válasz
kicsitrash
üzenetére
mivel meghalt az ssd-m, így kényszerűségből a meglévő hdd-re telepítettem egy w7 hp 32bit-est. és működik

Más
nem tudok olyan sűrűn játszani, mint szeretnék, de ha gondoljátok felvehettek a barátlistára: [link] -
gmx9
aktív tag
Nemrég vettem meg a játékot, szóval még viszonylag új vagyok (persze LAN-on már jó ideje játszottunk pár ismerősömmel). Arra gondoltam, hogy páran, akiknek lenne kedve innen, összeülhetnénk és megcsinálhatnánk a halloween-i teljesítményeket - nálam az idei lenne az első és akkor már jó lenne néhány honfitárssal - esetleg az akció után máskor is összedobhatnánk egy-egy partit.
Nem tudom ki lenne benne ilyesmiben, nem lenne rossz.
-
Źşë'
addikt
persze, persze, egy mondattal elintézi, kimagyarázza, de sok összefüggést akkor sem látok egy kikötői rakodó dokk és az erdő mélyén eldugott tanya között, nem tudom hogy hol élhetnek a fejlesztők, de semmi kreativitás nincs a részükről - objectiv modban mondja Halliday hogy "befogta" őket?! kár hogy a franchiset nem kérdezik soha, hogy mit, merre és hogyan akarnak.. amúgy p*csa nehéz még hardon is az új OM map! 3-4en nem tudtuk megcsinálni lol!
-
Źşë'
addikt
amúgy az hogy van h a haloweeni eventkor ezek a dögök jönnek? csak mert nem ezek szoktak, az ok h a hillbilly horrorral jöttek ezek a karakterek, de ez nem hillbilly horror map!? vagy csak én gondolom rosszul?
-
TommyX_
őstag
Killing Floor Halloween Fright Yard Promo video.
-
Źşë'
addikt
lassan halloween event! már előre várom az ez évi adagot, remélem valami őrült mapot készítenek, sok acsival!!
-
zolee1988
tag
válasz
kicsitrash
üzenetére
Itt egész jól le van írva: http://logout.hu/cikk/a_windows_xp_32_bit_memoriakezelese/teljes.html
Igaz xp, de kb. igaz win7 32bit esetén is. -
kicsitrash
aktív tag
válasz
zolee1988
üzenetére
A memória cimzésének mi köze van a méretéhez? Adott méretű puffer létezik (mint az agp aperture), de az egész memó leképezésének nincs értelme (hypermemory). A dedikált memó és a pc ram közötti adatcsere csigalassú a vga memó-sávszéléhez képest...
Hardvert venni valóban tudni kell. Pl. amikor az audigy-t vettem, xp alatt nem is volt vele semmi gond
-
zolee1988
tag
válasz
kicsitrash
üzenetére
a VGA memoriajat is meg kell valahogy cimezni, az is beletartozik a 4GB-s korlatba. amugy én kb 4 eve csak x64-es rendszert hasznalok, semmi problemam nem volt soha. hardvert venni tudni kell

-
Arkennys
addikt
válasz
kicsitrash
üzenetére
Hát, ha integrált, akkor még csak értem, mert a rendszermemóriából táplálkozna. De ha saját rammal rendelkező akkor nem áll fent ez ugye

-
Sanyi.mTs
addikt
válasz
kicsitrash
üzenetére
a gondom az, h hamarosan fejleszteni akarom a vga-mat is. GTS250 512MB >> GTX460 768MB (vagy 1GB)
és így már csak 3-3,25GB maradna a rendszernek. -
Sanyi.mTs
addikt
upgradeltem a cpumat intel e5200 (2mag, 2,5GHz)-ról q8300 (4mag, 2,5GHz)-ra, valamint a w7 hp 32bitről w7 hp 64bitre és a KF állandóan kifagy. van h még a játék elindulása előtt. előtte a gyengébb procival vígan ment a játék. (friss telepítés után nem a régi fájlokat használtam, hanem újra letöltöttem azt.)
valami ötlet, h mivel próbálkozzak? (részletesség medium, felbontás 1280x1024)
-
Benjament
tag
valami hasonló multis játékról tud valaki amivel legalább még foglalkoznak a fejlesztők?
-
Rick3D
senior tag
Üdv mindenkinek !
Killing floor szerver konfigost keresek ! Aki ért a szerver moddolásához kérem keressen fel a jutalom nem fog elmaradni !
-
zolee1988
tag
márcsak a DLC-k miatt is megéri: http://www.indiegala.com/
ráadásul pont tegnap gondolkodtam, hogy az alapjáték mellé kellenének, mert kezdem kiismerni a játékot, erre akció
-
Huma
addikt
Köszönöm a válaszokat!
-
Arkennys
addikt
válasz
kicsitrash
üzenetére
bőven tudsz vele játszani,én is azzal szoktam. Bár egy ideje valami gondom van a multival, de ez inkább valami gép gond, semmint a neté .Szóval hajrá, nem lesz vele bajod, kis adatforgalmat csinál ez.

-
kicsitrash
aktív tag
én fél évig használtam mobilnettel, szerintem nem sok a forgalom (ha a frissitéseket otthon le tudod tölteni).
akkor leginkább az volt a bajom (kb 1 éve), hogy multinál a pingem 200 körül volt, igy pl. sharpshooter felejtős...
azóta sokat fejlődött a technika (pl. nem usb-n keresztül kapom a mobilnetet, hanem wifin), más játékokban kisimultak a pingek, olyan 80-90ms, már egész jól játszható.
soloban semmi gondom nem volt. szerintem óránként max 20 megát tölthet, de sosem mértem (havi szinten a 2 gigás keretbe belefértem)
Új hozzászólás Aktív témák

- Robotporszívók
- Autós topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Gran Turismo
- Elektromos autók - motorok
- E-roller topik
- Diablo IV
- Nyáron jön az AOC új, legfeljebb 720 Hz-re képes monitora
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- További aktív témák...
- Új, Gamer félgép - MSI Z890 GAMING PLUS WIFI + Intel Ultra 7 265K + Corsair 2x16GB DDR5 6400MHz CL32
- ASUS Rog Ally Z1 Extreme, 2027.01.12-ig gyári garanciás, hálózati töltőjével, szilikon tokkal eladó!
- HP 250 G7,15.6",i5-1035G1,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Lenovo ThinkPad T480s,FHD,14",i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,TOUCH,jó akku
- Lenovo ThinkPad T480s,FHD,14,i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,TOUCH
- Intel Processzorok sok db : Xeon E5-1620V3 // Pentium G4400T // i3 6100, 6100T, 4130, 2140T i5-8500
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G9 - i7-1270P I 16GB I 512SSD I 14,1" WUXGA I Cam I W11 I Gar!
- Dell Optiplex/Precision MT/SFF 3430, 3050, 3060, 3070, 5060, 5070, 7070, 7060/7.-8.-9.gen/SZÁMLA-GAR
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro + / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest