Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cody749153
friss újonc
Csak egy kérdésem van hogy elkezdtem játszani multin és a comman donál mért nem tudok több fegyvert venni meg a gyogyítost sem tudom meg nyitni szintet kell lépni ahoz vagy nem mert a commandonál csak kettő fegyver bírok hadználni tommy gunt meg egy másikat ez mért van?
-
Benjament
tag
Hali.
Újra előkotortam ezt a gamet.
Lenne olyan emberke aki fogható lenne hell on earth-re és objektívekre ? -
Severen
tag
Az első résszel játszik még valaki?
Régebben sokat toltam(300 óra steam szerint) de aztán abbahagytam valamiért. Az objective módokat próbáltam soloban, de nem az igazi. -
}{3@Đ$}{0ot
addikt
Ingyenes a game: [link]
-
Źşë'
addikt
uh majd 1 éves az uccsó hsz, nem kéne ennyire pörögnie a topiknak

kf2be raktak Summer Sideshow-t és sztem elég ütős lett, aki még nem próbálta feltétlen próbálja ki, visszahozták az első rész summer event hangulatát!!
-
(Bundás)
addikt
update és 33% akció most a steamen, még jó hogy 2 napja megvettem

-
chatran
őstag
A SWAT perk, mikor jön ki? Fura, hogy a Steam achik között már listázva vannak a perk-kel kapcsolatos achik.
-
Arkennys
addikt
válasz
chatran
üzenetére
Nem olyan, összességében ez azért jobb, irányíthatóbbak a lények mint leftben. Bár tény, csapatmunka nélkül felkoncoltak minket, mint a huszonegy. Persze mikor én voltam zeddel, akkor meg egymás hátát védték körbeállva úgy, hogy 20 méternél közelebb nem jutottál semmivel hozzájuk
Amúgy jópofa tud lenniHa zed vagy, leszakadókat jó móka levadászni. Ha ember vagy, ne maradj le a többiektől

-
edgR
őstag
válasz
chatran
üzenetére
Csináltam egy videót az első meccsről ahol zombikkal voltam, itt látható: Első játékom ZED-ként. Ez az új pálya ráadásul, a "Prison".
-
chatran
őstag
Hallom jött új frissítés, új pályával és lehet már a zombikkal is lenni. Milyen ez a játékmód, L4D2 koppintás?
-
miazmá
tag
Tegnap gondoltam rá nézek KF2-re hogy áll.
Megvétel óta nem játszottam vele és droppolt egy ilyen ládaszerűséget. Tudja vki h mire jó?
Ez a neve: Horzine Supply Crate | Series #3 -
edgR
őstag
sziasztok,
Hogy miért Solozok egy Co-Op játékban? Mert adott a lehetőség rá ...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
A viccet félre téve, mondjuk ha nincs netkapcsolat, vagy ha kiégettek a random free weekend playerek publikon, vagy ha tudni szeretnétek, hogy nekem hogy sikerült.
Engem például nagyon gyorsan ki tudnak égetni a lvl0-lvl5 okostojások publik szervereken, és amíg nem jön egy új patchben a privát host lehetőség, addig azt hiszem, hogy rajtam kívül egy csomó játékos is elkerüli a multiplayert ebben a játékban. Vagy csak nagyon ritkán játszik vele. Ez jól látható a Steam statisztikákban is. Plusz, ha már régóta nem jön össze 1-1 HoE achievement, akkor én általában megunom, és inkább kisolozom az adott pályát.Ha érdekesnek találjátok a témát, akkor természetesen várom a javaslataitokat is, hogy mi legyen a következő videóban (map/perk/hossz/stb.)!
-
Jazz
veterán
Üdv,
nem igazán találtam megoldást a következő problémára, bedobnám ide, hátha tud valaki segíteni:
Egy új gépre kellene telepíteni a KillingFloor-t. Addig meg is van hogy feltelepült. De ha a régi gépről a cache könyvtárat (ami 8Gb több év alatt gyűlt össze) átmásolom az újéba, akkor játék indulás után törli a mappa tartalmát. Így "használhatatlan" lesz a játék a régi módon, mert minden szerver minden map minden beállításást újra lekéne tölteni a borzasztó lassú szerverek által diktált sebességgel.Ha elindítom a játékot, majd közben bemásolom a cache mappa tartalmát, akkor úgy jó, megjegyzi, szerverekre felenged hosszas órákon keresztüli letöltés nélkül, mivel ott van a cache mappában a tartalom.....a következő újra indításig. Akkor megint törli.:S
Hogy lehet áthelyezni, másolni a cache mappát úgy hogy megmaradjon? Esetleg a registry-ben tárolja a játék valahol hogy miknek "szabad" lenni a könyvtárban, és ha nem egyezik a lista akkor automatikusan törli azt?
Köszi! -
chatran
őstag
A csőbomba, hogyan működik a KF2-ben? Aki letette annak kell felrobbantani?
A KF1-ben automatán robbant, ha egy nagyobb zed rálépett. -
-
gmx9
aktív tag
Az ingyenes hétvégén kipróbálhattam én is. Eléggé felpörögtem előtte, tudtam, hogy akcióban is lesz és gondoltam arra is, hogy megvegyem-e majd, de végül úgy döntöttem még nem fogom.
Attól tartottam, hogy a kevés pálya elvesz az élményből, de nem, így is teljesen ok, ellenben a kevés fegyverrel, lehetőséggel, ami viszont már elég zavaró. Nyilván majd bővítik idővel, de egyelőre ez így nagyon kevés, ráadásul a meglévők sem annyira jók. Nekem a support kaszt volt a kedvencem az elsőben, itt is azzal mentem többnyire. Ami az első részben megvolt, hogy érezted a fegyverek erejét, súlyát, itt eddig nem érzem ezt, plusz eléggé pontatlanok és sokkal gyengébbek. Gondolom majd ahogy szinteket lépkedsz, egyre erősebbek lesznek, de sokkal több szint van.
A másik dolog a shifttel futás, ami az elején fun-nak meg jópofának tűnt, de később zavart. Érdekesen mozognak a karakterek futás közben, de a nagyobb gondom az, hogy elvesz a nehézségből, jóval többet, mint gondoltam.
Végül pedig az árazások és a jutalmak furának érződnek, de ez biztosan azért van, mert kevés fegyver van még a játékban. Az, hogy akár 4-5 hullámig ne tudj venni fegyvereket, az kicsit röhejes és itt még veszett mód spórolok is. Összegezve nem rossz, majd a télen visszanézek rá, de van még mit bővíteni.
-
Źşë'
addikt
KF1 be azért rakhattak volna valami summer event szerűséget, hiányolom - nincs summer sale kf summer event nélkül... most van :/
KF2 meg retek lassan halad, ha ilyen tempóban haladnak még 5 év múlva se lesz belőle teljes játék
meg azért a KF1 nek más a hangulata, nem rossz a 2 sem, de az első rész marad az etalon természetesen -
chatran
őstag
válasz
Sirandrish
üzenetére
The first major content patch for the Early Access version of Killing Floor 2 is now live. This includes:
New map - Volter Manor
Collectible items added to existing maps
8 new Steam Achievements
Bug fixes and balance tweaks
And, as a very special extra, all owners of KF1 will now get the "classic" Briar and Masterson characters, with the original voice actors! -
Arkennys
addikt
válasz
cskamacska
üzenetére
pl én sem szedtem le communityből egyet sem KF1 ben

Jött most épp egy 1 GB update a játékhoz, kíííváncsi vagyok

-
cskamacska
addikt
válasz
Arkennys
üzenetére
Mikor csatlakozol egy szerverhez, akkor itt is automatikusan beszerzi az aktuális pályát(vagy legalább megpróbálja), nem kell machináció, csak mérhetetlen türelem, mert rettenet rosszul van megoldva.

De most őszintén, KF1-ben is ki az az elvetemült, aki CSAK alap pályákon játszik?
Tripwire-ben én nem bízok mikor második hónapja kotlanak egyetlen pályán, ebből a demóból a mod közösség csinálhat játékot, de ezt a fejlesztők is így gondolhatták, ha csak 3 pályával és azonnal leszállított mod SDK-val vágtak neki a kiadásnak. 
-
Arkennys
addikt
válasz
cskamacska
üzenetére
úgy értettem ami machináció nélkül magában a játékban van/lesz

-
Sirandrish
legenda
válasz
cskamacska
üzenetére
Köszi az infot. A "szintezés" nem az én világom, de azért kapjak má exp-t ha szijjellövök valamit

-
cskamacska
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
Jár. Még.
KF-Timbosperktrainingv3 és a KF-TestingMap így továbbra is alkalmas a szinthúzásra. Szerintem azért nem bohóckodnak a régi whitelist baromságukkal, mert amúgy is szint nullázás lesz akár többször is kiadásig.Egyébként is a francba kívánom az egész szintezős baromságot, csak arra jó hogy a vérpistikék epéniszét hosszabbítsa, és megnehezítse ismerősök együtt játszását.

-
Sirandrish
legenda
válasz
cskamacska
üzenetére
A costum mapokon nem jár exp ha jól tudom igaz?
-
cskamacska
addikt
válasz
Arkennys
üzenetére
Csak egy?

http://redirect.vaziayu.com/Maps/
Jelenlegi lista:
KF-UrbanV3.kfm
KF-Dark-Dungeon_v2.kfm
KF-EpsilonCourtyard1-8.kfm
KF-N64Goldeneye_FacilityV3.kfm
KF-RockyValley-v3.kfm
KF-Yeytler.kfm
KF-Timbosperktrainingv3.kfm
KF-Defend_Thy_Self_v1_beta.kfm
KF-Pckoutpostv4.kfm
KF-MAP30_v1.kfm
KF-SubCentral_Beta3.kfm
KF-UT_Deck16_V2.kfm
KF-MGSHorzineBeta.kfm
KF-Warcraft_Small_Beta_v2.kfm
KF-AntizeREV3.kfm
KF-BioticsLab2009-B4.kfm
KF-HotelZed_BetaV4-2.kfm
KF-Biotics09_Beta_v1.kfm
KF-Gladiator_Arena.kfm
KF-CastleDefense_V3.kfm
KF-BioWarehouse.kfm
KF-Apartments.kfm
KF-BloodBank-B7.kfm
KF-HeavensGatePort_V1.kfm
KF-Dahouse.kfm
KF-ScrakesOnAPlane-v0-2.kfm
KF-BombShelter2050.kfm
KF-Asylum.kfm
KF-BioLab.kfm
KF-Blockfort.kfm
KF-CommandPost-B1.kfm
KF-Complexity-BetaV1-3.kfm
KF-Confined-B15.kfm
KF-CountdownBETAv4.kfm
KF-Defence-2015-V5.kfm
KF-Fort-alpha1.kfm
KF-FrozenV2.kfm
KF-H1N1_Defence_B4.kfm
KF-HorzineArena-B1-v4.kfm
KF-HorzineDistrict_B1.kfm
KF-Howling-Wood_A1.kfm
KF-Lotd-downtownV1.kfm
KF-Maze-beta2.kfm
KF-Mgslondonbeta.kfm
KF-MinecraftTest_Beta01.kfm
KF-Offices_Alpha_1-0-2.kfm
KF-ParisWaterFront.kfm
KF-Pyramid_BetaV2.kfm
KF-SectorC3-v3.kfmMutators
AmmoMut.u
GametypeConfigurator.u
ServerExt.u
ServerExtMut.u
UnlimitedZeds.uÉs ez bőven nem a teljes elérhető állomány.
más
Szegény Sheep's 100 -Horde Mode/RTD/Perks/Custom Maps [Fast-DL] pont egy hete beadta a kulcsot 4 heti működés után. Emléke szívünkben örökké él

Szerintem visszajönnek még, de jelenleg _minden_ nagy játékosszámú szerver döglődik, így nem éri meg. Mondok jobbat, a szerverkeresőben a dedi szerverek nagyjából háromnegyede(!) teljesen üres. Nagy ötlet volt 3 pályával ÉS workshop nélkül kiadni.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Sirandrish
legenda
Akkor kukk ide

-
Arkennys
addikt
KF2 új map hamarosan, és talán végre tartalmi előrelépés is. várós

link pár képpel
-
törölt tag
Na, nemsoká kiderül, hogy milyen.
Csak ne lenne ilyen lassú a netem.

-
cskamacska
addikt
válasz
chatran
üzenetére
Azt írják..

Egyébként engem már messzemenőkig nem érdekel, Sheep's 100 Slot -Horde Mode/Perks/Custom Maps [Fast-DL] szervere megkapta a lvl25 mutatorokat, egy rakat másik mellett, szombaton direkte olyan érzésem volt mintha "hazatértem" volna miközben ott játszottam.

2009 legvégén a Rallfos Place kimúlásával, 2011-ben The Dedicated server perkes elqródásával(majd 2012-es kimúlásával), a ruszki KFmaniacs 2013-as lerongyolódásával(eltűntek a nagy szervereik, mikor újraindultak kisebbek lettek és server perk reset lett ami már nem számolta az alapjáték karakter szintjét), hatalmas űr maradt szívemben, egyszerűen hiányoztak a normális nagy KF szerverek, a kaotikusságuk, a nagy rohanjb+mertmegeszazfp futások, a komolyabb összjáték.
Eddig.
-
chatran
őstag
Azt írja a Tripwire a twitteren, hogy:
"we may reset stats and achievments several time during early access"
Szerintetek reszelhetik az elért szinteket is?
-
törölt tag
válasz
kicsitrash
üzenetére
Nekem mindegy, csak beírtam keresőbe, mert hamarosan megveszem én is és gondoltam, addig olvasgatok róla, hogy a többieknek hogy tetszik.

(#1957) Arkennys: Igen, azokat találtam én is.

-
törölt tag
Nincs még KF2-es topik, vagy csak nem találom?

-
Arkennys
addikt
válasz
chatran
üzenetére
felőlem
Nekem nem az a legfontosabb, hogy mindent kitoljak legmagasabbra. A hight példának mondtam, nem tudom most megnézni, épp hogy voltak beállítások, játékélmény inkább lekötött, marha szép is magában a game. Felőlem hiperultra jól is nézhet ki egy játék ha a hangulatát cs_szheti az ember
itt meg már ez a hangulat elvinné a hátán az egészet, ha nem is lenne ilyen szép -
Arkennys
addikt
válasz
cskamacska
üzenetére
Wow. Megvettem, játszottam. Elég sokminden high-on fut, nagyon szépen is néz ki, és egy döccenés nincs benne (vagy ha igen akkor az net/szerver miatt). Nagyon tetszik! Az új animációk is, a grafikai fejlődés, minden nagyon üt. A zenék is marhára tetszenek, jó, hogy megmaradtak ezen a vonalon hozzá, fel is túrtam a zene hangerőt game közben
Pl jót szórakoztam, hogy a bloat szemébe világítva eltakarta a szemét, és a főelenség folyamatos monológjain, miegymás. Kötelező darab ez a game -
cskamacska
addikt
KF2 EULA: "Your Mods must be distributed for free, period. Neither you, nor any other person or party, may sell them to anyone, commercially exploit them in any way, or charge anyone for receiving or using them without prior written consent from Tripwire Interactive. You may exchange them at no charge among other end users and distribute them to others over the Internet, on magazine cover disks, or otherwise for free."
Magyarul nem lesznek fizetős modok KF2-höz.
Nem szereti a Tripwire a konkurenciát..

-
cskamacska
addikt
válasz
Arkennys
üzenetére
Ez a leszedve elég relatív, mert Core i5+HD5850 és Core i3+HD7770 high beállítás 16x-os anozotropikus szűréssel(ez pár éve már egyáltalán nem gond a videokártyáknak, de 10 éve sem vett le annyit a teljesítményből mint amennyivel jobban néznek ki a textúrák) ambient occlusion és motion blur(ez utóbbi ízlés kérdése nem szól bele komolyan a teljesítménybe) nélkül teljesen jól fut és nem néz ki rosszul.

-
chatran
őstag
I5 3570K, 16Gb Ram, GTX760-on ultrára állítva levéve az AA-t meg az Anizo szűrést, plusz az árnyékokat mediumra rakva elég gyakran beszaggat. Ja meg ezen a beállításon kb, 20 percnyi játék után újraindult a gép

Mit vegyek még le, ami erőforrás zabáló és csekély látványcsökkenéssel jár? -
cskamacska
addikt
válasz
Arkennys
üzenetére
"Én nem bánom a Killing Floor 2-re vert 5994 forintot(pláne hogy az akkori információk szerint lehetett volna az 27€ is ha sokat tökölök
), abszolút méltó utóda a KF1-nek, kifejezetten jól néz ki(ha azt mondják rá hogy UE4 simán elhiszem), jók a hanghatások, stílusos a zene(metál..
), jópofák a karakterek közötti automatikus helyzet alapú csacsogások és beszólások, és rettenet jól érezni a fegyverek erejét. Gyakorlatilag a KF1 megkapta azokat a simításokat amitől igazi AAA kategóriás játék vált belőle a régi modból kikupálódott indie imázs helyett.
Per pillanat kevés még a tartalom, de a teljes moddolhatóságnak hála ez nem fog sokáig így maradni.
No meg a karakter kinézetét is jobban testre lehet szabni, szóval a nagy rakás sapka DLC-nek már nincs akadálya.
Vagy akár fizetős modnak, mert.."Quoted for truth.

-
Arkennys
addikt
Aki megvette és már játssza, mi a vélemény, megéri?
-
chatran
őstag
válasz
cskamacska
üzenetére
Ha most megveszem, akkor a végleges játékot is megkapom majd vele?
-
cskamacska
addikt
válasz
wjbhbdux
üzenetére
Én a biztonság kedvéért behúztam, ez a 6000 forint még épp a fájdalomküszöb alatt volt.

Az még hagyján hogy esetleg elárazták nálunk, de a hivatalos brazil ára is jó magas, 5000 forint felett van, miközben teljesen bizonytalan hogy egyáltalán elérhető lesz-e. Azaz vagy behúzom most, vagy várok egy olcsóbb régiós árra, aztán ha nem lesz, közben a hivatalos ára is visszakúszik 27 euróra, és az év végi akció sem lesz -50%, csak valami 33% féle, akkor vehetem meg ugyanezen az áron, csak 8 hónappal később.
-
wjbhbdux
veterán
Már megvehető a KF2 Steamen, 20 euro a sima változat nálunk, lehet hogy elárazás mert a 6packben többre jön ki, és korábban is többről volt szó.
-
Arkennys
addikt
válasz
kicsitrash
üzenetére
Meglátjuk, én sajnos kb steamre vagyok korlátozva, mert ott összeszedett walletből tudok ilyenre költeni

-
kicsitrash
aktív tag
válasz
cskamacska
üzenetére
Ezt a 4-5e forintos árat elfogadhatónak tartom, szerintem ez lenne a korrekt, reális.
-
cskamacska
addikt
válasz
kicsitrash
üzenetére
Azért azt látni kell hogy 30 dollár a kolbászkerítésen túl kifejezetten indie kategória, pont a másodvonalas játékok kerülnek ennyibe kiadáskor. KF2 szerintem sem ér ennyit elsőre, mert tényleg nagyon minimális amivel kijön, de legrosszabb esetben is kap egy -50%-ot év végére, addigra már lesz hozzá tartalom is, és nem lesz bugos.

De ha véletlen Nuuvemen a KF2 is 4000 forint alatt kezdene mint az első rész, akkor meg tudnám bocsájtani az esetleges hiányosságokat.

-
Arkennys
addikt
válasz
kicsitrash
üzenetére
Ezt én is remélem erősen. Videó alapján nem tűnt rossznak, átszokni nem lesz semmi, ha meg tudom venni az újat is. De biztató amit eddig láttam belőle.
-
Arkennys
addikt
válasz
kicsitrash
üzenetére
Akkor nagyon ráérsz, egyébként szerintem megéri az árát, nem arról van szó, hogy nem. Első részét mai napig toljuk ismerősökkel néha még mindig.

-
kicsitrash
aktív tag
hát... ööö... 10 ropit egy ilyen játékért... a kf1 valami 1500 volt. így nem lesz tömegbázis... lesz pár ezer fanatikus aki megveszi, fejleszti, aztán majd örülnek maguknak.
3-4e forintnál többet nem vagyok hajlandó adni egyetlen játékért sem. Ha egy bizonyítottan jó játék lenne a 2, akkor megérteném ezt az egészet... De ez egy másodvonalas játék, amiről a hc játékosokon kívül szinte egyetlen ismerősöm sem hallott (nem hogy játszott volna vele...).
Remélem nem lesz igazam, s külföldön nagy siker lesz, egy jó leárazásnál pedig én is behúzom
-
Arkennys
addikt
válasz
cskamacska
üzenetére
Akkor viszont lehet kicsit kivárásra jászok majd, és nem egyből mindent megmozgatva csapok le rá. Amúgy is gyűjteni kell még rá a keretet

-
gmx9
aktív tag
A Deluxe-hoz jár plusz tartalom, ahogy macsek írta, de azok sem valami hatalmas dolgok, sőt. Az alaphoz semmi nem jár úgy tudom. Az ár elvileg marad később is, legalábbis steamen azt írják:
“No, we're not going to mess about with the pricing. It is one price now and for release. The Early Access version will steadily expand until it is the full release version. And then you'll get all the usual free Tripwire content and events. For the life of the game. For free. And we'll produce other content for sale for the game, just as we did with the first Killing Floor, to help keep all that free stuff funded.”
Betegül néz ki, eléggé bejön, de ez tényleg egy nulla így kezdésnek. Az tuti, hogy várok vele, egyébként még arra leszek kíváncsi, hogy mennyire komolyan foglalkoznak a PC-s verzióval, mert úgy érzem inkább a konzolos piacra akarnak ezúttal rámenni. Persze csak megérzés, majd meglátjuk.
-
cskamacska
addikt
válasz
Arkennys
üzenetére
Reménykedtem hogy lesz kedvezmény, de semmi ilyesmiről nem hallotam, se előrendelői, se KF1 birtokosi kedvezményről nem tudni. Abban van még bizodalmam, hogy a régiós árazása mérsékeltebb lesz, és nem kap régiózárat. Persze ha csak Steamen lesz elérhető, akkor minden kilőve, lehet pengetni azt a 10000 forintot.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Arkennys
addikt
válasz
cskamacska
üzenetére
Azt lehet tudni, hogy early accessben megvéve jobban jár e valamivel az ember a korai hozzáférésen kívül? És árban a teljes verzió vajh drágább lesz mint earlyben megvéve? Első olyan lenne, amit ilyen hozzáféréssel megveszek
-
cskamacska
addikt
Humát kivágták, VladimirR eltűnt, megdöglött a topik is.

Nem baj lesz ez még ígyebb is, 21-én jön a KF2 Early Access!

Amire lehet számítani:
- bugok "beta is beta folks"
- kevés hivatalos játszható tartalom: 3 pálya, 4 jártasság a tízből, nem lesz bent minden fegyver, nem lesz bent minden főgonosz, játék év végén jelenik meg, addig csepegtetnek mindent
- teljes mod SDK
- nagy rakás DLC, mert a Digital Deluxe Edition-t már kapásból a plusz kinézetekkel reklámozzák, de addig örüljünk amíg csak csicsát árulnak, majd mikor visszajönnek a fegyver DLC-k akkor lehet ríni.
- cserébe jól néz ki, jók a hangok, jók az animációk, továbbra is jól érezni a fegyvereket
- lecserélték az árus csajt egy replikátorra
Ár az egyelőre 30 dollár/30 euróra van belőve(40 a Deluxe változat), remélhetőleg meg lehet majd valahogyan olcsóbban is kaparintani. Játék teljes egészében majd valamikor év vége környékén lesz kiadva.
Rendszerkövetelmények[Passmark pontszám a végén összehasonlításul]
Minimum:
CPU: Core 2 Duo E8200 2.66GHz [1,883] vagy Phenom II X2 545 [1,914]
GPU: GeForce GTS 250 [901] vagy Radeon HD 4830 [962]
RAM: 3GBJavasolt:
CPU: Core 2 Quad Q9550 2.83GHz [4,071] vagy Phenom II X4 955 [4,021]
GPU: GeForce GTX 560 [3,117] vagy Radeon HD 6950 [3,180]
RAM: 4GBÚgy néz ki a dolog, egy Core i3 + HD7770 kombóval már játszhatóan elzötyög.
Valószínűleg a közösségre hárítják a tartalomgenerálás legalább egy részét, aztán a jobbakat behúzzák hivatalos pénzes DLC-nek/kiegészítőnek. 3 pályával öngyilkos dolog akár csak EA-be menni, de ha a modderek serege első hónap végére már a 200. pályánál, 10. új szörnynél, és a 2. total conversion-nél tart, a jónépet csöppet se fogja érdekelni.
Tripwire-nál ez már ősi román szokás, hivatalos KF pályák több mint fele közösségi, RO2 buktát helyre hozó Rising Storm kieget is modderektől húzták be.amúgy
KF2 in game videó őTotálbizkitségével és fejlesztőkkel
képek
-
gmx9
aktív tag
válasz
nesh_019
üzenetére
A workshopból töltöttél le valamit? Iratkozz le róluk és töröld ezeket a kiegészítéseket, ha igen. Olvastam párról, ami előhozhatja ezt a gondot. Ha felvan rakva a Killing Floor SDK, azt is.
Találtam egy olyat, hogy a Killing Floor mappán belül töröld az 'app_id.txt' és/vagy a 'steam_app.txt' fájlt (állítólag ez fogja megoldani). Másik opcióként még egy ilyet olvastam: [link], ahol az egész System mappát töröld, majd steamen ellenőrizd a fájlokat, hogy leszedje őket újra (a KF SDK-t előtte töröld, ha fent lenne).
-
nesh_019
senior tag
-
nesh_019
senior tag
Sziasztok megvettem Steamen de nem tudok felcsatlakozni egyik szerverre se. Valaki tud megoldást?

Ennyi történik.
-
chatran
őstag
válasz
Kareszovics
üzenetére
Valóban nem egy nagy durranás, de legalább kaptunk valamit. Ezt a Devil's Dollhouse-t próbáltátok? Csak új skineket ad?
-
gmx9
aktív tag
Azért a kedvem meghozta, este megyek is 1-2 kört...
-
chatran
őstag
válasz
Kareszovics
üzenetére
-
kicsitrash
aktív tag
-
sz.mich
tag
Azért ez a játék simán megszolgálta az idejét. 2009 elején jött? Aztán nem sokkal később már masszívan napi 4-5, sőt, 6 ezer játékosa volt (oké, nem lehet tripla A kategóriás játékokhoz mérni ezt a számot, de azért egy ilyen jellegű alkotásnál ez elismerésre méltó. Tudott valamit adni a játékosoknak, amit nem minden program tudott: hangulatot). Rendben, hogy mára a játékosok száma 1-2 ezerre apadt, de basszus, azóta eltelt 5 év. Ha most fellépek, még mindig találok szerót, túlnyomó részt olyat, ahol nem gyökerek vesznek körül. Akárhogy is nézzük, ez egy frankó játék volt, csak mára már eljárt fölötte az idő. Az meg, hogy a fejlesztők leveszik róla a kezüket, ne bántson meg senkit. Jön a második rész. Kitartás.
-
kicsitrash
aktív tag
válasz
Kareszovics
üzenetére
Mondjuk ha az alapján csinálják, amennyire a fórum pörög... nem csodálom

-
chatran
őstag
KF2 Developer Diary
Mostanában kellene jönnie a Halloween-es event-nek is, ugye? -
Źşë'
addikt
nálam is uúgy néznek ki, lehet elszúrtak valamit _)
-
gmx9
aktív tag
válasz
Kareszovics
üzenetére
Nálad is ugyanolyan a mutánsok külseje vagy megváltozott? A teljesítményeknél azt írja, hogy ölj meg xy cirkuszi átváltozottat, de nálam teljesen ugyanolyan minden.
-
Kareszovics
addikt
Na, belekukkantottunk az új cuccba cimbivel. Hardon hoztuk Siren + Transit + collect Achik. A Siren tetszett a Transit nem, Strondgholdot még nem próbáltuk, meg a Object-et sem. De ami késik nem múlik.

-
gmx9
aktív tag
Sikerült megnéznem. Valóban 3 új pálya van, egész jó lett mindhárom szerintem, főleg a Transit. Nagy terek vannak, jó kempelős helyek és maga a helyiség is korrekten lett megcsinálva. A Strongholdon nem játszottam sokat, mert no comment csapattársakat kaptam (spawnolás után ment mindegyik a maga feje után, meg is haltunk a 2. wave-ben). Ahogy néztem, elég szűk folyosói vannak, van egy nagyobb tér a pálya közepén, amolyan park-szerűség, de nekem így elsőre kicsinek és szürkének tűnik ez a map.
A harmadik a Siren's Belch, az is jó lenne, de apró kis kuckók, házikók vannak, a külső tér elég kicsi és be is szorultam egy olyan helyre, ahol egy teherautó és a korlát van. Csak a végén láttam, hogy nem lehet megkerülni, így kaptak el ott. Amúgy esik a hó a pályán és az tényleg szép lett, itt a színekkel sincs gond szerintem.
Nincs új menü, nincsenek új skinek a mutánsokra, náluk minden maradt a régi. Elvileg új fegyverek is vannak, de azt nem néztem, plusz úgyis meg kell venni.
Szerk.: Kifelejtettem, hogy jött egy új Objective mód is, ez szintén a Transiton van. Ezt még nem néztem.
-
gmx9
aktív tag
End of the Line trailer: [link]
Egy ideje amúgy félreraktam, nagyon pangott már a játékosok száma. Délután leszedem ismét és lesz időm megnézni milyen az event.
-
Źşë'
addikt
húzott le steamen a játék majd 230 megát, ahogy nézem 3 új pálya van első ránézésre, fura mert a menü még a régi, az a baj hogy sok időm nincs most megnézni, esetleg aki játszik rajta, írhatna tapasztalatot
-
Źşë'
addikt
válasz
wjbhbdux
üzenetére
egy szóval nem mondtam h tf2ben nincs vér
egy rajzfilmszerű játékról van szó... ha songokut pofánverik ő sem fog rózsaszín vattafelhőben csillagokat látni
ill. azért normál esetben nem robbannak szét 1-2 embernél többen
és nem is marad utánuk kilométeres vértócsa, nem védeni akarom a TF2- de az egy merőben más világ, poénos, humoros, mint a grafika rajzfilmszerű ill. a szinkron szintén, nem fognak a gyerekek rettegni alatta az biztos már ha a 8 éves korosztálynál tartunkcenzúrát azért tartom valószínűnek mivel mégis csak egy horror/túlélő játékról van szó... és ha növekszik a fiatalok körében a véres/erőszakos játékok száma sok jóra nem lehet számítani
-
Źşë'
addikt
válasz
Arkennys
üzenetére
hát igen, ha megcsinálnák f2p-be akkor még több időt kellene beleölniük szvsz, mert jobban kellene balanszolni a fegyvereken, csak ezzel a játékkal kellene foglalkozniuk - azért remélem nem lesz f2p mert akkor úgy jár a cucc mint a TF2, jönnek a 8 évesek is játszani
nekik meg ki lenne véve a vér, stb, ennél a játéknál ez nagy érvágás lenne -
Arkennys
addikt
válasz
kicsitrash
üzenetére
Más
szerintem nagyon. sima KFnél is nem tudok olyan DLC-t, talán csak a rendes fegyverpakkokon kívül, aminek van értelme. Ha a kettő is ilyen lesz, vígan elleszek alapjátékkal. Én azért fáznék az F2P modelltől ezen a játékon, de szerencsére nem hiszem, hogy ez lenne a dologból. Nem is érdekelne a fentebb említett dolgok miatt ha ingyenesen elérhető lenne 
-
Arkennys
addikt
válasz
kicsitrash
üzenetére
jó isten csak azt ne...de komolyan... Irdatlan sok gyökér lenne, aki csak trollkodni jár fel pl, ezenkívül a mikrotranzakciós modelltől is feláll a szőr a hátamon. Inkább kifizetem az árát, és ne kelljen ezeket elszenvednem
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

- Milyen légkondit a lakásba?
- Elektromos autók - motorok
- Fel kell készülnünk a 2G kivezetésére
- Spórolós topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Gyúrósok ide!
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- A kamera nem lesz karcsú a Honor Magic8 Pro Air esetében
- Futás, futópályák
- Úton a Vivo V40 Android 16-os frissítése
- További aktív témák...
- Új, bontatlan Kingston FURY Beast RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6400MHz CL32 EXPO/XMP - 2 év garancia
- PS5 Pro+Sony Pulse 3D+Játék
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G6 - i7-8GEN I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo X13 G2i - i5-1135G7 I 16GB I 256SSD I 13,3" WUXGA Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G7: i5-8265U I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 5510 - i7-10G I 16GB I 512SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- magyar billentyűzet - 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Zalman T4Plus CoolerMaster 650W
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 Fe
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

A pálya remélem jobb lesz, mint az eddigiek.

amíg még ér valamit!
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Tripwire-ben én nem bízok mikor második hónapja kotlanak egyetlen pályán, ebből a demóból a mod közösség csinálhat játékot, de ezt a fejlesztők is így gondolhatták, ha csak 3 pályával és azonnal leszállított mod SDK-val vágtak neki a kiadásnak. 

Tripwire-nál ez már ősi román szokás, hivatalos KF pályák több mint fele közösségi, RO2 buktát helyre hozó Rising Storm kieget is modderektől húzták be.