Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Gurulunk, WAZE?!
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
Új hozzászólás Aktív témák
-
cskamacska
addikt
válasz
kicsitrash
üzenetére
Igen erről szól a szól a server perk, ugyan az a fejlődés mint az alap KF-ben, csak itt kizárólag a szerveren elért gyilkolódások számítanak. Épp ezért nem szeretem, mert azt még elviselném, ha a nagy szervereknek külön egységes szinthatározója lenne, de hogy én egyetlen egy szerveren nem fogok hónapokat eltölteni, hogy értelmes szintre hozzam a karakterem, hát az is biztos.
És minden nagy szerver bevezette ezt a borzalmat, most lehet válogatni egyenként, hogy melyiken óhajt az ember az idők végezetéig játszani. 
A magyar szerver plusz érdekessége, hogy tök ugyanazokat a szinthatárokat használja mint az alap KF, azaz 2-es szintről kezdve tényleg hónapokat kellene játszani rajta kizárólagosan, hogy legalább 4-es szintűre fel legyen fejlesztve minden kaszt. A többi szervernél azért általában van annyi eszük az adminoknak, hogy egy szintlépés azért rövidebb ideig tartson.

VladimirR: Szerintem elég jók a szervereid, alacsony a ping, és fagyás sem jellemző. :buksisimogatás:
Persze nehéz kitűnni a többi közül, ha nem árasztod el őket custom cuccal, de az itthoniaknak mindenképp jó stock szerverek ezek. 
-
rt06
veterán
válasz
kicsitrash
üzenetére
nem, nem whitelist, es igen, csak a szerveren (vagy szervercsoporton) van hasznalva az a fejlodesi lepcso
azert irom, hogy lehet szervercsoport is, mert ha a server veterancy mutator-t hasznaljak, ami a legnepszerubb e teren, az kepes kulso adatbazisba dolgozni, es ha tobb szervert is uzemeltetsz, mindet ra tudod kotni ugyanarra az adatbazisra
beallithato egyebkent 10 szintnel tobb is (amennyi jolesik), valamint az ezekhez szukseges feltetelek es az ezzel jaro bonuszok is kezzel allithatoak -
kicsitrash
aktív tag
válasz
cskamacska
üzenetére
lvl10?

Ilyenen még sosem játszottam. Gondolom, csak a szerveren elért eredmények alapján fejlődik a kari (s nem whitelistes)
-
rt06
veterán
itt szoktatok jatszani?
velemeny roluk? -
cskamacska
addikt
válasz
Benjament
üzenetére
Heh, épp találtam tegnap egy magyar nagyobb létszámú szervert(ilyet sem láttam még), ugyan itt is megy a lvl2(!! lol)-lvl10 lököttség, viszont lehet ízes kurvaanyázásokat hallani.
Ez ni: Play Games Now [HUN] | v1037 -
Źşë'
addikt
említésre méltó (igaz erről már beszélgettünk azóta): múltkor ki lett tolva 170es pinggel a Hellride HoE-ban
legkisebb ping az 70 volt 
-
Benjament
tag
válasz
cskamacska
üzenetére
ilyen szervereken nem igazán játszottam, a sima jó öreg alap szerverekhez vagyok szokva, összejövünk 3-an 4-en aztán mehet a dara

-
cskamacska
addikt
válasz
Benjament
üzenetére
Normálon próbáltál már megpisztolyozni fleshpoundot lvl0 berserkerrel az achievementért?

Mostanában hard long rendes 6-os túlélő módban szokásom KF-ezni, a kazuár játékmódomhoz ez illik tán legjobban, nem kell idegelni, ha egy-egy fejlövést kihagyok, nincsenek instagibbelő scrake-ek, mértékkel lehet Rambózni, és hasonlók. Ennek hála, a lvl6-hoz szükséges fejlövéseknek lassan a dupláját sikerül teljesítenem, pedig tavaly év elején még csak 4-es szinten rostokoltam, és év végére lett csak meg a 6-os.

Sajnos az azonosan egyből magas szintű, nagy játékosszámú szerverekből továbbra sincs választék, Bad Old Timers van, ami szeret minden héten újra letöltetni 2-300 mega custom cumót, Skynet lvl30 van ritkán, mikor épp meg bírják állani, hogy ne nyomják az ember arcába a szokásos lvl6-50 "fizesd a szerverdíjat grind helyett" disznóságukat, Serveur kfk van, időnként azon akadnak is, meg.. nagyjából ennyi. Ami régebben volt, az vagy kimúlt(pl nagyon régen Rallfo's, később KF.de, Zombie-Hellz.fr), vagy átállt az új rendre, a server perkes lököttségre(pl The Dedicated.. istenem, pedig milyen jó szerver volt ez
). -
Benjament
tag
válasz
cskamacska
üzenetére
az easy szint az nem tartalmaz semmit kihívást

Csukott szemmel és hátrakötött kézzel is megcsinálja bárki
Normálon játssz

-
cskamacska
addikt
No, meglett a Punkd karakter, az én csoda fél lvl6-os, fél lvl-kevés fiókomra is, meg unokaöcsém teljesen noob fiókjára is.
Viszont megdöbbentett mennyire könnyűre vették az easy szintet.(vagy volt eredetileg is) Egy fleshpoundot meg lehet pisztolyozni következmények nélkül lvl0 berserkerként.
-
Diablo50
tag
Ez a Brute egy szánalmas egy szörny......és NAGYON remélem hogy nem rakja be a Tripwire bár tuti nem rakja be ha van esze tiszta gázul néz ki ahogy megy feléd a textúrája meg az hogy el lök vagy dob 100 méterekre -.- nagyon látszik hogy valami noob custom monster szóval inkább Tripwire csináljon új zombit mint a Husk pl mert azt ők csinálták és jó is meg érdekes nem úgy mitn ez és igen és is olvasgattam fórumon hogy pár "okos" ember ott sírt hogy Brutét rakják ne officialba de Tripwire egy szót se írt oda nekik...nem is csodálom
szóval ez a szörny nem illik bele a játékba egyáltalán...nagyon el üt a többi monsztától
aki annyira brutezni meg "ilyen" custom dolgozni akar azt nem értem miért nem valami black vagy gray listen teszi vagy írtátok van whitelisted mappon is vagy mutatorba vagy mit tudom Én akkor használják ott de ne b*ssz*k már el a gémet ilyennel el xy ember szóval lehet az 1 millió játékosból 350 ezernek kell a Brute de a maradék 750 ezer ember meg fullra nem akarja hogy official legyen ! szóval a customsook maradjanak csak meg maguknak custo mszerookon és ne officialba akarják már a dolgokat !
-
rt06
veterán
ez (illetve ez a hivatalos oldal)
valamivel kevesebb elete van, mint egy scrake-nek, a sebzese azonos, viszont tobbnyire vedi a fejet, igy nehez 1-2 lovessel leszedni, illetve dobalja a jatekosokat
eleg erdekes, mert alapbeallitason mar a masodik hullamban jon...
a tripwire forumot olvasgatva, lehetseges, hogy beteszi ezt is majd az alap jatekba
-
Diablo50
tag
válasz
chatran
üzenetére
Hali Én ma kaptam meg a RO 2 Digital Deluxe Editiont és megkaptam a 2 Killing Floor skint , Team Fortress 2-öt nem próbáltam mert avval nem játszom a 2-2 fegyót Német és Orosz megkaptam és megkaptam a FREE Game of The Year Edition cuccot is ami új game mododok pálya meg ilyesmik és kaptam 3 Quest Pass-t is meg kaptam RO 2 bétát ias de nem próbáltam hogy működik e vagy valami és nekem tetszik a RO 2 ahogy elleneztem olyan kellemes csalódás volt számomra tetszik a single és a multy része is ! Meg a 2 KF skin is tök zsír !
Ja és egyértelműen le van írva hogy mit tartalmaz a Digital Deluxe Edition szóval ezeket a dolgokat a sima RO 2-höz nem kapod meg , KF-ben oda is van írva PURCHASE DIGITAL DELUX EDITION FOR UNLOCK ha RO 2-öt akarsz akkor sokkal érdemesebb megvenni a Deluxe Editiont mint hogy simát és utána upgradeled később mert úgy többre jön ki !
-
tuser
aktív tag
válasz
kicsitrash
üzenetére
Gyere estefele a "Ragnarök" szerverre és mutatom.

Ezek szerint nem csak nekem volt új.

-
rt06
veterán
a jmk.hu szerverek ujbol mennek
illetve most esett le: ha nalad napok ota nem mentek ezek sem, nem lehet, hogy eltetted oket favorites-be, es onnan nezted?
mert ott sajnos ez elofordul, mivel dinamikus ip-n van a gep, s a kedvencek koze mindig csak az aktualis ip cim kerul be, nem pedig a domain nev -
tuser
aktív tag
Az abusementpark pályán mióta van meg az übercsíítoszkempósz bug, amivel a föld aló tudod írtani a népet miközben 100% -osan sebezhetetlen vagy ?

Este toltunk rajta egy kört, mikor is néztünk egyet (másik 5 player) hogy az egyetlen életbenmaradt becampelt a föld alá.

Ok, mi se vagyunk szentek ...
instant lenyomtuk hardon és suicidalon a föld alatti mozgalommal. ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Źşë'
addikt
Benjament mivan veled, merre kóborolsz?!
semmi sztim semmi KF?! milyen dolog ez? 
-
k.soma
senior tag
válasz
chatran
üzenetére
Hard, short. Mondjuk mountain pass. Akár már a második körben jöhet 2 SC de a harmadikban tuti, csak a lényege az, hogy körülöttük ölj le mindent, és csak őket hagyd életben a kör végéig. Utána egyvonalba hozod őket és lősz. Testmap-on érdemes gyakorolni, hogy hova kell lőni.
-
chatran
őstag
válasz
kicsitrash
üzenetére
Az a baj, hogy easy-n teljesen véletlenszerűen pakolássza be az SC-ket. Jött pl egy pályán 3 FP, SC meg egy se. Mondjuk az is igaz, hogy csak rövid és közepes meneteken próbáltam.
-
kicsitrash
aktív tag
válasz
chatran
üzenetére
Easyn, mondjuk mountainpass pálya (elég nagy, de én a westlondonon csináltam).
Abban a körben, amikor már jönnek az sc-k, megveszed a kérdéses fegyvert (easyn tuti lesz rá pénzed). leölöd a kicsiket, de az sckhez nem mész közel. Megvárod, mig egy vonalba kerülnek, és csittcsattdirrdurr.
-
chatran
őstag
A lőjj ki 2 Scrake-t egy lövéssel az új mesterlövészpuskából achievmentet, hogyan tudom a legegyszerűbben megszerezni?
-
Diablo50
tag
Ha valaki gyűjti a Steamon a Badget-eket akkor az megtudja mondani hogy july 12 vagy 13-al kezdődött az egész ? Mert meg szeretném szerezni a summer sale 2012 badget-et fullra de van egy olyan hogy :
Vote every day
Participate in a Community Choice vote on each day of the Summer Sale.Én azt hiszem 13. án vettem csak észre hogy van badge ki írásos dolog a profilomnál és az naptól szavazok minden nap de vajon már 12.én is volt ? szóval le maradtam volna már róla ? vagy csak 13.án kezdődött ? mert sok helyen azt írják summer sale july 12-22 ig de valahol azt látom hogy july 23 ig szóval lehet hogy hozzánk 13. án jött a szavazás és 23. án lesz vége ?
szeretném megszerezni azt a badgetet fullra de nem tudom hogy most mi van

-
BMWFan
senior tag
-
Diablo50
tag
Köszi az infót
Már le is csaptam a Harold Lott-ra mert már csak az a DLC nem volt meg.A legjobb barátomnak párnapja vettem meg a sima alap Killing Floort 50%-os akcióban és akkor még nem volt a Bundlee Pack...erre pár napra rá berakják a Bundlee Packot és most meg berakják a Bundlee Packot 75%-os akcióban és 2200 ft volt a Sima KF amikor vettem a legjobb barátomnak és most meg a Full Bundlee Pack amiben benne van az összes DLC Harold Lott-al és az Urban Nightmare-val együtt csak 1800 ft
Ezt nem hiszem el
jó nem azt a + - 400 ft-ot sajnálom hanem hogy így pl most lehetett volna neki full dlc-s KF-ja a sima helyett
nah de mindegy 
-
Źşë'
addikt
0,99€ a Harold Lott karakter + a többi is akciós!
049 pedig a legújabb Urban Nightmare karakter pakk! -
Diablo50
tag
-
Źşë'
addikt
válasz
kicsitrash
üzenetére
de ez az hogy itt találhat bárki a játékhoz társakat, ha acsi kell... meg pláne, de pub is jó, mert van benne kihívás
-
Źşë'
addikt
válasz
cskamacska
üzenetére
nem gondolom h alanyi jogon jár, én így látom értelmét egy olyan portálon ahol amúgy is a játék a lényeg.. ezzel hangulatot lehet fokozni és vásárló kedvet, de gondolom ezt te is tudod ^^
félreértések elkerülése miatt, tudatom veled hogy el sem olvastam az előző "bajodat" tudom h hányingered van a puboktól meg a moddolt szeróktól ezt már ezermegegyszer leírtad, és szetem senkit nem érdekel, hol, kikkel, milyen társasággal játszol és h mi bántja a lelkedet, itt 99%-a az embereknek próbálja élvezni a KF adta lehetőségeket akár így akár úgy, a lényeg az hogy az ember élvezze a játékot hiszen azért van, az már baj ha nem tud kijönni másokkal és élvezni a játékot, +érdemleges játékosokat találni, főleg itt ebben a topikban! nekünk párunknak ez sikerült és így vittük ki a játék legjavát... kvázi úgy értettem a dolgot (bár nem érzem h magyarázkodom kellene, de megteszem), hogy amennyire érzékeny vagy a pubra és bizonyos emberekre, ezt még te is megcsinálhatod... mivel ez egyéni steam badge...
-
cskamacska
addikt
Nem tudom miért gondolod, hogy ez most neked jár, a Steam leárazások 2009-es nagyobb mértékű indulásuk óta, a _leárazásokról_ szóltak, az hogy az idők folyamán próbálkoztak ezzel-azzal(több interjúban is mondták, hogy több fajta dologgal is kísérleteznek majd a marketing guruik, hogy megismerjék mi válik be majd a közönségnél), az csak ajándék, legutóbbi ingyen játékos téli fesztivál is igen sikeres volt ugyan, de közben _masszívan_ kijátszották egyesek a rendszert, és több ezer ingyen játékot akasztottak le a Valve-tól, amit tán rossz néven vehettek, és most pihentetik az ingyen akármiket egy ideig.

Annak külön örülök egyébként, hogy a achievement gondomra válaszoltál előbb, továbbra sem csalatkoztam a magyar KF-esek egy részében, kerülöm is a magyar szervereket, mint fővárosi kisnyugdíjas a qtyaszart.

Diablo50: Neked meg köszönöm a segítséget
(miattatok van, hogy néha mégis benézek magyar szerverre
), de nem feltétlen az a gond, hogy nem vagyok képes megcsinálni, valahogy mindig úgy esik, hogy pont eventek alkalmával se kedv, se idő nem marad célzott módon történő játékra(grindra meg pláne, 70000 fontot pl gyógyítson össze akinek két anyja van
), no meg az általam preferált nagy népességű minden-custom, majd-minden-térkép-blacklist szervereken viszonylag egyébként is nehéz summer pirospontokat szerezni. 
-
Źşë'
addikt
válasz
cskamacska
üzenetére
de te most jól megnézted h azok milyen steam achivementek?! gagyi szarok, amiket kb fél sec alatt meg lehet csinálni, szóval kurva nagy kihívás lehet ez még neked is...

én nem azért szeretem a steam akciókat mert olcsóért lehet játékot venni, hanem a rendezvény miatt... az hogy most játszol egy játékkal, és megszerzel benne egy acsit, és azért kapsz egy kupont vagy ticketet vagy szenet, amit beválthatsz egy szarért hugyért is megvehető dlcre az nem tudom h mennyire "semmiért játék" ahogy te fogalmaztál... itt az élmény az hogy lehet valamit nyerni sztem több mindennel ér fel mint egy hoen letolt mapért járó acsivment... -
Diablo50
tag
válasz
cskamacska
üzenetére
Melyiket nem tudod megcsinálni ?
mondok pár egyszerűt :
1. nyerd meg Normálon az Abusement Parkot
2. ölj meg 10 Cirkusz Clotot tűzsebzéses fegyverrel
3. ölj meg egy Cirkusz Gorefastot közelharci fegyóval (kés,katana..stb szóval valamelyikkel)
4. öld meg a Cirkusz Patriarkot normálon
5. ölj meg 5 Cirkusz Crawlert 1 körben Bullpup fegyóval ( 2 fejűen néz ki most a Crawler )
6. ölj meg 5 db Cirkusz Kövér Zombit egy játék alatt
7. ölj meg egy Cirkusz Láncfűrészest Cross Bow-al
8. ölj meg 3 Cirkusz Clot-ot Lever Action Rifle-vel egy kör alatt
9. dobj el 5 db baltát egy vásárlási idő alatt
10. ölj meg 4 szörnyet 1 lassítási idő alatt közelharci fegyverrel ( Berzivel a legkönnyebb )
11. ölj meg egy Cirkusz Husk-ot LAW-alVagy elmész Beginerre Short-on mondjuk Commandoval avval látod a szörnyek életét és 4. körben jön a dara lövöd Ak47-el mondjuk amikor már alig van élete akkor meg gyors átváltasz kispuskára és kis puskával adod meg neki az utolsó lövést de a sima alap kispuskával kell.
Vagy elmész Hard-ra hagyod hogy besíkítson a Shiren és éld túl 10 másodpercig szóvla fuss el és meg is van az acsivment
Nem nehezek és remélem megtudod szerezni őket vagy ha akarod szívesen segítek bennük !
-
cskamacska
addikt
Mondja ezt az achievement whore Killing Floor-os.

Egyébként komolyan azért szidod őket, mert most nem adnak játékokat a semmiért?

És ha már kiérdemlődések, hát a büdös életbe nem lesz meg a Steampunk Foster, ha így haladok, 1 év-2 event alatt nem tudtam megcsinálni a felét se.

-
k.soma
senior tag
http://steamcommunity.com/my/badges vannak ilyenek.
-
Źşë'
addikt
hát gyatra fos lett ez a nyári szél, semmi játék acsivementért valami díj, semmi, ezt eléggé elcseszték - ez csak cicababáknak való shoppingolás a kirakatból... szégyeljék össze magukat a sztimnél!!
-
rt06
veterán
-
Diablo50
tag
Újra kapható a Killing Floor Bundlee Pack és levan akciózva és ez a Júliusi kiadás szóval benne vannak az új dlc-k is ! Meg külön külön az összes DLC akciós !
bundlee 40% akciós 24,99 euró helyett 14,99 euró
-
Benjament
tag
már megoldottam

-
Benjament
tag
tudom , hogy nem ide tartozik de úgy áll a helyzet, hogy a gépem mindkét bemeneti csatlakozója megadta magát így amikor felteszem a fülest az egyikből csak sistergét hallok, a másikból meg semmit, esetleg lehetne kezdeni velük valamit gépház csere nélkül?
-
rt06
veterán
nem tudja valaki veletlen, hogy mikent tudom elerni, hogy ha elszall a szerver, a log file vege ne hianyozzon? olyan, mintha tul ritkan eroltetne a lemezre irast
-
Djuree
félisten
ezer éve nem toltam. most nézem van új event meg acsik?
-
Diablo50
tag
válasz
kicsitrash
üzenetére
igen szétflémeltem a steamon a cseted
de nem jött válasz 
vártalak suira és hoera is

-
Diablo50
tag
válasz
ptrksen
üzenetére
Köszönöm!
Eredetileg 6 player-es csapatot akartam de sajnos már nem tudtam behívni embert mert aludtak és Benjamentet se tudtam hívni mert neki meg gépet kellet telepíteni pedig lehet Ő betudta volna hívni Zsé-t és akkor meglett volna a 6 player

Jó lenne eggyik nap egy 6 player csapatot összerakni rá
-
ptrksen
csendes tag
Az szép volt diablo

-
Diablo50
tag
4 Player Hell on Earth HELLRIDE win
-
tuser
aktív tag
1-2 kivételtől eltekintve szerintem itt se tolja senki 24/7. 75-85% -os eksönben azért csak megér 5-800 forintot.

Addig is ha tesztelni akarod, garena -n kvázi LAN -ban lehet tolni a tört verzióval, de pl. L4D -ben qva idegesítő volt a sok pistike, meg ájemdőszpááááj barom ... Oké, ha megveszed, ezzel nem zárod ki őket teljesen, viszont kevesebben vannak és bannolhatók.

-
petiwr
senior tag
Tudnátok ajánlani valamit programot amivel tudnám neten tolni mert nem szívesen venném meg mert csak néha játszom vele.
-
ptrksen
csendes tag
Megtudnátok mondani hogy mikor jár le az event?
Nagyon fontos lenne! -
petiwr
senior tag
valami jó szervert tudtok adni hamachin?
Új hozzászólás Aktív témák

- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Gitáros topic
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Fűnyíró topik
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Nintendo Switch 2
- Google Pixel topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- További aktív témák...
- HyperX Fury 3200Mhz 2X8GB Kit DDR4
- új, bontatlan, iPhone 15 kártya-független, apple világgaranciával
- új, bontatlan, iPhone 16E gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Legújabb Thinkpad T14 gen6 - Bontatlan + magyar! - Core Ultra 7 255U - 16/32GB - 512GB - Gyártói gar
- 96GB DDR5 ECC RDIMM 5600MHz szerver RAM
- BESZÁMÍTÁS! AsRock H510M i5 11500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Adata 600W
- Kuriózum: Ozark Trail (amerikai) fejlámpa 600 lumen
- 27% - DDR5 Notebook 16GB / 32GB / 48GB RAM
- Intel Core i3-8100/ i5-9500 / i7-8700 / i7-9700 /i5-10500T /i7-10700 processzorok- számla, garancia
- Eladó egy Pixel 7a
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
És minden nagy szerver bevezette ezt a borzalmat, most lehet válogatni egyenként, hogy melyiken óhajt az ember az idők végezetéig játszani. 
Persze nehéz kitűnni a többi közül, ha nem árasztod el őket custom cuccal, de az itthoniaknak mindenképp jó stock szerverek ezek. 

Ez ni:

).

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

de nem jött válasz