Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
Új hozzászólás Aktív témák
-
Arkennys
addikt
válasz
chatran
üzenetére
Nem olyan, összességében ez azért jobb, irányíthatóbbak a lények mint leftben. Bár tény, csapatmunka nélkül felkoncoltak minket, mint a huszonegy. Persze mikor én voltam zeddel, akkor meg egymás hátát védték körbeállva úgy, hogy 20 méternél közelebb nem jutottál semmivel hozzájuk
Amúgy jópofa tud lenniHa zed vagy, leszakadókat jó móka levadászni. Ha ember vagy, ne maradj le a többiektől

-
Arkennys
addikt
válasz
cskamacska
üzenetére
pl én sem szedtem le communityből egyet sem KF1 ben

Jött most épp egy 1 GB update a játékhoz, kíííváncsi vagyok

-
Arkennys
addikt
válasz
cskamacska
üzenetére
úgy értettem ami machináció nélkül magában a játékban van/lesz

-
Arkennys
addikt
KF2 új map hamarosan, és talán végre tartalmi előrelépés is. várós

link pár képpel
-
Arkennys
addikt
válasz
chatran
üzenetére
felőlem
Nekem nem az a legfontosabb, hogy mindent kitoljak legmagasabbra. A hight példának mondtam, nem tudom most megnézni, épp hogy voltak beállítások, játékélmény inkább lekötött, marha szép is magában a game. Felőlem hiperultra jól is nézhet ki egy játék ha a hangulatát cs_szheti az ember
itt meg már ez a hangulat elvinné a hátán az egészet, ha nem is lenne ilyen szép -
Arkennys
addikt
válasz
cskamacska
üzenetére
Wow. Megvettem, játszottam. Elég sokminden high-on fut, nagyon szépen is néz ki, és egy döccenés nincs benne (vagy ha igen akkor az net/szerver miatt). Nagyon tetszik! Az új animációk is, a grafikai fejlődés, minden nagyon üt. A zenék is marhára tetszenek, jó, hogy megmaradtak ezen a vonalon hozzá, fel is túrtam a zene hangerőt game közben
Pl jót szórakoztam, hogy a bloat szemébe világítva eltakarta a szemét, és a főelenség folyamatos monológjain, miegymás. Kötelező darab ez a game -
Arkennys
addikt
Aki megvette és már játssza, mi a vélemény, megéri?
-
Arkennys
addikt
válasz
kicsitrash
üzenetére
Meglátjuk, én sajnos kb steamre vagyok korlátozva, mert ott összeszedett walletből tudok ilyenre költeni

-
Arkennys
addikt
válasz
kicsitrash
üzenetére
Ezt én is remélem erősen. Videó alapján nem tűnt rossznak, átszokni nem lesz semmi, ha meg tudom venni az újat is. De biztató amit eddig láttam belőle.
-
Arkennys
addikt
válasz
kicsitrash
üzenetére
Akkor nagyon ráérsz, egyébként szerintem megéri az árát, nem arról van szó, hogy nem. Első részét mai napig toljuk ismerősökkel néha még mindig.

-
Arkennys
addikt
válasz
cskamacska
üzenetére
Akkor viszont lehet kicsit kivárásra jászok majd, és nem egyből mindent megmozgatva csapok le rá. Amúgy is gyűjteni kell még rá a keretet

-
Arkennys
addikt
válasz
cskamacska
üzenetére
Azt lehet tudni, hogy early accessben megvéve jobban jár e valamivel az ember a korai hozzáférésen kívül? És árban a teljes verzió vajh drágább lesz mint earlyben megvéve? Első olyan lenne, amit ilyen hozzáféréssel megveszek
-
Arkennys
addikt
válasz
kicsitrash
üzenetére
Más
szerintem nagyon. sima KFnél is nem tudok olyan DLC-t, talán csak a rendes fegyverpakkokon kívül, aminek van értelme. Ha a kettő is ilyen lesz, vígan elleszek alapjátékkal. Én azért fáznék az F2P modelltől ezen a játékon, de szerencsére nem hiszem, hogy ez lenne a dologból. Nem is érdekelne a fentebb említett dolgok miatt ha ingyenesen elérhető lenne 
-
Arkennys
addikt
válasz
kicsitrash
üzenetére
jó isten csak azt ne...de komolyan... Irdatlan sok gyökér lenne, aki csak trollkodni jár fel pl, ezenkívül a mikrotranzakciós modelltől is feláll a szőr a hátamon. Inkább kifizetem az árát, és ne kelljen ezeket elszenvednem
-
-
Arkennys
addikt
Pofásnak tűnik, engem is érdekelni fog. Csak gépigénnyel és árral ne szálljanak el nagyon

-
Arkennys
addikt
Hát bajos lesz, ha csak hétvégente jön össze a társaság, pedig jó ötlet volt ez

-
Arkennys
addikt
Kedd és csütörtök között kinek lenne jó valamikor du vagy este? Itthonról nem tudok játszani, ezzel a nettel lehetetlen.
-
Arkennys
addikt
válasz
kicsitrash
üzenetére
Részemről nyet.
-
Arkennys
addikt
Bezony hasonló
Eddig 3 gépen játszottam KF-et, és mindegyiken megesett a dolog. Szóval játékban van ez így megoldva. Hardon megpróbálhatjuk részemről, ha nagyon magas a pingem max kilépek, hogy ne hátráltassalak titeket
Tudom milyen, mikor ilyen miatt kell valakit pesztrálni. -
Arkennys
addikt
válasz
cskamacska
üzenetére
De, majd mindet végignézem egyenként, milyenek az ismerősei

Régi avatarjára meg nem emlékeztem
Meglett az a lényeg.Szombaton nekem szerintem kb du2 körültől estig jó, ha a gép is úgy akarja majd
-
-
Arkennys
addikt
Tökjó

KF eztem kicsit szórakozásnak normalon random emberekkel. Két balfarok meghalt pár perc alatt, egyiknek pedig próbáltam segíteni is. 4en maradtunk, ezek ki is léptek. Két kör alatt megvolt 117 killem, alattam levőnek 40. Konkrétan kb én irtottam ki a hullámokat, ezek meg rohangásztak. Kezdjük az új kört, erre kidob, ablakkal hogy a szerver tulaja kivágott a játék hátralévő részéből. Akkor bzzmeg
Meghozta a kedvem nemmondom, hogy hosszú ideje elkezdtem volna megint játszani vele -
Arkennys
addikt
Hát robbantüsnál épp emiatt szoktam az m32 + gránátvetős géppisztoly kombót venni ha már van rá keret. Tömegbe besorozok m32vel, géppityuval meg közel kerülteket irtom

Mesterlövésszel is kb így van ahogy mondod igen, FP is kiiktatható hamar vele. Normalon szoktam am játszani, remélem ti nem nehezebben

Nekem csak a mesterlövész arany szintű egyelőre, többi változó
-
Arkennys
addikt
Kedvem lenne, az a kérdés, sikerül e összehoznom. Csütörtök estétől hétvégézek otthon most, ahol egy öregecske laptopon élek online életet. A játékot viszi, de a sticknet szeszélyétől függ, mennyire leszek játékképes
Nem kicsit jobb idebent albérletben vezetékessel + izmosabb géppel.Vicces egyébként, hogy akkor megvetted pl te is ezeket a cuccokat, és te sem igazán használod

-
Arkennys
addikt
Én mostanság csak néha tolom. De ritkán találkozok ilyenekkel egy ideje, mint meséled most. Ha meg mégis, leszrom, amíg viselhető, ha nem, átpályázok másik szerverre.

Leftet csípem, sokat játszottam de most perpill beleuntam. Nekem az is bejött.
Egyébként DLC-s dologra: múltkor -75ben voltak a fegyver DLC-k is karácsonyi sale alatt egy 2 órát kb, ahogy maga a játék akciót kapott, véletlen a DLC-k is. Be is vettem ami még kellett és fegyvert ad. Amúgy terepfegyó meg ilyen minek. Marhaság, bár tuti van olyan okos, aki veszi. Hát annak egészségére

Most hogy szó volt róla, játszok már egy kört szerintem megint. Egyébként mindent maxra feltúrva nem ronda ez a játék szerintem, legalábbis teljesen megfelelőnek látom

commun. weaponpakkokból konkrétan egyébként azt hiszem nincs is amit igazán használnék, alapjátékban levőket szoktam az esetek 90%-ban. ez a legutóbbi fegyverpakk meg totál kritikán aluli...ha valaki gondolkodna a megvételén, ne tegye. pénzpazarlás. visszaváltanám, ha lehetne. még így is hogy -75 ben vettem.
-
Arkennys
addikt
válasz
cskamacska
üzenetére
Így laza egy hónappal a hsz em után...

Nos nem épp f2p azért. Lehetett nem egy bundliban kapni már, volt már DLckkel is benne. És?
Ettől függetlenül nem f2p. A kiegek alapára tényleg húzós. Veszi is a franc magában, nekem is csak bundleból vannak meg hozzá, plusz -75 ösen vettem asszem communyti weap packot máskor. De nem örülnék, ha a sok gyopár rászabadulna az ingyenessé válás esetén. Így azért még mindig jobb a helyzet némileg. -
Arkennys
addikt
válasz
kicsitrash
üzenetére
Nem is lenne baj ha csinálnának, elsőt amennyire csípem, megvenném a kettőt is. Majd ha valamikor lenne már 10-15 euró körüli áron digitálisan
De hogy f2p legyen? Nemár...

-
Arkennys
addikt
válasz
wormenth
üzenetére
Én is felhagytam vele egy ideje, de minap játszottunk pár kört, és lehet kicsit szórakozok majd vele mostanság megint. Csapatmunka tényleg fontos, és pl perkek kombinálásával is nagyon jól lehet machinálni. Összességében szerintem a maga nemében kiemelkedő coop game, és igen, megesik hogy ha elkószálsz a töbiektől valamennyire is, vissza már nem jutsz

-
Arkennys
addikt
válasz
kicsitrash
üzenetére
Hát, ha integrált, akkor még csak értem, mert a rendszermemóriából táplálkozna. De ha saját rammal rendelkező akkor nem áll fent ez ugye

-
Arkennys
addikt
válasz
kicsitrash
üzenetére
bőven tudsz vele játszani,én is azzal szoktam. Bár egy ideje valami gondom van a multival, de ez inkább valami gép gond, semmint a neté .Szóval hajrá, nem lesz vele bajod, kis adatforgalmat csinál ez.

-
Arkennys
addikt
van pár új DLC (részemről az új community weapon packnak látom némi értelmét színesítés céljából a fegyverekhez), na meg alap KF akció is van steamen. Hajrá akinek kell még valami hozzá

-
Arkennys
addikt
killing floornál a perk leveleket ha a játékot törlöm, majd oprendszer reinstall után újra felrakom, megtartja a játék? Vagyis gépen vagy a steamen tárolódik a szint elmentése?
bocsi ha volt már kérdés
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

- NZXT KRAKEN Elite V2 240 RGB AIO Display White vízhűtő!
- Wanbo Vali 1 Pro projektor
- HP Zbook 17 G6,17.3",FHD,i7-9850H,16GB DDR4,512GB SSD,T1000 4GB VGA,WIN11
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 9700 / RTX 3070 / 16GB DDR4 / 1TB SSD!
- PlayStation 5 SLIM DIGITAL 1 TB + kontroller 2027.11.25-ig garanciális, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

szerencsére nem hiszem, hogy elszúrnák ezzel, hogy f2p legyen