- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Pajac: PassMark - Lenovo ThinkCentre M83 i3-4130 HD 4400
- Parci: Ég veled, KEndre! :(
- sziku69: Szólánc.
- moha bácsi: VIII. Viharsarki Hobbi Elektronika Találkozó Békéscsaba 2025.06.14. szombat
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
-
LOGOUT
Parfüm topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
pohár
félisten
reggel eMagon, valaki kereste nemrég:
-
mufi
senior tag
Találtam Creed Aventust, 1,3 EUR/ml!!!
és ez már postaköltséges ár
Szóval gyerekek, írjatok aztán megbeszéljük a részleteket. Én nagyon örülnék ha karácsonyig megjönne
-
qwertly
addikt
Sziasztok!
Köszönöm szépen a válaszokatférfira gondoltam,tényleg jó árban van de mondjuk nekem ez nagy.A másik kérdésemre esetleg
nem tudja valaki a választ?Régen használtam Cool Passion de egy idő után már sehol nem találok Pesten,esetleg valaki nem tud olyan helyet ahol még kapható Budapesten?
-
qwertly
addikt
Sziasztok!Szép napot mindenkinek
esetleg van valakinek ötlete erre a kérdésemre?
-
rizso
addikt
Te legalább megkérdezheted még tőle, hogy mit használ
pohár: köszi, lesz időm ezt is meglesem.
Kimmuriel: no igen, néha engem is megcsap egy-egy mamikán a förtelmes púderes illat, de mondom, amit a csajszin éreztem, az valami iszonyat kellemes púderes parfüm volt
Kösz a tippeket, van köztük 1-2 ígéretesnek tűnő
-
Kimmuriel
aktív tag
Amúgy meglep, amit mondtok, hogy a púderes illatok tetszenek, általában a púderes és az aldehides illatokat szokták nyanyásnak titulálni.
-
pohár
félisten
-
Kimmuriel
aktív tag
Nem csípem a Mugler illatokat, az én orromnak mindegyik túl szintetikus.
A púderes hatást egy parfümben jellemzően az írisz szokta okozni. A legnemesebb női illat, amihez valaha szerencsém volt, az a Puredistance White, de gyanítom ez árban nem lesz túl szimpatikus.
Púderes, íriszes női illatok: Narciso Rodriguez Essence, Masaki Matsushima Shiro, Bvlgari Voile de Jasmin, Guerlain L'Instant Magic, Guerlain Shalimar Parfum Initial, Lorenzo Villoresi Teint de Neige, Givenchy Dahlia Noir EDP -
rizso
addikt
válasz
Kimmuriel #4599 üzenetére
Én pont azért szeretem a Manifestot, mert bár tény, hogy édeskés, de nem az a kislányos cukorka illat, hanem igazi nőies, némi fás-fűszeres keveredéssel. Bár nekem az egyik Alien is nagyon tetszik.
Egyszer egy hölgyeményen éreztem egy iszonyat finom, kellemes púderes illatot, amikért annyira nem vagyok oda, de az valami eszméletlen jó volt, csak későn kapcsoltam, hogy megkérdezzem mit használ, és leszállt a metróról. Esetleg púderes női parfümökre tipp? Hátha találok asszonynak valami kellemes illatot
-
Unsign
tag
Nagyon köszönöm mindenkinek. Biztos vagyok benne, hogy nem csak nekem hasznosak az ötleteitek.
-
-
Kimmuriel
aktív tag
Egyetértek, hogy a Versace Crystal Noir egy jó választás lehet! Amik nekem még eszembe jutottak: La Prairie Midnight Rain, Bvlgari Jasmin Noir, Chanel Coco, Serge Lutens La Fille de Berlin, Givenchy Ange ou Demon.
Ami nem egészen ez a műfaj, de mindenképpen érdemes kipróbálni, az a Cartier La Panthere. Klasszikus chypre illat modern interpretációban. Mikor megjelent 2014. márciusában, titkon remélni kezdtem, hogy leáldozóban a cukorkaillatú gourmand parfümök ideje és végre új korszak veszi kezdetét, de sajnos tévedtem. Még mindig a szuper geil illatok dominálnak. Pont emiatt nem kedvelem az YSL Manifesto-t se. Számomra kibírhatatlanul édes. -
ToBeY
nagyúr
Anyunak most vettem Versace crystal noir-t tetszett neki Ezt is megnézeheted ha gondolod
-
Unsign
tag
válasz
Kimmuriel #4595 üzenetére
Amit biztosan tudok, hogy a Chanel No. 5 Eau Premieret kedveli, de van neki Calvin Klein Euphoria is.
Általában nyitott a valasztasaimra, szívesen kísérletezik, de egyáltalán nem parfüm rajongó, inkább fogyasztó.
Az irányt keresem, hogy mit ne hagyjak ki a kereséskor, mert izgalmas lehet. -
qwertly
addikt
Sziasztok!
Hol lehet személyesen megvenni most Pesten a Davidoff Cool Water parfümöt?nem baj ha csak illat minta mert lehet,hogy nem is tettszene a páromnak,és utána hallgatnám milyen ennek az illata
Másik régen használtam a Gammon Cool Passion kölnit,most már sehol nem lehet kapni Budapesten esetleg nem ismer valaki olyan helyet ahol mégis árulják?
-
Unsign
tag
Női parfümökről ritkán esik szó. Tudtok ajánlani 50 feletti fiatalos hölgynek elegáns és tartós illatot, amit érdemes kipróbálni vásárlás előtt?
-
Jhonny06
veterán
válasz
kk831228 #4587 üzenetére
Ez a "good batches" azért hülyeség, mert mindenkinek más jön be. Nincs olyan, hogy jó vagy rossz. Én amit most nyáron vettem 100ml-t, az 14L01 és ezzel nagyon elégedett vagyok. Jó balansz van a gyümölcsösség és a fásság között. De ez is olyan, hogy néha alig érzem magamon, de a több méterre álló csaj mondja, hogy milyen jó illatom van. Máskor meg brutálisan erős. De az Aventus-ra általában azt mondják, hogy nagyon trükkös illat. Semmit nem jelent, ha magadon nem érzed.
Még korábban vettem 30ml-t, abból nem igazán használtam és nem is annyira jó, mint ez. Nem tudom fejből a batch number-t, de megnézem ha hazaérek.
Egyébként rendelésnél nem fogsz tudni batch-et választani, nyilván azt fogják küldeni, amiből van raktáron (általában valami frissebb szállítmány, tehát 15-tel kezdődik (a 2015-öt jelölve). Kivéve, ha privát személytől vásárolsz és direktbe jelöli. Egyébkbént ami horror áron megy, az a 11Z01 és brutál hype van körülötte. Még nem próbáltam, de én a mostanimmal is elégedett vagyok, tuti nem költenék erre több pénzt.
Én olyan 85-90 eurót fizettem a 100ml-ért szállítással együtt (egy német srác vett 500ml-t, BaseNotes-on találtam). Ennyit nagyon megért, mert baromi tartós és sok nyarat ki fog vészelni, de sokkal többet nem ér, bármennyire is jó illat.
-
kk831228
addikt
Aki rendelt illatmintát aventusból légyszi dobja már be a kódjtád meg azt hogy honnan rendelte...
Rajta van az illatminta doboz élén...
Az enyém : C42C14F01 , iparfüméria... Az enyém a táblázat alapján "good batches" -be tartozik...
olyat keresnék ami a legendary bacthes-be szerepel...
-
Bicskás
senior tag
válasz
Bicskás #4065 üzenetére
Akit esetleg érdekel annak elmondanám, hogy a nyomára leltem a Kagura parfümnek.
Kiderült, ahogy sejthető volt, hogy a Kagura megszűnt létezni mindkét csomagolásában elveszett, azonban Sacrfice és Kimono néven fellelhető, és a legfontosabb, hogy kiderült minek a másolata, egy bizonyos fatörzs Kenzo, azaz a Kenzo Pour Home nevű férfi parfüm az aminek az illatát én annyira szeretem, és hogy a másolatát 1500 Ft / 100 ml áron mérik a Kaposvári Deja Vu nevű, többek közt parfümök kimérésével és egyéb női pipere cuccok forgalmazásával foglalkozó üzletben.
Legyen szép napotok !
Üdv: Oreyus
-
mufi
senior tag
válasz
kk831228 #4577 üzenetére
Creed olaláról csak is kizárólag, de most kaptam egy infót, hogy valami fórumról lehet rendelni egy spanyol fickótol. A kérdés az, hogy egy ilyen kategóriájú parfümöt mernék -e rendelni valami "sufni" helyről. Ja, 250 ml az már mennyiség ebből...bár, múlt hónapban 100 rongyot adtam parfümökre...de akkor még nem ismertem az aventust, pegasust, isofarkandot...
-
mufi
senior tag
Creed AVENTUS 500 ml - out of stock - óóó hogy az a
Na, 490 angol font, plusz a szállítás. Eddig három tag jelentkezett, 150 ml jött össze. Még egy 100 ml és akkor megrendelem (250ml nekem elég lesz egy évig....)
thomeef - Lacoste pur homme +1, DG The one EDT-t NEM szabad rendelni, csak EDP-t (ugyanaz a dns, csak az EDP 3x tovább tart), Chanel Home sport -eau extreme-t próbáld ki!
-
mondomén
őstag
válasz
kk831228 #4574 üzenetére
Neroli. Nem olcsó, de nem akartam várni rájuk...
Még ott megszagoltam a Diptyque Philosykos-t. Ez amilyen egyszerű, annyira érdekes. Abszolút nem tudtam eldönteni, hogy tetszik vagy sem. Viszont azt vettem észre magamon, hogy folyton az orromba dugva sétálgatok fel alá.
-
Maksifül
senior tag
válasz
thomeef #4569 üzenetére
A netes rendeléssel éppen hogy nem tudsz szívni. Míg így simán visszaküldheted/viheted a pixelhibás laptopot, és szó nélkül vissza kell fizessék a teljes vételárat, addíg ha a boltba vetted volna meg, akkor csak széttárnák a karjukat, hogy a pixelhiba nem hiba, s használd egészséggel.
Ha hamis a parfüm, azt is nyugodtan vidd vissza nekik, ha ki van bontva, ha nem. Ha szállítási díjat is kellett fizetned a megrendeléskor, akkor az is visszajár.
-
mondomén
őstag
válasz
kk831228 #4568 üzenetére
Én most értem haza a mintákkal. Ez az Aventus, fu de jó bakker, imádom.
Viszont most, hogy tudom milyen, azt is tudom sokan használják.
Na nem baj, ha rendeltek egy kisebb adaggal szerintem én is beszállnék! Aztán van itt Sand Aoud ami még tetszik. Viszont ez nem olyan markáns a bőrömön, kicsit halovány, de ez is nagyon finom! Black Aoud abszolút nem. Na és a Salt Caramel. Hát ettől kifolyik az agyam, nagyon tömény, egy-egy nagyobb slukknál émelyítő.
Viszont tetszik, még nem tudom hordanám e. Kaptam ajándékba egy Dark Aoud-ot is, ezt máskor. Már csak a könyökömön van hely...
@thomeef
Az szívás, sajnálom. Parfümön én inkább nem spórolok. Azért mégiscsak a bőrömre fújkálom. -
mufi
senior tag
Na akkor aki benne van az AVENTUS projektben az kérem dobjon egy privátot.
-
kk831228
addikt
akkor azt a britt oldalt kellene megnézni...
(#4562) thomeef:
a q-va anyukájukat...
Így rendeljen az ember parfümöt...
Lehet hogy az volt a hamis amit eddig használtál...
Addig hypeoljátok az aventust bekentem megint a kezem és mint ha egy kicsit jobban tetszene de még mindig nem az igazi... Ha erölteti az ember a sz..t is meg lehet szokni, úgy látszik...
-
Motion_Blur
félisten
Parfüm Édentől felhívtak hogy a Thierry Mugler Angel La Rose sajnos beszerezhetetlen és tévedésből maradt fent az oldalon... helyette sima Angel lesz ugyanabban az árban, de dupla akkora kiszerelésben. Kompromisszumos megoldás, de ez van...
Aventus projektben akkor én benne vagyok 100ml-ig
Gazsi00: ha már nem bontatlan akkor szerintem nem tud elállni
-
thomeef
őstag
válasz
rayoliviero #4558 üzenetére
Hát gyerekek, ma jött egy 100ml-es Aqva, VIP-parfümériából rendeltem. Akkora hamisítvány mint a ház, olcsó szúrós pacsuli arcszesz szaga van (évek óta ezt használom, van itthon másik is). Legalább ha hamisítják, próbálnának meg hasonlót csinálni
-
mufi
senior tag
válasz
Motion_Blur #4547 üzenetére
Na! Nekem 200, neked 100 kollégának 100 az már majdnem 500.
Annyit mondok: én iparfümériáról rendeltem mintát. Kinyitottam, ÉS A KUPAKOT hozzányomkodtam a nyakamhoz, a fülem mögé, gyakorlatilag a kupakot letöröltem a börömön (kb 0,001ml volt, se egy csepp!) Ez délelőtt 10 körül volt. Most tusoltam és még mindig érződik igaz csak már majdnem "csók" közelből, de tusolás előtt kb 30-40 cm-ről is tolta magát. Szal, ez kurva jó cucc. És hogy nem tetszik? Dehogynem! Persze, chanel allure homme sport extreme, bleu, eros sexy illatok, sőtt jobbak, na de ez...ez egy más kategória....
más: hogyan és honnan tudunk 500ml-ert rendelni hogy megnézzem mennyibe jön ki akkor? Mert akkor én megrendelem, aztán mérem/küldöm, vagy ahogy megbeszéljük! De hogy nekem kell ebből az tuti. Ez brutál cucc.
-
ToBeY
nagyúr
válasz
rayoliviero #4551 üzenetére
Szerintem teli kéne lenni az üvegnek,de rágugliztam erre a parfümre és mintha azok sem lennének csurig töltve.
Új hozzászólás Aktív témák
● A topikban TILOS hirdetni!
- Új, bontatlan Tesla Smart Floodlight Battery Camera + Tesla 5W napelemmel - 1,5 év garival! -
- Goodyear EfficientGrip Performance 2 205/50 R17 93W méretű nyári gumi
- AWS 5x108 R17 felni + Bridgestone Potenza Sport gumi
- Techsend Electric Scooter Cyber Monster elektromos roller 2024, garanciával, eladó!
- Eladó AS-48A olajmentes kompresszor 4L tartállyal, dupla hengeres kivitelben!
- Nanni Equinox CoolMax 140x200 használt memóriahabos matrac
- Reolink Duo 3V PoE IP kamera - dupla lencse, 180 látószög, új
- Motoros nadrágtartó hózentróger. Széles pánt, erős krokodilcsipesz
- Nespresso kapszula átalakító adapter Nescafé Dolce Gusto kávéfőzőhöz
- Eladó KTM 26 Col-os Mountain-bike kerékpár!
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bomba ár! HP X2 210 G1Tablet - Intel Quad Z8300 I 2GB I 32GB SSD I 10,1" Touch I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest