Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Parfüm topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pardise
senior tag
válasz
bbdzyx #24277 üzenetére
Nekem most van itthon egy parfüm és egy olaj, illatra és tartósságra szerintem teljesen rendben vannak. Az oldalon van most leárazás plusz még mellé jön 10% kupon is. Lehet veszek még 1-2 illsror. Lehet h olcsón állítják elő és nagy a haszon rajta, de ez szerintem más parfümöknél is így van. A reklámhoz nagyon értenek az biztos.
-
bbdzyx
senior tag
egy isztambuli, EPS Fragrances nevű török cég gyártja a cuccaikat, ami régóta a szakmában van, szóval nem egy bazári garázsban keverik ki a cuccot, de ettől függetlenül a legtöbb esetben valamelyik ismert designer és/vagy niche illatok főbb jegyeit, kompozícióját másolják enyhe változtatással. valszeg' a cég által felkínált, előre betárazott illatok katalógusából választanak ki párat aztán címkézik fel sajátjukként.
mielőtt azzal jönne valaki, hogy legalább magyar termék: a rendkívül irritáló self-made tulaj srác és az itthoni marketinges brigád csak a csak a profitot szedi be. az r&d és gyártás mind a törököket illetti, akik ezt potom pénzért elvégzik, szóval jó nagy haszonkulcs lehet a cuccon. Ebben az árkategóriában már jobb minőségű, akár egyedibb parfümöt is tud vásárolni az ember. -
ToBeY
nagyúr
A Superz parfümökről mi a vélemény?Mert Tiktok-on ás Instan azt látom,hogy mindenkit megvettek kilóra,mindenki azt hirdeti ez aztán milyen jó,de a kommentmezőben jócskán akad olyan is,aki azt mondja designer illat niche árban
-
Talala
senior tag
válasz
Pardise #24272 üzenetére
Szia,
Egy kolléganő használja az olajat. Eddig 2 féléhez volt szerencsém (passz, hogy melyik kettő). Nekem kicsit soknak, töménynek tűnt mindkettő, de ettől eltekintve kellemes illatuk volt. A tartóssága az parádés, 8 órás gyári munka teljes időtartama alatt nem éreztem, hogy gyengülne. A hatósugár is simán 2 méter körüli volt még a 8 óra végén. Eléggé csíkhúzós. Remélem tudtam segíteni. -
Pardise
senior tag
Sziasztok!
A superz parfümökről és olajokról mik a vélemények?
Jó lenne valami részletesebb, mert én eddig csak azt olvastam, hogy vagy jó vagy rossz. Normális érveket nem nagyon írtak, hogy éppen miért rossz vagy jó.Köszönöm
-
Scaletta
tag
Amúgy újabban veszekedni jár ide a nép?
Új hozzászólás Aktív témák
● A topikban TILOS hirdetni!
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest