Hirdetés
- Keldor emlékére
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Gurulunk, WAZE?!
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT.hu
Parfüm topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Elektrosokk
veterán
válasz tibbike01 #24797 üzenetére
Zoologist Musk Deer Extrait de Parfum
Zoologist Bat II. Extrait de Parfum
Zoologist Camel Extrait de Parfum
Zoologist Nightingale Extrait de Parfum
Zoologist Dragonfly edp
Zoologist Snowy Owl Extrait de Parfum
Zoologist Hummingbird Extrait de Parfum
Zoologist Panda Extrait de Parfumezeket próbáltam, a Pandán kívül nem igazán nyűgöztek le...
#24798Jhonny06 van jó pár olyan, hogy valószínűleg azonnal menne a kukába
jaja[ Szerkesztve ]
Az èlet sport vagy szórakozás! :)
-
Jhonny06
veterán
válasz tibbike01 #24797 üzenetére
Ha bejön a Megamare, akkor a Squid-et érdemes kipróbálni. Más illata van, de hasonló kategória. A Panda egy nagyon kellemes, hordható zöld illat, tavaszra tökéletes - de nem basic, elég egyedi cucc. Még a T-Rexet és a Camelt próbáltam, nagyon fura, nehezen megfogható illata volt számomra mindkettőnek. Amúgy baromi érdekes brand, de nagyon random illatok valóban, így mintákra nem biztos, hogy költenék, mert van jó pár olyan, hogy valószínűleg azonnal menne a kukába, annyira fura. De ha pesti vagy, akkor a Cherry-ben megtalálod őket.
[ Szerkesztve ]
-
tibbike01
őstag
A Zoologist parfumes illatok közül melyik az, amit érdemes lenne kipróbálni? Elég hajmeresztő illatoknak tűnnek. Ti melyiket próbáltátok?
[ Szerkesztve ]
-
daqwsq
csendes újonc
Van esetleg a PR Invictusnak esetleg valami olcsóbb arab "változata"?
Megtetszett az illata, de nagyon sokallom érte a majdnem 30 ezres árcédulát(indokolatlan).
Igazából a PR Silver is tetszik, szóval ha van esetleg annak is, akkor az is érdekelne.
Előre is köszönöm! -
Jhonny06
veterán
válasz qwertly #24785 üzenetére
Vagy simán átfújod ilyen tölcsérrel, vagy leveszed a parfümös üvegről a kis szórófej tetőt és ezzel átfújod. De ez utóbbi nem mindegyikre illeszkedik jól, elég random. Lehet, hogy rákeresve lehet ezeket itthon is kapni, nekem amikor épp kellett volna sose találtam, szóval maradt az Ali.
[ Szerkesztve ]
-
qwertly
addikt
Sziasztok!
Vettem már többször 5-10ml kiszerelésben parfümöket a krémmánia oldalról. De most van nekem a 100ml és szeretném valahogy áttölteni az egyik üres 10ml üvegbe. Kényelmesen tudjam magammal vinni, kisebb kiszerelést. Hogyan tudom megoldani, vagy lehet venne hozzá valamilyen cél eszközt? -
Jhonny06
veterán
válasz Misogi #24783 üzenetére
Az OL-t elég sokan szeretik Facebookos csoportokban, szerintem jobban jársz, ha meghirdeted. Vagy ha van konkrét csereajánlat, akkor dobjon rá egy kis kp-t.
Mondjuk szerintem árukeresős árakon nem fogják elvinni, nemrég hirdetett egy csávó 40k-ért OL Parfum-öt, aminek 80k az új ára. Mondjuk arra le is csaptak.
[ Szerkesztve ]
-
Misogi
aktív tag
Szerintetek hülye ötlet lenne elcserélnem egy 100ml Ombre Leather-t egy 120/100ml Cedrat Boise-ra? Van egy felesleges üvegem Ombre-ból és imádom a CB illatát viszont sajnos nincsenek egy árkategóriában.
-
tibbike01
őstag
válasz Elektrosokk #24777 üzenetére
Oud of happiness! Az egyik legjobb valaha készült illat, az tuti! Vadászok egy fél vagy kevesebb üvegre belőle.
-
Elektrosokk
veterán
-
gergo5991
őstag
[link] ha már eléggé felkapott lett, notinon kuponnal 86k ért jó vétel lehet
fb csoportban azon filóznak hogy 1ml mennyi fujás, hát 10-40 között minden szám elhangzott.. ezek után elgondolkodom mikor az 1 milis sauvage edt pálcikás tesztert komplette magamra "aplikáltam" a körülöttem lévők mit érezhettek (álmomban az illatra kelltem fel annyira erős volt még 10 óra elteltével is, azóta keresem ezt az érzést, tisztára mint egy függő az aranylövést kajtatja ), általában 2-3 fújást használok mióta megvettem.. (nyáron párszor már követtek a boltban, meg a kasszánál is eléggé szimatolnak engem a sorban, de úgy konkrétan eddig csak 1 ember kolega kérdezett rá hogy mi ez a jó illat)
valakinek van valami infója amúgy, a boltok ahol 1-2 miliseket árulnak, előre elkészitik és a régebbi batch-esekből küldenek, vagy friss árut?[ Szerkesztve ]
-
Drielz
újonc
válasz Petyuska111 #24765 üzenetére
Ha a 7scents fele jársz mindenképp próbáld ki. Én egy fél éve vettem meg, de még így hidegebb időben is folyamat fújom annyira megszerettem.
-
Misogi
aktív tag
Ha az ár nem számít akkor esetleg Hermès Elixir Des Merveilles.
Nagyon gejl, édes, narancsos / mandarinos vibe akkor talán Davidoff Cool Water Intense.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Tauer Orange Star
-
Petyuska111
tag
Tudnátok nekem narancs illatú férfi (vagy uniszex) parfümöt ajánlani? Azt a verziót, ahol a narancs krémes-fűszeres, és a narancs nem csak egy összetevő, hanem a legfontosabb és végig érezhető is, nem baj ha lineáris az illat. Nem a keserű-száraz-savas-fotorealisztikus vonalon, hanem édeskés-fűszeres vonalon. Olyan kellene, ami nagyon tartós, jól projektál. Ár most nem számít, niche vonal is jöhet, ill. bármi. Igazából olyan kellene, mint a Boss in Motion, csak brutál tartós verzióban. (Mit NE ajánljon senki: Hermes Concentre d'orange verte - van, nem szeretem, nem is felel meg a fentieknek). Előre is köszi a segítséget!
[ Szerkesztve ]
-
Jhonny06
veterán
-
Menadrin
kezdő
Azért kérdeztem, mert szerintem nagyon fullasztó illat, aztán gondolom nyáron még fullasztóbb tud lenni, vagy nem jól gondolom?
-
Menadrin
kezdő
Meleg időben sauvage? Mi a szösz
-
Menadrin
kezdő
Igen párkányi vagyok. Valóban sokszor nagyon jó áron vannak a sörök, bár azt nem tudom, hogy forintról euróra váltva mennyire éri meg itt vásárolni
Gyakran jársz erre felé? Adok egy jó tippet, már ha van kedved vele foglalkozni, de olcsóbban tudod megvenni a sört vagy bármit az adott üzletből. Nálunk ugye visszaválthatóak a műanyag üvegek és a ple dobozok is. Egy üveg/pledoboz 0.15€ ami 60forintnak felel meg, na most lattam sok helyen magyarban is, hogy ra van rajzolva a "Z" szimbolum, azt befogadja itt a gép. Ha nincs, az se gáz, csak rajzold fel rá mi ezt csináljuk.
Én holnap készülök a westendbemeg lehet rászánom magam, hogy bemenjek a neroliba is, mivel a westendben nem találkoztam olyan üzlettel, amik árulnak amouaget vagy montalet, számomra kissé furcsa, de ez van. -
iatti
aktív tag
al hamarain - L' aventure. nem indít olyan durva citrommal. az egész illat nem tűnik olyan "nyersnek' mint a cdnim.
-
-
Menadrin
kezdő
válasz gergo5991 #24751 üzenetére
Bvlgarit mikor rendeltem egyszerre a cdnivel akkor se mutatott 1120+ot csak 100 valamennyit
De már szerintem kivették az ajánlatból, mert én sem találom. Amúgy ez 24.tol volt learazva, akkor rendeltem is gyorsan bvlgarit meg cdnit estefelé, aztán már reggel nem volt végképp! -
duckload
aktív tag
válasz Elektrosokk #24748 üzenetére
Igen, ez a szép, mindenkinek más jön be. Elfogadom hogy egyesek imádják. Csak nem nekem való.
"Gyöztél felettem, mert az végzetem, hogy harcaimban bukjam szüntelen, de új erővel felkeljek megint."
-
Elektrosokk
veterán
válasz duckload #24747 üzenetére
Nagyon fura az egész illat , emlékeztet valamire valami fura dologra, de nem tudom mi az. Nem értem a hatalmas hypot. Valami cukros gyömbéres süti jut róla eszembe. Oud for Greatness sokkal- sokkal jobb. ( )
nálam felfért a legfelső polcra, imádom. melegebb időben nem olyan édes, más ad.
nekem a red vetiver olyan amit pénzért sem fújnék magamra.
[ Szerkesztve ]
-
duckload
aktív tag
Huu
Megjött pár minta.
Oud for Happiness: Nagyon fura az egész illat , emlékeztet valamire valami fura dologra, de nem tudom mi az. Nem értem a hatalmas hypot. Valami cukros gyömbéres süti jut róla eszembe. Oud for Greatness sokkal- sokkal jobb.
Mancera Red Tobacco: Ez egy kellemesebb illat. Nagyon összetett, de egy picit sok. Ennek full karácsony illata van.
Mint egy szoba ahol van mindenféle süti. Áll a karácsonyfa, ég valami füstölő. Almás, körtés, fahéjjas illat minimális dohánnyal.Szóval ez nekem nagyon nem “parfüm” illat. Inkább egy hangulatot közvetít. Csak karácsonykor tudnám fújni. Majd jövőre ajándékozásnál, de arra ott a kiváló Nishane Ani ami viszont sokal használhatóbb máskor is.
Xerjoff Mefisto: Ez valami undorító, olyan mint egy doboz ami teli van tea filterrel. Olyan mint nagyanyám cicfarka teája. Borzalmas illat. Semmi citrussosság, semmi könnyedség. Öreges, semmi frissesség nincs benne. Valami öreg úron tudom elképzelni esetleg.Összességében ezek után elgondolkoztam, lehet velem van baj, mert mindenki áradozik ezekről az illatokról.
Még mindig azt mondom az egyik legszebb téli illat a Montale Oud Tobacco és a Gucci Intense Oud.
Ez Amyris viszont nagyon tetszik. Nagyon gondolkodok egy nagyobb kiszerelésen. Ez pont jó lenne tavaszra-nyárra, Bois Imperial, Red Vetiver és Hacivat mellé."Gyöztél felettem, mert az végzetem, hogy harcaimban bukjam szüntelen, de új erővel felkeljek megint."
-
bbdzyx
senior tag
válasz duckload #24743 üzenetére
Igen. 2-3 óra után bőrközeli illattá csendesedik. Ruhán kellemesen sokáig ott marad a tonkás leszáradása.
Gondolkodtam, hogy télire beszerzem az Extrait változatát, de egyrészt rohadt drága, másrészt az sem jobb tartósságát tekintve, csak erősebb benne a tonka.
[ Szerkesztve ]
“Going outside is highly overrated.” ― Ernest Cline, Ready Player One
-
duckload
aktív tag
MFK Amyris nálatok is hamar elhalványul? 4-5 óra és már nem is érezni. De 2 óra múlva projekcióija sincs. Igaz csak nerolis minta, de fél kis üveget magamra öntöttem, csak ilyen tesz gyanánt. Alig érzem. Kell neki a meleg idő amikor jobban párologtat a bőr?
Amugy magyon kellemes illat, de elég rossz a tartóssága.
Nishane Anit tegnap este fújtam azóta zuhany. És még mindig érzem."Gyöztél felettem, mert az végzetem, hogy harcaimban bukjam szüntelen, de új erővel felkeljek megint."
-
ricogsm
őstag
Jó reggelt!
szerintetek ez van 115ml ?
PDM Layton..
[link]MSI GE76 RAIDER i7-11800H RTX 3080 8GB 155W TGP FHD 300Hz
-
gergo5991
őstag
[link]szlovák alzánál jó kis akció, cdnim 7,67 euróért
-
kk831228
addikt
válasz Menadrin #24711 üzenetére
Ezek kedvenc illatok, sokszor már nyáron is fújtam, ami tetszik, (soha nem fújok sokat), nem kérdeztem és nem is érdekel kinek melyik tetszik rajtam, vagy melyik az amit utálnak. Mivel nem "értik" ezeket az illatokat az ismerősök, így nincs miről beszélni.
Signature nincs mivel mindig más illat tetszik, valószínűleg nem is lesz.
[ Szerkesztve ]
"Legjobb lesz ha elverem egy kis csalánnal... Az lesz a legjobb... " by Dallas parody az örök klasszikus!! : ----> https://youtu.be/HL7Wp9ltweo?t=317
-
Menadrin
kezdő
válasz tibbike01 #24728 üzenetére
Igazad volt, ma elmentem a yodeyma parfümösbe kipróbáltam egy pár parfümöt, hogy még is mennyire csinálnak jó másolatot mivel sok pozitív véleményt olvastam. Hát a yodeyma aventus az armaf cdni-hez képest sokkal simább, kifinomultabb illat, ami csak egy másolat, hát milyen lehet az igazi aventus. Az armaf nagyon durva hozzá képest. Nem rossz illat, de más, nagyon más.
-
pohár
félisten
válasz anri-ur #24734 üzenetére
hát, azt mondják, hogy hasonlít rá, de sosem próbáltam, kiráz a hideg ezektől az "inspirációktól"
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
Dottorei
tag
válasz ricogsm #24733 üzenetére
Timestore-on próbáltak hamis órával átverni, egy hónap után rendőri fenyegetés, ügyvédi felszólítás, stb hatására visszautalták a pénzt. Amúgy csupa elégedett ügyfél a bejegyzéseknél akik kamuk vagy túl hülyék hozzá hogy észrevegyék hogy átverték őket. A csalódott vevőknél mind hamis áru szerepel. Parfümmel is nepperkednek. Óvatosan, sok a csaló nagyon. Bolf ugyanez, még nem küldték vissza a pénzt amivel tartoznak.
[ Szerkesztve ]
-
ricogsm
őstag
Gyorsan megjött a pénz a spicebombra.
nagyon off:
Emagos topicba egyik fórumtárs 2 JBL fülessel járt pórul. Karácsony előtt vették , kipróbálták és szenteste vették észre a gyerekek ,hogy kamu. Már kifutottak a visszaküldési időből is.[ Szerkesztve ]
MSI GE76 RAIDER i7-11800H RTX 3080 8GB 155W TGP FHD 300Hz
-
pohár
félisten
válasz anri-ur #24730 üzenetére
hú, nekem nem nagyon jött be anno, mikor próbáltam
de lehet idővel megszerettem volna, kb mostanraha már pacsuli, akkor nekem Tuxedo... pont most jött egy fullos üveg belőle, eltesszük tarcsiba, hadd fogyjon el a bontott üveggel előbb
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
tibbike01
őstag
válasz Menadrin #24720 üzenetére
Igen próbáltam mindkettőt, CDNI-ből volt anno made in UAE brutál löttyöm kb 2018-ban egy arab oldalról lehetett tök jó áron rendelni Armaf illatokat.
Armaf egy arab parfümgyártó, aki ahelyett, hogy egyedi saját fejlesztésű-keverésű parfümöket csinálna, inkább másoktól lopja az ötletet. Van ami egész jól sikerül nekik, de alapvetően szintetikus, alkoholos erős illatok (a szagos Araboknak gyártva).[ Szerkesztve ]
-
pohár
félisten
válasz Jhonny06 #24724 üzenetére
Jovoy?
én is elkezdtem szemezgetni velük, de kis kiszerelés, neadjisten mintacsomagot nem láttam belőle
-
ricogsm
őstag
Sziasztok !
Hol tudok 5/10ml fújós parfümös üvegeket venni ?
Vagy melyiket érdemes alin?
Műanyag nem szimpatikus nekem annyira. (Vagy az is jó? )Irj nyugodtan privátban.
-
ricogsm
őstag
ez így van.
-
tibbike01
őstag
válasz Menadrin #24718 üzenetére
Nem, nem ugyanaz az illata az Aventusnak és az Armaf CDNI-nek. Hasonló vibe persze mindkettő, de az Aventust még senkinek sem sikerült egy az egyben lemásolnia. Nem is lehetséges. Olyan ez, mint az eredeti Coca Cola, meg a cola ízű üdítőital. Nyilván nem narancs izű, de nem is hozza az eredeti termék minőségét, varázsát, illetve a hasad is fájni fog tőle és a fogadat is jobban roncsolja
-
Menadrin
kezdő
Nincs gáz, csak nem tudom melyiket melyikre írta
Egyébként ha már szóba jött az aventus, az armaf club de nuit illata tényleg ugyanaz? Az alapanyagok hasonlóak, de nem teljesen ugyanazok és állítólag az újabb aventus kiadásnál az armaf tartósabb.
Tibbike01 ez nem rossz ötlet, csak sajnos nekem nincsenek olyan különleges parfümjeim, de egy amouaget mindenképpen beszerzek.
-
Jhonny06
veterán
válasz tibbike01 #24715 üzenetére
Amerikai, elég nehezen beszerezhető, de szerencsére felépítettem a kollekciómat belőle, ameddig még be lehetett szerezni értelmes áron őket. A ritkább darabok, pl. Sixes & Sevens már 300k környékén mennek, szóval befektetésnek se volt utolsó. Viszonylag ritkán van új cucc, inkább a jól bejáratott dolgokat hozza ki újra. Kis mennyiségben készül, szinte csak természetes alapanyagokkal dolgozik, vannak elég elborult összetevők benne, de a legtöbb teljes mértékben hordható, sőt. A kedvenc márkám, számomra a közelében sincs semmi, ami ennyire jó lenne.
Valahogy nincsenek jó nyári parfümök szerintem, a legtöbb elég tucat. Vagy valami Aventus jellegű, vagy béna citrus. Még a Le Labo Bergamote 22, amit nagyon szeretek, mert természetes illata van. Aventusból 14L01 és 17V01 van. Ezeket szeretem, de nem tudom, hogy vennék-e újra, ha ezek elfogynak. Nem annyira ismerem az újabb batcheket.
[ Szerkesztve ]
-
Jhonny06
veterán
válasz duckload #24685 üzenetére
Mi a jelenlegi favorit? Rania J Ambre Loup
Kedvenc illat hideg időben? Sok ilyen van, pl.: Slumberhouse Jeke, Hendley Bourbon, Roja Creation-E
Kedvenc meleg időben? Alig hordok valamit nyáron, általában Aventus vagy Hacivat. De ami leginkább eszembe jut és tényleg a nagy melegre való az a Heeley Sel Marin
Mi az amit imádnak rajtatok de ti nem szeretitek? Hm, nem hordok olyan illatot, amit nem szeretek Talán a Dior Homme Sport, ami ilyen basic illatú cucc és még nem szabadultam meg tőle és nagy ritkán hordom
Melyik illatot imádjátok , de a környezet ki nem állhatja? Kb. bármelyik parfümöm, ami nem basic illatú, hanem kicsit merészebb
Signature illatotok? Slumberhouse Ore[ Szerkesztve ]
-
ricogsm
őstag
Xerjoffnál mit jelent a JTC vonal? Fragrantican emlitik az egyik parfüm taglalásánál.
Azon belül :Don,
Commandate!,
40 Noedus,
Ivory Route
Valaki tud mondani róluk valamit?MSI GE76 RAIDER i7-11800H RTX 3080 8GB 155W TGP FHD 300Hz
-
kk831228
addikt
Tauer-Desert Marocain
Amouage - Interlude, Jubi, Opus VII, Journey Man.
TF - Omber Leather, Patchouli Absolu,
ROJA - Great Britain, Diaghilev
Orto - Seminalis
Nasomatto - Baraonda, Blamage
LM - Hard Leather
Zoologist - Trex, Bat
Clive Christian - X for men
Ormonde - Nawab of oudh Intensio
Montale - Aoud Cuir d ArabieEzek amik hirtelen eszembe jutottak most...
[ Szerkesztve ]
"Legjobb lesz ha elverem egy kis csalánnal... Az lesz a legjobb... " by Dallas parody az örök klasszikus!! : ----> https://youtu.be/HL7Wp9ltweo?t=317
-
daqwsq
csendes újonc
1.Encre Noire.
2.Azzaro The Most Wanted EDP
3.Versace Dylan Blue
4.Dior Sauvage
5.Encre Noire
6.Versace Dylan Blue.
Hozzátéve, inkább az édesebb vonalat szeretem mint a Spicebomb, Stronger With You, The Most Wanted, PR Invictus Victory stb. de a Dylan Blue-t messze szívesebben viselem ezeknél mert nagyon könnyű illat, ami kb. minden alkalomhoz illik.(annak ellenére hogy a Sauvage-t meg ki nem bírom állni) -
TomDeNemm
csendes tag
Mi a jelenlegi favorit? -Yves Saint Laurent Y
Kedvenc illat hideg időben? -Stronger With You
Kedvenc meleg időben?- Gio
Mi az amit imádnak rajtatok de ti nem szeretitek? 1 million vonal
Melyik illatot imádjátok , de a környezet ki nem állhatja? szerintem a Fahrenheit pont ilyen
Signature illatotok? talán Code - Armani, amit mindig mindenhol felvállalnék -
Elektrosokk
veterán
1. Nasomatto Pardon
2. BO parfüm/Yuqawam
3. Byredo Oud Immortel
4. Roja Apex
5. Gucci Guilty Absolute
6. Oud for happinessnehéz, mert most sok van amit nagyon szeretek.
#24706tibbike01 érdekes hogy nekem meg melegebb időben fekszik az Immortel.
[ Szerkesztve ]
-
tibbike01
őstag
válasz gergo5991 #24698 üzenetére
Annyira telibekakilom, hogy eddig nem is tudtam, hogy ezek mind unisex illatok, csak most hogy írod. Igazából, ha tetszik egy illat, akkor hordom és kész.
Egyébként azt vettem észre, hogy többnyire az enterior jellegű illatok jönnek be nekem, amik nem kifejezetten "csajokat meghódító éjszakába járós atom brutál édes balzsamos hím löttynek" lettek kikeverve.
Volt aki megjegyezte már az illatomra, hogy a lakásában szívesen használná.
[ Szerkesztve ]
-
ricogsm
őstag
Sziasztok!
Ezt hol tudom beszerezni ? Amazon nem szállít ide.
Emporio Armani Stronger With You Oud Giorgio ArmaniMSI GE76 RAIDER i7-11800H RTX 3080 8GB 155W TGP FHD 300Hz
-
ricogsm
őstag
válasz Menadrin #24702 üzenetére
Oppsz
1. Corner Cuirs
2. Ninshane Hacivat
3. Xerjoff Naxos
4. Xerjoff Mefisto
5. Rassasi Zebra
6. Lattafa oud for glorySzerintem ez fog változni.
És meg van egy pár ami érdekelne a közeljövőben.
Pár hete kérdezed tőlem mi a kedvencem akkor csak a bolti termékeket tudtam volna felsorolni.
[ Szerkesztve ]
-
Menadrin
kezdő
válasz ricogsm #24694 üzenetére
Lássuk a tiédet is
Én még nem alkotok véleményt, mert nem igazán használtam túl rég óta azokat amik vannak. Csak a teszteres vélemények alapján tudok mondani.
De azért leírom1. Favorit Bvlgari man in black- brutál bejövős, minden nap ezzel fújnám magam még otthonra is
2. Téli illatot nem tudom, nem értek annyira a parfümökhöz, de éjszakai életben az armaf club de nuit-ot használnám, vagyis fogom használni.
3. Nyárra egyáltalán nem tudom milyen parfümöket érdemes használni, de nyáron mindig hugo boss bottledet használtam.
4. Dior sauvage
5. Dior fahrenheit
6. Fogalmam sincs még, de szerintem Bvlgari man in black lesz ez is. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topikban TILOS hirdetni!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest