- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Graphics: OnePlus 13R - Üzemidőbajnok és remek képességek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Parfüm topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
gergo5991
őstag
lassan halad ez a 17 minta tesztelése, csak most kezdtem bele ezért, a montblanc explorer-t mult hét pénteken fujtam magamra, 2 spricc a nyakamra. El is indultam melóba, felvettem a kabátot, és valamennyit fel is szivott a kabát. De olyan szinten, hogy ma (Kedd) is még erezni lehetett a kabáton, 4 nap után! de olyan szinten, hogy fél órát volt rajtam a kabát, levettem a kabátot és a kabátrol át került a nyakamra, de olyan szinten (szóismétlés) , hogy megvakartam a nyakam, azóta 2x kezet mostam, és még igy is érezni a kezemen is. Bár ilyen szempontból tartós, de lehet az orrom szokott hozzá, de 2-3 óra után magamon már kevésbé éreztem. Mondhatni nagyon tartós ez az explorer, de nagy illatfelhőre senki ne számitson. Finom édes, nem zavaróan, de egy picivel lehetne karakteresebb markánsabb.
Nem tudom itt a topikon belül mennyire tudtam újat mondani az explorerről, de gondolom ez már nem mai darab, ki lett beszélve bőven, de ha nem, és valakinek jól jött ez a kis "beszámoló, tapasztalat" annak csak örülök.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topikban TILOS hirdetni!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Windows 10
- SSD kibeszélő
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Építő/felújító topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- 88 - Lenovo ThinkBook 16p G4 (IRH) - Intel Core i7-13700H, RTX 4060 (ELKELT)
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! XFX Quicksilver Magnetic Air RX 9070 XT 16GB GDDR6 Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest