- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- svajcsik18: email csere
- Graphics: OnePlus 13R - Üzemidőbajnok és remek képességek
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Parfüm topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
niof
veterán
válasz
mortison #15380 üzenetére
Az első 20-25 percben lehetett érezni, mondjuk akkor egy nagyon szép illat volt, aztán csak a mandula maradt érezhető számomra. De a környezeti visszajelzések alapján jó illat, és elég nagy hatókörben muzsikál. Legalábbis az irodánkban érezni, mondták többen is. Viszont ez, hogy 2 hét és 2 mosás után is halványan ott pihen az ingem gallérján, ez számomra meglepő, és meggyőzőbb bárminél. Voltak már nagyon tartós 10-12+ órás parfümjeim, amik nyaknál elkerülhetetlen,hogy a ruhára menjenek, de mosás után sosem éreztem egyiket sem, csak az öblítőt max. Ezt múltkor (az első után) külön szaglás nélkül, mikor vettem fel az inget, megéreztem. Szóval, ez egyféle minőségi jelzés számomra. Lehet, hogy rohadt drága, de cserébe teljesen egyedi, és ezek alapján egy páratlanul tartós és ragaszkodó illat. Így kevésbé megkérdőjelezhető a magas ára számomra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topikban TILOS hirdetni!
- Nintendo Switch 2
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- E-roller topik
- Yettel topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP Elitebook 8570P - i5-3GEN I 8GB I 180GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, összesen 5db RTX 5060 Ti 16GB 3 ventilátoros készletről BOMBA ÁRON!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest