- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Üdvözlet minden kedves látogatónak, akit érdekel ez a remek kikapcsolódási forma. Legyen az hobbi vagy sport szintű.
Új hozzászólás Aktív témák
-
oxox
addikt
válasz
MK VII #36751 üzenetére
A Duna van (leg)közelebb, ez azért alternativa, Faternak Tiszán van telke (Balán, és vizparti Tiszapüspökiben) oda szerintem még elég lenne, de oda egy óra az út, Dunára ennek a fele.
A két folyót összehasonlitva nekem olyan mintha az otthonomról (legalábbis az a szakasza), meg valami helyenként szép, de mégis félelmetes helyről lenne szó. Félek a nagy Dunától, mindig is féltem, gyerekként sem szerettem, hogy nem tudok állni benne, vagy felfelé úszni, most felnőtt fejjel még jobban tartok tőle, azt hiszem a felfujható csónakból csak valami tengeri lenne akkor megoldás
legutóbbi élményem vele, márhogy a Dunával.
Két éve voltunk Dömös-Szentendre útvonalon kenuzni, megkérdezte a "tapasztalt" nőci akit mellénk osztottak, hogy tudok-e kenuzni, meg kormányozni. Mondtam, hogy 20éve Tiszafüred-Tiszapüspöki szakaszon voltam egyszer kajak-kenu táborban gyerekként, és tudtam.....mondta jó akkor, Ő kezd, aztán féltávon váltunk. Visegrádig nem jutottunk el, és e szakaszon kétszer majdnem meghaltunk....egyszer balról akart kerülni, egy túristás hajót (mellette még nejem volt a kenuban), ...balról?!? kva gyorsan tud jönni egy ilyen hajó felfelé, mikor mi megyünk vele szembe lefelé...nem hazudok kb 7-8m-re ment el mellettünk mikor merőlegesen ráfordultunk a hullámokra, túléltük, erre egy piros bóján két ember vastagságú egész fa fentakadva előttünk...egyedüli férfiként folyt rólam a viz (izzadság) mire kb 1m-nyire sikerült elkerülni a fát....majd kitalálták, hogy forduljunk be egy öbölbe még visegárd előtt...mindenki szépen bement, mi persze kb a duna közepétől kezdtük meg a fordulást, de nem ám előre tervezve, pislogtam csak mikor a bejárat felénél még el sem kezdtünk ráfordulni...(mások a parttól 5-10m-re ahogy kell szépen fordultak be) és persze levitt minket a sodrás, ugyhogy lehetett vissza evezni (a csajszi sem volt egy Janics Natasa, a nejem meg a 55-60kg-jával inkább csak a vizet cirogatta)....megáltunk kiszáltam (cimbik röhögtek rajtam, mert látták, hogy lefőtt a káve). Annyit mondtam a csajnak, hogy akkor innen én kormányzok. Persze ez a kormányosunk hibája volt, de nem erősitette meg bennem, hogy a Duna egy békés/barátságos folyó.sityupityu - hát akkor vonóhorgot is bekellene szereznem
...marad egyelőre a parti peca, ill. majd megnézem a csónakbérléseket arrafelé.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iKing.Hu - Apple 16 Pro Max - Natural Titanium - Új, kipróbált
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G5 32 144Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest