- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Üdvözlet minden kedves látogatónak, akit érdekel ez a remek kikapcsolódási forma. Legyen az hobbi vagy sport szintű.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomrRRR
senior tag
válasz
MK VII #34973 üzenetére
Giliszta-csonti már évek óta nem használok, ahova járok ott még a kukoricát sem ismerik a halak, nem eszik meg. Csak az M1 fűszeres Bojli a menő
Múltkori horgászatomnál egy 20mm bojlival fogtam egy 80dkg pontyot füstőlös kapást csinált, nem akartam elhinni.
Halastavakra nem jársz, nem jártok ki intenzíven telepített tavakra pl: mobydick tó, maconka, zoltán és diana tó, munkácsy tó stb... ??
-
FireFox1996
őstag
válasz
MK VII #34973 üzenetére
Ha egy hosszú szárú horogra egyszerre kb 8-10 db gilisztát tűzöl fel (1 doboz=kb. 10-12 db), akkor elég hamar elfogy, főleg, hogy sok kis hal van a vízben. Én főleg csak ezt a csalit használom.
hermanyi kolléga is tapasztalta már elmúlt pár héten a "jelenséget" az RSD-n
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Beszámítás! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256GB SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 2TB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Gainward Phantom RTX 4070Ti 12GB GDDR6X Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged