- Samsung LE40A536T1F LCD TV képhiba
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Pendrive-ról bootolható "belakott" debian linux live Ventoy pendrive-on
- Digitális Állampolgárság Program
- leslieke
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT.hu
Üdvözlet minden kedves látogatónak, akit érdekel ez a remek kikapcsolódási forma. Legyen az hobbi vagy sport szintű.
Új hozzászólás Aktív témák
-
sNORh
addikt
Nekem eszem ágába sem jutna, nálunk ha viszel dobozt 50Ft, nem is szenvednék vele, de amit meg lehet csinálni itthon, nem dobom ki a pénzt az ablakon a boltiért.
De abba én sem vágnék bele. Gilisztát viszont még ásni fogok, itt a veteményes időszak, igaz már elmúlt az ásásé.. mikor ástam egy rahedlivel öszegyüjtöttem, elraktam egy nagy vedérbe, be a kert állandó árnyékos, nyírkos sarkába, és élnek hónapok múlva is. Csak most elhasználgattuk a tóra. Azt szerintem felesleges viszont venni, ha adottak a lehetőségek.[ Szerkesztve ]
Az önbizalom egyszerűen az a nyugodt, magabiztos állapot,ami pofára esés előtt eltölti az embert. "bár a két legismertebb tesztprogram, a Prime95, meg a world of warcraft hiba nélkül lefut" xD by Soni84
Új hozzászólás Aktív témák
- Irodai forgó szék - Kékeszöld Delight (Beliani) Eladó!
- Xiaomi Yimmy H10 porszivó
- Secretlab TITAN Evo "Soft Weave"- XL - 5 év garancia Bontatlan, Új, Számlával
- Secretlab TITAN Evo "Neo Hybrid Leatherette"- Regular - 5 év garancia Bontatlan, új Számlával
- OWON SPM6103 programozható tápegység (0-60V/0-10A) és multiméter
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest