- Asszociációs játék. :)
- Notepad++
- Android másképp: Lineage OS és társai
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Digitális Állampolgárság Program
- Szivat a ONE. Digi és követeléskezelő (Második rész)
- Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT.hu
Üdvözlet minden kedves látogatónak, akit érdekel ez a remek kikapcsolódási forma. Legyen az hobbi vagy sport szintű.
Új hozzászólás Aktív témák
-
horcsog
tag
válasz Forrest Gump #81213 üzenetére
Nekem a legnagyobb pontyom kb 15 kilós , azért kb mert elengedtem és nem lett mérve csak saccoltam az éjszakában, inkább több volt mint kevesebb szerintem, de lehet, hogy csak 14 lenne , de úgy érzem. Keresztbe átérte a csónakot nagy nyurga testű tükörponty volt. Az alkoholista volt mert 2 szem pálinkába áztatott tigrismogyorót vett fel hungarocellel kikönnyítve.
Amikor még sokat pontyoztam általában úgy horgásztam meleg víznél nyáron kora ősszel este mentem , etetés csak szemes áztatott vagy főtt kukoricával , és mindenféle dara nélkül rádobtam pici ólom csúszón és szelepgumi ütköző pontyozó horog. Horgon kukorica. Csak olyan távra a parttól ameddig el tudtam kézzel dobni. 10 méterre max. Vagy világítópatronos úszóval de azt kevesebbszer csináltam egész éjszakás pecákon mert a szemem kisült a patron nézésétől éjfél után már. Sokat pecáztam így és elég szépen lehetett így fogdosni pontyot amurt. Az etetés az 2-3 maroknyi volt csak és ha kapás volt akkor szórtam megint 1-2 maroknyit. De etetve volt a hely akkor 1-2 kiló szemeskukorica bement amikor nem pecáztam csak etettem. Ott bojlit nem nagyon lehetett akkoriban használni annyi törpe volt, hogy nincs az a keménységű bojlit nem rágott volna folyamatosan.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Trump miatt fejezhette be sokszínűségi programjait a Meta és az Amazon
- Gitáros topic
- Autós topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- További aktív témák...
- Fibaro okos radiátor termosztát szett (Fibaro Heat Controller+Temperature sensor) - z-wave
- SZINTE ÚJ, GARIS, 2024 SENCORE S70 400W EROLLER
- Oversteel Ultimet gamer szék kék-fekete
- Secretlab TITAN Evo "Soft Weave"- Regular - 5 év garancia Bontatlan, Új, Számlával
- Xiaomi Mi Electric Scooter Pro 2 - ELEKTROMOS ROLLER