Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• galervin93

addikt

válasz galervin93 #75239 üzenetére

Hú a fene egye meg. :D Nem szerették a halak ezt a front előtti meleget... Szektor 5. lett a vége szűk 7 kilóval, közvetlenül a jobbomon Nagy Martin (Promix) 9 kilóval nyerte a szektort. Volt két potykám, 80 deka, kiló körüli méret, meg egészen banális eset, konkrétan a dudaszó után 5 másodperccel merítettem meg egy 50-60 deka körülit, ami persze már nem számított, azzal 4-es lett volna. :DD
    Mindenesetre érdekes peca volt. Martin kitartott végig az apró kárászok mellett, de gyerekek, hogy április közepén szúnyoggal kelljen 5-7 dekás kárászokra menni... Na én nem is erre készültem, meg eléggé megállt a vége felé (feljöttek vízközé+partszél), váltottam pontyra (ugyanazon a távon ahol kárászoztam), elkezdtem tolni befelé a kukoricát, és meglett az eredménye. Volt még egy szakításom is rögtön az első kukoricás dobásnál, az tisztán az én blamám, mert nagyvonalúan a kárászos szerkóra tűztem a kukoricát és még klipszelve is voltam... Utána egyből váltottam erősebb cuccra, azzal már kijöttek a fentebb említett pontyok. A dudaszós potyka is meglehetett volna kis rutinnal... De hát az nincs. :N
    Hát ennyi az első nap, holnap jön a zárszó. :))

Új hozzászólás Aktív témák