Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
-
LOGOUT
Üdvözlet minden kedves látogatónak, akit érdekel ez a remek kikapcsolódási forma. Legyen az hobbi vagy sport szintű.
Új hozzászólás Aktív témák
-
galervin93
addikt
válasz
galervin93 #75239 üzenetére
Hú a fene egye meg.
Nem szerették a halak ezt a front előtti meleget... Szektor 5. lett a vége szűk 7 kilóval, közvetlenül a jobbomon Nagy Martin (Promix) 9 kilóval nyerte a szektort. Volt két potykám, 80 deka, kiló körüli méret, meg egészen banális eset, konkrétan a dudaszó után 5 másodperccel merítettem meg egy 50-60 deka körülit, ami persze már nem számított, azzal 4-es lett volna.
Mindenesetre érdekes peca volt. Martin kitartott végig az apró kárászok mellett, de gyerekek, hogy április közepén szúnyoggal kelljen 5-7 dekás kárászokra menni... Na én nem is erre készültem, meg eléggé megállt a vége felé (feljöttek vízközé+partszél), váltottam pontyra (ugyanazon a távon ahol kárászoztam), elkezdtem tolni befelé a kukoricát, és meglett az eredménye. Volt még egy szakításom is rögtön az első kukoricás dobásnál, az tisztán az én blamám, mert nagyvonalúan a kárászos szerkóra tűztem a kukoricát és még klipszelve is voltam... Utána egyből váltottam erősebb cuccra, azzal már kijöttek a fentebb említett pontyok. A dudaszós potyka is meglehetett volna kis rutinnal... De hát az nincs.
Hát ennyi az első nap, holnap jön a zárszó.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Robotporszívók
- Melyik tápegységet vegyem?
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Politika
- Autós topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest