- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- TheLázs: Mi várható el a betegtől...?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bobalazs: Alulfeszelt GPU profilok FPS teljesítményének összehasonlítása 10 játéknál
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- MasterDeeJay: Kínai DDR5 második felvonás - Puskill PSK-D5M4800BH-16G
-
LOGOUT
Üdvözlet minden kedves látogatónak, akit érdekel ez a remek kikapcsolódási forma. Legyen az hobbi vagy sport szintű.
Új hozzászólás Aktív témák
-
jjohn
aktív tag
válasz
atok666 #74340 üzenetére
Ugye a szakítószilárdság, ahogy mondtuk páran nem mindig valós, de mivel én mindig megtépem és úgy tesztelem, csomózva szimpla csomóval, dupla csomóval is. Muszáj mindkét csomóval tesztelni, mert van mikor a szimpla elvágja zsinórt csak duplával jó, és van fordított eset is, ez márka függő is lehet esetenként. Az ember érzi, hogy mikor, és mennyire szakad.
Ahogy írtam én 0,25-öst kértem és nem szakad egy könnyen. Soha nem írnék valótlanságot.
Az átmérőjét én sem méregetem.Volt már nekem a kedvencem Red Devil és egy időben szakadt mint huzat a 0,22-es, nem is vettem egy ideje.
Ha azt vesszük, hogy egy fluoro carbon 0,16-os Nevis Vision is tudja 5,18 kg szakítót, ezt már évek óta használom és igaznak érzem, akkor nem hihetetlen egy vastagabb jó minőségű zsinórnál ez az érték.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG Z390 TOMAHAWK alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest