Hirdetés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
-
LOGOUT
Üdvözlet minden kedves látogatónak, akit érdekel ez a remek kikapcsolódási forma. Legyen az hobbi vagy sport szintű.
Új hozzászólás Aktív témák
-
A Zéé
addikt
na, felavattam az Evo-XT-t.
Hajógyári kis ág lett a kiválasztott, a szokásos, lakóhajó alatti 2. hely.
150g-s kosár olyan 10 méter környékén állt csak meg, szóval elő kellett venni a 200g-t. Az olyan 15-17 méterre megállt.
6-ra ki akartam érni a partra, ebből az lett, hogy 6:40-re oda is értem. Az első kapások olyan 7:45 környékén jöttek, de az elsőt elbénáztam, a második egy kicsi koncér lett. Aztán a következő fél órában akasztottam 2 paducot, de mindkettő elment merítés előtt. Ekkor 90 cm-es előkén 10-es horog volt, váltottam 120 cm/12-es horog kombinációra. Na itt beindult a tűzijáték. A következő 1 órában minden dobás hal volt, többször olyan is volt, hogy még le sem raktam a botot a villára, már rázta valami. Általában paduc, de jött dévér, bagolykeszeg, jász, kis márna is. Aztán kis szünet, amit egy 50+ cm-es balin tört meg. Ez volt az első hal, ami kicsit meg is dolgoztatta a botot
. Utána jöttek újra a kisebb-nagyobb jászok, meg 1 szakítás (balin lehetett az is, mert egyből a parti kövekre ment rá). 11 felé viszont teljesen elült minden, délben elkezdtem pakolni, eljöttem.
20+ paduc, 4 márna, 2 leánykoncér, 1-1 bagoly-, dévér, -jászkeszeg és a balin lett a végeredmény. Kegyes volt ma a Duna hozzám. Azok a ronda nagy halak elkerültek, de még így is az egyik legjobb dunai horgászatomon vagyok túl. Ez a kb. 5 óra elég is volt, a folytonos dobálások miatt így is érzem a jobb könyököm.
A bot a betyáros. Az ilyen átlag 30 cm körüli paducokkal kb. csak annyit érezni, hogy van-e rajt hal, vagy nincs, de a teli 200g-s kosarat sztem dupla ilyen messzire is erőlködés nélkül be tudnám dobni vele. Az viszont biztos, hogy ha nem ezt veszem, hanem a lágyabbat, akkor fele ennyi halat se fogtam volna, ha egyáltalán sikerült volna leülni. A leginkább eseménydús botavatóm volt, és végül is ezért vettem, hogy ne kelljen annyira kicentizni, hogy mikor tudok lemenni horgászni. Ezt meg tudja, szóval úgy érzem jóban leszünk
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó új állapotban levő Realme 8 Pro 8/128GB fekete / 12 hónap jótállás
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Eladó EDIFIER ES prémium hangszórók ES300 / ES60 / ES20
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 Plus 128GB Midnight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4472
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
. Utána jöttek újra a kisebb-nagyobb jászok, meg 1 szakítás (balin lehetett az is, mert egyből a parti kövekre ment rá). 11 felé viszont teljesen elült minden, délben elkezdtem pakolni, eljöttem.
Steady74