- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Mindkét irányból bedugható USB-A?
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT
Üdvözlet minden kedves látogatónak, akit érdekel ez a remek kikapcsolódási forma. Legyen az hobbi vagy sport szintű.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gabesz87
veterán
Hétvégére ha jó idő lesz, újra pecát tervezek. Bevásároltam a múltkor bejövős tintahalas-májas koombóból. Most szívesen elmennék az Orosházi bányatóra. Van valakinek tapasztalata vele? Haldoradon meg Google-ban is jókat írnak róla.
Egy kérdés, ami foglalkoztat. Olvastam már párszor itt, hogy a szakítószilárdság lentől felfelé nőjön. Haldorados profik ugye ezt nem követik (én is az alapján készítettem el a szerelékemet). 20-as Team Feeder Long Cast+20-as fonott dobóelőke+16 vagy 18-as (nem emlékszem) Braxx Pro előke. Na most ha követni akarom a lentről felfelé elvet, akkor milyen főzsinórt kellene használnom? Mert ami erősebb, mint a 20-as fonott dobó, az 20-as méretben fonottat jelent, vagy monofilből ilyen 30-asat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U727 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung 840 SSD 120GB újszerű, 100/100
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged