- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- Szivat a ONE. Digi és követeléskezelő (Második rész)
- Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Ingyen kellene, de tegnapra
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Win 10 LTSC: hülye vagyok?
-
LOGOUT.hu
Üdvözlet minden kedves látogatónak, akit érdekel ez a remek kikapcsolódási forma. Legyen az hobbi vagy sport szintű.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gabesz26
senior tag
válasz Zoli bácsi #42979 üzenetére
Korrekt akkor lett volna, ha
1. mögöttes érdek nélkül oszt meg ilyen infót, itt azonban rögtön jött a saját kosarával, ami ebben persze jobb
2. víz alatti kamerával mutatja be, nem pedig a tenyerén görgetve próbál víz alatti működést/fizikát modellezni (gépészmérnöki végzettsége miatt ez még inkább gáz).Nem mondom azt, hogy rosszak lennének a top mix kosarak, de nekem pl nem szimpatikus, hogy más fikázásával akar magának piacot teremteni (akinek mellesleg ha jól tudom a mo-i nagykere...)
Steady74: sok sört készíts
csabamigo: én egy általuk is forgalmazott fonott zsinórvágót vettem e-bayen 500 Ft-ért, ami náluk 1800 Ft (egy az egyben ugyanaz és még arra se költöttek, h top mix feliratot szitázzanak rá )
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Fibaro okos radiátor termosztát szett (Fibaro Heat Controller+Temperature sensor) - z-wave
- Secretlab TITAN Evo "Soft Weave"- Regular - 5 év garancia Bontatlan, Új, Számlával
- Üveg tolóajtó RS 120 85x205 cm
- Secretlab TITAN Evo "Soft Weave"- XL - 5 év garancia Bontatlan, Új, Számlával
- Xiaomi Mi Electric Scooter Pro 2 - ELEKTROMOS ROLLER