Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Steven: Miért váltottam Tv-ről projektorra?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
Új hozzászólás Aktív témák
-
WonderCSabo
félisten
válasz
Gergello #2579 üzenetére
Valóban Szőllősi óriási hibát követett el, de ettől még nem kellett volna ennyire szétesnünk. 3 góllal vezettünk akkor, és aztán kaptunk még egy emberelőnyt és 3 gólt kaptunk belőle... Sajnos Geri kiesésével a jobbszél meghalt mint támadásban mint védekezésben, átlövésből csak Nagy Laci próbálkozott, Mikler nem volt a toppon, a védekezésünk szétesett (Zubai nem tudom mikor csinált ilyen hülyeségeekt mint most). Mocsai pedig nem tud meccselni egyszerűen, nem reagált semmilyen változásra. Legalább 4 ziccert megint kihagytunk, nem volt tűz, semmi küzdőszellemet nem láttam a pályán, se az időkérés alatt. Ezer sebből véreztünk a 2. félidőben.
-
WonderCSabo
félisten
válasz
Gergello #2269 üzenetére
Amennyire én tudom nincs pénzhiány. Mentálisan viszont nagyon a béka segge alatt van a csapat régóta. Egyébként sztem annyira nem vicces ez az egész.
Azért Zizit meg kell dicsérni, Ő tényleg mindent megtett és szép a 8 gól, bár a védekezése miatt kaptunk legalább fele ennyit, Elek szét is oltotta miatta.
-
WonderCSabo
félisten
válasz
Gergello #1922 üzenetére
Ez a domain megy. http://keziszovetseg.hu/
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen videókártyát?
- Politika
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Lenovo ThinkVision L24i-10 24 FHD 60Hz 4ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i7-13700K Processzor
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 11 Pro Max 64GB Zöld / Normál állapotban / 100 % AKKUMULÁTORRAL / 12 hónap jótállással
- Apple iPhone 11 Pro 64GB Space Gray / Szép állapotban / 100 % AKKUMULÁTORRAL / 12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest