Hirdetés
- Random25: Windows 11 telepítés Pendriveról
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
harry
veterán
válasz
Bendzsi62 #5381 üzenetére
Szerintem jó döntés. Még én sem vettem 24-nél nagyobbat - abból viszont van kettő is
Instruktor tényleg jó ötlet, de tényleg nem lett volna rossz korábban, ha most valami hibásan rögzült be, azt kétszer olyan nehéz lesz újratanulni. Na de reméljük minden rendben lesz.Snatch téma: jó lenne tényleg erre a ritkább váltásra átállni, eddig mindig tízesével váltottam, és pihentem is, ezen jó lenne javítani. Most talán le sem menne a teszt, viszont főleg állóképesség (hiánya) miatt... No ilyenkor nem rossz, hogy van egy kisebb golyó is, lehet megnézem 20-assal először.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! 1TB WD Black SN750 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- ÚJ Lenovo Yoga Slim 7 - 14.5" 3K OLED Érintő 90Hz - Snapdragon X Elite - 32GB - 1TB - 2,5+év gari
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest