Hirdetés
- Milyen mosógépet vegyek?
- ALZA vagy eMAG?
- Hiányzik a gamer érzés
- Asszociációs játék. :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Reklámmentesítés HyperOS-ben Xiaomi/POCO/Redmi
- Szólánc.
- Csalók a Facebookon. De ennyi???
- Fűzzük össze a szavakat :)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT.hu
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jester01
veterán
válasz User_2 #283332 üzenetére
A BuBa-n Székesfehérváron külön híd van. Mondjuk az nem autópálya csak a körgyűrű.
[ Szerkesztve ]
Jester
-
Jester01
veterán
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz User_2 #289269 üzenetére
+1, kormánycsapágyat nem tudtak nekem sem adni a Gördülő kft.-nél, mondjuk az elég speciális is, nagy átmérőjű és alacsony. [link]
[ Szerkesztve ]
"Végy egy kerékpárt,nem fogod megbánni...feltéve ha életben maradsz."Samuel Langhorne Clemens link: https://cdn.rios.hu/dl/upc/2024-02/02/91209_d2j2gi0v6zwls7lx_1000006503.jpg
-
Lacerta
aktív tag
válasz User_2 #289269 üzenetére
Hát ja, erről mesélhetnék, dolgoztam autóiparban, ott elterjedt k*cs*gség, hogy fognak egy teljesen sztenderd méretű csapágyat, majd leszerződnek valamelyik nagy csapágygyártó céggel, hogy akkor ebből kellene csilliárd darab, de úgy, hogy a belső gyűrűn a furat 1mm-el kisebb / a külső gyűrű 1mm-el nagyobb átmérő / a szélességből leveszünk 1mm-t a szabványos méretsorhoz képest.
És akkor a paraszt meg kell hogy vegye ugyanazt a 6203-ast csak egy 0-val nagyobb összegért.A Hollowtech középcsapágy is ilyen példa, csak már annyian álltak rá az OEM gyártásra, hogy a keskenyített 6805 kapott saját jelölést 6805N néven, és már az is szabványos.
-
flash-
veterán
válasz User_2 #291614 üzenetére
ahol eddig kérdeztem a 2000-et csak hülyén néztek rám, hogy nekik csak d3 van, az megállítolag megeszi a festést?
MTB túrák:
van olyan oldal ahol gpx-es leírásokkal vannak tényleg jól használható mtb útvonalak?hihetetlen de nem igazán találok neten..trailhead, mozgasvilag de ezeken néhány van..továbbá Bélkő-bélapátfalva-szilvásvárad körre(vagy ezen a környéken - Bél kő benne legyen) valaki tud egy jól tekerhető gpx-et?
-illetve Csobánc 71-es út felől merre milyen úton tekerhető? valakinek erről is egy gpx vagy tipp?(Gyulakeszi felől?)
-Kékes: kékestetőre valami mtb kör létezik? nem találtam olyat
[ Szerkesztve ]
-
parandroid
félisten
válasz User_2 #303184 üzenetére
Ezt a sztorit nem igazán tudom hova tenni, de ha az alkoholnak nem osztottak benne szerepet, akkor én sürgősen megnézetném magam dokival (vérkép, ekg, vérnyomás, ilyesmik).
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
RobbyJr
őstag
-
MPowerPH
félisten
-
parandroid
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- Cyberpunk 2077 - Túl a 30 millión
- iPhone topik
- HarmonyOS Next rendszerrel érkezett a Huawei Mate X6
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Google, Meta: el kellene halasztani a közösségi média betiltását a gyerekeknél
- DIGI kábel TV
- Milyen videókártyát?
- Path of Exile (ARPG)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest