- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- sh4d0w: Az Oracle hack
- PSti: Fizetőssé teszi a start gomb megnyomását a Microsoft?
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Apple iPad 11” (A16, 2025) 6/128GB
- vrob: Irány a 32 bit: játékprogramok 1994-1995-ben
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT.hu
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fall-N
veterán
Az agy a kisebb gond. Pont feltöltött nemrég egy videót YT-re a Duna Kerékpárbolt, hogy volt náluk éppen a szervizben három Cube kerék és mind a három szar volt. Valamelyiknek a felnije is el volt repedve, ami sokkal gázabb, mert gazdasági totálkár, nem érdemes új felnit fűzni az alsó kategóriás Shimano agyhoz, nem ér annyit az egész. Használtan keress Mavic szettet, amikor vettem a Rodi szettet, volt pár használt Mavic az aprókon, az újkori árának feléért, annyiért meg bestbuy. De újan a Decathlonban sem veszélyes az ára, bár nyilván megvan az új bicikli, így nem akarsz annyit költeni rá.
Szerencsére a Shimano is kezd végre átállni az ipari csapágyas agyakra, van pár cikk róla. Eddig én is kerültem őket emiatt.
-
-
jjeahh
nagyúr
Ha a bringa tetszik, rendben van a többi alkatrész, én nem adnám el, hanem vennék egy jó kerékszettet bele. Ugyanilyen agyam volt, 1500km-t bírt terepen, de nálam már darált is durván. Lecseréltem a kerékszettet a legolcsóbb Mavic-ra, amibe azóta beletekertem 25000km-t és semmi baja. De amúgy egy kis kotyogás még nem gond, használd nyugodtan, biztonságos.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hp Prodesk 600 G5/G6 SFF/ i5 8-9-10 gen, i7-9700 vagy "félkonfig"/ Win11- Számla, garancia
- Samsung S23 Ultra 512/12GB Fekete / Normál állapotban / 27%-os ÁFÁS számlával / 12 hónap jótállással
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- AKCIÓ! Apple Watch S9 45mm Cellular acél GOLD okosóra garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest