Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Steven: Miért váltottam TV-ről projektorra?
- moongoose: Hajópadló (nem parketta) felújítása a realitások talaján maradva!
- joghurt: frenda dsttöytoi
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
-
LOGOUT
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
Sok minden nincs benne redetileg, amit nyomatékra kellett húzni, hajtókar talán, gyakorlatilag minden mást te szerelsz be, szóval nyilván a saját felelősséged. Adtak hozzá egy viccesen kinéző mechanikus nyomatékkulcsot is, mondjuk nekem volt addigra rendes nyomatékkulcs készletem.
p
-
Fall-N
veterán
Összeszerelés nélkül pedig ezt jelenti. Láttam már pár ilyen unboxing videót. Még a váltók határoló csavarjai sincsenek beállítva. Ha összeszerelve kéri az ember, akkor teljesen beállítják, csak a kormány lesz befordítva 90°-al, pedál nem lesz fent és az első kerék esetleg nem lesz benne a villában. Bár ez változó, van amikor az is benne van.
Baleset meg nem lesz, nyilván beállítás nélkül nem nagyon kéri senki. Vagy a bolt szereli össze vagy lehet kérni ahogy írtam fejjebb beállítva.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASUS Z170-DELUXE Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest