Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz jjeahh #237899 üzenetére
Hacsak nem világítasz fényes nappal is meglehetősen életszerűtlen, hogy merülésig használod, ahhoz reggelig kellene bringázni a sötétben ...persze lehet véletlenül teljes fényerőn felejteni, vagy közbejöhet valami ami miatt kint rekedsz a sötétben, ez utóbbi miatt szoktam pl. én takarékoskodni...de ezt is csak egésznapos, éjszakába nyúlható körökön, melyek ugye elég ritkák.
"Végy egy kerékpárt,nem fogod megbánni...feltéve ha életben maradsz."Samuel Langhorne Clemens link: https://cdn.rios.hu/dl/upc/2024-02/02/91209_d2j2gi0v6zwls7lx_1000006503.jpg
-
flash-
veterán
ez pedig a Moon nebula, a legjobban ajánlott hátsó lámpa
alzán sokszor 6ezer forint körül is van már mostanában:
A hosszabb tekerésnél meg úgy jön ki a dolog hogy eleve használd villogó módban(ott kevesebbet fogyasztanak) meg hát nappalra ott a day fl mód, ott eleve 14 órát bír tehát nappal azon használom, ha pedig kezd sötétedni átrakom fl2-re, hogy ne vakítsak szét mindenkit, az is bőven elég ha nincs köd, eső stb..(sőt városba pedig a flash fl1 is elég)így azért el lehet lenni vele jó sokat ha pedig valaki egésznapos túrára megy vagy többnaposra úgyis megáll ebédelni,ill hosszabb szünetre(én hosszabb megállások nélkül nem is birtam volna az egynapos 300km-es kört sem mondjuk oda bírta a lámpa egy feltöltéssel mert az belefért simán egy napba), egy megállásnál meg azért bele kell hogy férjen eszközök töltése powerbankról.[ Szerkesztve ]
-
parandroid
félisten
Szerintem kicsit túlparázod. Vagy többnapos túrákról beszélünk? Itt az enyémnek a hivatalos üzemideje, pedig ez villog, mint a rossebb, amellett, hogy amúgy egyfolytában ég (katt a.képre a linkhez):
Ismerős csajok szoktak 360 km-es túrákat tolni (crosser montival, vagy gravellel), sose hallottam még őket a lámpa miatt nyávogni, pedig errefelé minimum hátsót mindig hord mindenki.
p
[ Szerkesztve ]
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
andrisbandi
őstag
Régebben csak elelmes hátsó lámpák voltak (ceruza, meg a kisebb). Úgy keresve tuti találsz.
Drága és jó bizos van. Topeak Redlite Mega
Gondolom alis verziója is van a márkásoknak.░░░▒▓ Specialized Turbo Levo ~700e ▶ https://bolha.testbike.hu/apro/-szep---specialized-turbo-levo-fsr-6fattie-m--508956
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Filmvilág
- DIGI internet
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PlayStation 5
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Ötletek, javaslatok, hogy még jobb legyen a PH! lapcsalád
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Yettel topik
- Autós topik