- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- gerner1
- Gurulunk, WAZE?!
- Rák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- -szabi-: Könyvtár megosztás windows 10 és KODI között SMB használatával
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
flash-
veterán
válasz
Damateo #208997 üzenetére
kolégám évek óta a decatholonos riverside al jár dolgozni, nincs valami sok áttétel, lehet hogy ha nyomatékosan tekersz akkor pörgethetsz de ezen kivül erre pont jó újonnan 50 körül van decatholonban. azt venném
viszont kérdés a hozzáértőktől hogy hogy ez ugye nem fogad olyan sort ahol nem 14 a legkisebb lánckerék hanem 13-12.stb..én nem láttam legalábbis olyan 6s sort amin lenne 14 nél kisebb lánckerék..
elöl meg nem lehet rajta más nagyobb tányért cserélni mert valami spéci méret nem?
38-as elől azt kéne valami nagyobbra,de nem találtam 1x rendszerben olyat ami 40-es vagy ilyesmi...
legaábbis amikor próbáltunk ennek utána nézni falakba ütköztünk szóval nem tudom hogy lehet fejleszteni
de városra egyébként tényleg rendben van.
[link] -
válasz
Damateo #208997 üzenetére
Nem tudom, hány km-t kell odáig menned, most függetlenül attól, hogy Tescóba, Praktikerbe, stb. nem veszünk bringát. De most ezen kívül, hogy ez hulladék, próbálnék azért tippeket is adni.
Egy haverom anno megtette, szintén Praktikeres bringa, akkoriban 16eFt volt. Bp-ről mentünk Tahiba, de már Békáson elnyíródott a hajtókar a tengelyen. Szóval, ha nem akarod folyamatosan szerelni, bosszankodni, illetve még egyszer legalább ennyit rákölteni, akkor már érdemesebb egy normális bringát venni.
EZ például jó döntés, ha megfelel a 58-as vázméret. Lényeg, hogy szerintem neked egy klasszikus 28"-os városi bringa kellene. Amilyen fos utak vannak, 20"-os kerekeken legfeljebb vesekővel érdemes gurulni.
Illetve a belépő kategóriában a Neuzer gépeit érdemes nézni, ha viszont komolyabban gondolod, akkor ITT van még egy Gepida.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Hyundai, Kia topik
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- BestBuy ruhás topik
- RoadCraft - Akár négyen is játszhatunk a teljes változattal
- Xbox tulajok OFF topicja
- Milyen egeret válasszak?
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB,Újszerű,Dobozával,12 honap garanciával
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 13 M1 Touch Bar 2020 Használt, karcmentes 3 hónap garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest