Hirdetés
- Telekom TV Mikrotikkel
- [Raspberry] torrent / plex szerver rpi4 alapon
- [Linux] Futtassunk bármely disztrót a terminálunkban
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Rap, Hip-hop 90'
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Klímaváltozás, természetszennyezés
-
LOGOUT.hu
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
válasz Damateo #208997 üzenetére
Sürgősen felejtsd el. Egy használható első teleszkóp kerül annyiba, amennyibe ez az egész bicikli, ezen meg még hátsó is van. Bele se merek gondolni, micsoda ipari hulladékokból rakták össze.
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
addikt
Nem tudom, hány km-t kell odáig menned, most függetlenül attól, hogy Tescóba, Praktikerbe, stb. nem veszünk bringát. De most ezen kívül, hogy ez hulladék, próbálnék azért tippeket is adni.
Egy haverom anno megtette, szintén Praktikeres bringa, akkoriban 16eFt volt. Bp-ről mentünk Tahiba, de már Békáson elnyíródott a hajtókar a tengelyen. Szóval, ha nem akarod folyamatosan szerelni, bosszankodni, illetve még egyszer legalább ennyit rákölteni, akkor már érdemesebb egy normális bringát venni.
EZ például jó döntés, ha megfelel a 58-as vázméret. Lényeg, hogy szerintem neked egy klasszikus 28"-os városi bringa kellene. Amilyen fos utak vannak, 20"-os kerekeken legfeljebb vesekővel érdemes gurulni.
Illetve a belépő kategóriában a Neuzer gépeit érdemes nézni, ha viszont komolyabban gondolod, akkor ITT van még egy Gepida.
[ Szerkesztve ]
Dark Archon | i5-12600KF - RTX 3070 | Canyon Endurace 7
-
flash-
veterán
kolégám évek óta a decatholonos riverside al jár dolgozni, nincs valami sok áttétel, lehet hogy ha nyomatékosan tekersz akkor pörgethetsz de ezen kivül erre pont jó újonnan 50 körül van decatholonban. azt venném
viszont kérdés a hozzáértőktől hogy hogy ez ugye nem fogad olyan sort ahol nem 14 a legkisebb lánckerék hanem 13-12.stb..én nem láttam legalábbis olyan 6s sort amin lenne 14 nél kisebb lánckerék..
elöl meg nem lehet rajta más nagyobb tányért cserélni mert valami spéci méret nem?
38-as elől azt kéne valami nagyobbra,de nem találtam 1x rendszerben olyat ami 40-es vagy ilyesmi...
legaábbis amikor próbáltunk ennek utána nézni falakba ütköztünk szóval nem tudom hogy lehet fejleszteni
de városra egyébként tényleg rendben van.
[link][ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DJI Mavic 3 / Cine / Pro / Classic drón akkumulátor
- DJI FPV profi drón táska, koffer (MC-Cases)
- DJI Mavic 3 Pro Fly More Combo RC Pro - drón szett újszerű állapotban - Garancia +Care Refresh
- DJI Mini 2 - 4k drón szett hibátlan állapotban - távirányító, akku, táska
- DJI FPV Combo drón szett hibátlan állapotban
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest