Hirdetés
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- bambano: Bambanő háza tája
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Csapszerelés segítség!
- GAI: Poor Volta...
- Gurulunk, WAZE?!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
jjeahh
nagyúr
válasz
Runner_fxr #151635 üzenetére
Én ezt a tempót is értelmetlennek érzem átlagember szemmel, az enduros haverom is eléggé vereti lefelé, de azért nála is van egy "egészséges" határ, ami fölé már én sem mennék 2.6" gumikkal és nagy rugóúttal sem. Mondjuk mostanában kezdtem azt érezni, hogy lefelé köves kemény terepen van ahol még nekem is kevés a 2.25" + 100mm rugóút, olyan helyre max egy 2.4", 130-150mm trailt tényleg elfogadnék
Amúgy ez az új cdale miez, enduro? DH? Valahol a kettő között?Gopro: ja, sérülékenyebb elvileg a 8-as. Amúgy ezekre nem lehet a lencsére valami tempered glass-t rakni, mint a mobilok kamerájára? Picit valszeg rontja a minőséget, de csak szemmel nem érzékelhető mértékben.
6030D: nem ronda, bár aszfaltra lehet kevés lenne neki az áttétel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - AMD Ryzen PRO 7 I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy A05 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Apple iPad 11 2025 128GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest