Hirdetés
- Bambanő háza tája
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Asszociációs játék. :)
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Megérkezett a Android 15 és a HyperOS 2-!
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
-
LOGOUT.hu
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
-=RelakS=-
veterán
válasz Hasaggymeg #140216 üzenetére
Valóban rendszeresen féloldalasan állok meg a tekeréssel (asszem jobb láb nyújtva), de ezt pont, hogy tekerés közben figyeltem meg.Tekerés közben van valami kényelmetlen érzésem is. Szerintem ki fogom próbálni valami keményebb nyereggel is. Tegnap pont megtaláltam, ami a Meridával jött, majd azt felrakom
6030D
Mindkét bringa, és ugyanarra?
Ráadásul a merevvázason olyan gumi van, hogy szinte húzza vissza magát egyenesbe a kormány
A legfeltűnőbb amúgy, hogy a rugós nyergeken is mintha balra dőlve ülnék folyton, és ezért dönteném jobbra ... ez persze még csak spekuláció[ Szerkesztve ]
Itt streamelek játékot időnként: https://www.twitch.tv/relaks__
-
6030D
őstag
+ -=RelakS=- + samujózsi:
én már majdnem megírtam, hogy kormánycsapágy berágódás, de aztán jöttek a félrekopott gumis témák, és inkább nem. Bár ez nekem elég sci-fi egy kerékpáron, ami hajtásnál jobbra, balra dől.Tehát nekem most pont ezt csinálja a bringa: azt tudom már egy ideje, hogy a kormánycsapágy az utolsókat húzza, ebben a hónapban esedékes is a csere (amíg nyaralok, akkor nem kell a kerékpár). Erre a múlt hétvégén elkezdett aszfalton bizonytalan lenni a bringa, főleg ilyen enyhe kanyarok után. Olyan, mint amikor a hátsó gumi ereszt, és imbolyog. Hétfőn jöttem rá, hogy akár a kormánycsapágy is lehet, eleje megemel, kormány forgat (nagyon) kitekerve, ok, rág, mint eddig. De hopp, majdnem az egyenesnél van egy pont, amikor valami be tud ugrani egy kis gödörbe, és szépen nyugalmi helyzetbe hozza magát. Néha jobban, néha kevésbé, gondolom attól függ, hogy hogyan állnak benne a dolgok.
Úgyhogy ha rág a kormánycsapágyatok, attól is húzhat a bringa, mert nem tud visszatérni egyenesbe.(#140218) Hasaggymeg: ott nagyobb biztonságban vagyok, mint a hobbi bringás a Börzsönyben...
[ Szerkesztve ]
Merida Big.Nine 6000, Mitas Kratos/Scylla
-
samujózsi
senior tag
Esetemben szinte biztos. A legutóbb a neurológus SM gyanúval küldött MRI-re.
Mit mondjak, nem mentem el.Primadonnát felveszünk! https://youtu.be/9lETrcMJZJM
-
samujózsi
senior tag
Ha nem ülök rajta és találok egy sima, vízszintes felületet, akkor semerre. :)
Ha ráülök, akkor folyton úgy érzem, hogy húz. Fene se érti. A nyereg elvileg jól áll.
Mindegy, ez nem izgat különösebben.Primadonnát felveszünk! https://youtu.be/9lETrcMJZJM
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest