- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parci: Ég veled, KEndre! :(
- Sol4r: DDR2-es processzorok összehasonlítása "azonos" órajelen
- RIOS Gépház: Új design az IT Cafe-n!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bigyo108: A vén PC-Főnix újjászületése
- gerner1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Aktív témák
-
Dirtyz
őstag
Gratulálok a kedves sporttársaknak, akik végigcsinálták a Bükkmaratont.
Időjárásra, pályára nem lehetett panaszunk, sajnos a frissítésről és pályakijelölésről nem mondható ugyanez...
A verseny az én verziómban:
A táv nálam 61 kili lett 1600 m szintemelkedéssel. a pályán töltöttem 3:29:30-at (a "hivatalos" idő ennél egy kicsit több) átlagsebességem 17,5km/h, max 52,6.
Elfogyasztottam 3274 kcal-t, az átlagpulzus 169, a max 185 volt.
Rajt után csak a pulzusmérőt néztem, nem foglalkoztam a többiekkel. Ez a "taktika" be is jött, nem éheztem el, a görcs is csak az utolsó pár kilométeren jött, de átvészeltem nyeregben.
A pálya sokkal nehezebb volt mint az elmúlt években, tavaly pl. 2:55-öt mentem és ennyivel nem vagyok gyengébbA mostanan semmi "pihenős" szakasz nem volt, (nem mintha pihenni jöttünk volna ide
) a "második kört" (rövidtávnak már nem volt) folyamatos fel-le jellemzte, plusz beraktak olyan emelkedőt ami kistányéron sem ment. Kistányért amúgy kb 2× kellett használnom, végig közepes mászások voltak benne.
Frissítés: az első jó helyen volt, a másodikat berakták a célterületre, ahol a beérkező rövidtávosokat kellett kerülgetni kb 30-al, és innen majdnem egy 20-asra volt a következő. Mázlim volt, kitartott a löttyöm a harmadikig, úgy hogy közben még két embernek is adtam inni...Manitou: basszus, Te hol jártál...?
Bici: piros Richey-t próbáld ki, én azt használom a cyclocross bicajban Shimano felnihez, tutin fog...
Aktív témák
Hirdetés
● Olvasnivaló az
1. hozzászólásban.
● 2013.04.01-től fokozottan ellenőrzik a rendőrök a kerékpárosokat!
● Bringás jókívánságok:
- Ésszel!
- Széles utat, gumifákat!
- Örökös hátszelet!
Itt a jó idő (és a magas UV sugárzás), úgyhogy hosszú túrák előtt kenjétek be magatokat naptejjel!
- Futás, futópályák
- Motoros topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Philips LCD és LED TV-k
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Tényleg megbüntette az Apple-t és a Metát az EU, jön a megtorlás?
- iPhone topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- Logitech g29
- Asus VivoBook s14 Flip /i3-1315u/16/512ssd/14/FHD/IPS/Touch/HUv
- PowerColor AMD RX5700XT 8GB / Újszerű állapotban / 6 hónap jótállással / számlával
- 27% Számla! HP Transcend 2,8K OLED laptop! Ultra 155H / RTX 4060 8GB / 16GB DDR5 / 1TB! BeszámítOK
- Garmin tactix Delta Solar okos óra eredeti Garmin titan szíjal
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 CM MasterBox 5 Lite 600W
- Lenovo ThinkCentre M910q Mini PC / i7 7gen/8GB RAM/240GB M2 SSD/12 hónap jótállással
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB,Újszerű,Dobozával,12 honap garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G1 - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest