- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- Amiga A500 - A régi barátnő
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
Aktív témák
-
törölt tag
válasz
rétisün #45201 üzenetére
Állítólag annyi értelme van a slopingnak (azon kívül, hogy összességében olcsóbb a gyártása), hogy merevebb tőle a váz. Ennek ellenére én a versenyzők esetében általában minimálisan slopingos vázat szoktam látni, vagy teljesen slopingmenteset. Azért érdekes, hogy időfutam bringáknál régen volt egy ellentétes "divat": fordítva volt ejtve a cső, azaz előrefelé lejtett, első kerék kisebb volt, így jobb ráhajlással még kisebb légellenállást lehetett elérni. Mai időfutam bringák között nem láttam már ilyet (vízszinteset viszont elég sokat).
Igazából amúgy akkor van bajom outiknál (kinézet szempontjából), ha olyan vaskosan néz ki akár egy monti, a sloping meg szintén kissé montis jelleget ad neki (montiknál talán a korai példányoknál volt vízszintes a felsőcső). Biztos hatásos a karbon, de a vázak kinézetével nem tudok megbarátkozni sehogy. Meg a hajtóművek is ma már brutálisan néznek ki. Biztos hatékonyak, de nem annyira szépek. És igazából nem is értem, hogy alsó-közép, azaz hobbi outi kategóriában miért nem lehet szépet alkotni, de még egy shimano 2300-as hajtómű is úgy néz ki, hogy... ahhoz képest ez a régebbi 105-ös, ami van nekem is, szerintem merevségben veri, és amellett még szebb is. Vagy egy régi 600-as.
Aktív témák
Hirdetés
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Elektromos autók - motorok
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- EAFC 25
- A profit csak játék a Red Magic 10S Prónak
- Android szakmai topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Építő/felújító topik
- Trollok komolyan
- További aktív témák...
- Immax - EV utazó töltőállomás elektromos autókhoz AC Type 2 32A/380V 22kW + dugó 230V 5m Wi-Fi Tuya
- Asztali PC , R7 8700F , RTX 3070 Ti , 32GB DDR5 , 512GB NVME , 1.5TB HDD
- Katana GF76 11UG 17.3" FHD IPS i7-11800H RTX 3070 32GB 512GB NVMe gar
- Samsung 65" QLED 4K Q7F Vision AI Smart TV (2025) Bontatlan / 2 év gari
- Bontatlan, régi, legális, szoftverek: Autodesk Maya, Lightwave 3D, Windows, Office, Norton, stb.
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- IKEA (HAVREHOJ) tablet vagy laptop tartó
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- AKCIÓ! GIGABYTE B360 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest