Hirdetés

Aktív témák

• szatocs

őstag

válasz Ariadne #9654 üzenetére

Elég rossz dolog ez a kerékpár vétel, 100 - ig nincs olyan, amit úgy lehetne hagyni, ahogy van. :)
    Egyre többször gondolkodom el azon, hogy ennyiért vehetek 5 db 1 évig tartót, amit nem sajnálok, nem lopják el, ha van egy lánccsere, akkor hátsó fogaskoszorúval együtt is megvagyok 2ezerből. Nem tudom, hogy mennyivel lenne jobb nekem egy ilyen kategória, nem próbáltam még egyet sem, mennyit bírnak átlagos felhasználás mellett (egyszer sem bunny - znék, nem ugratnék, esetleg egy kis egykerék, az is félévente egyszer, mert kedvem lenne hozzá, kisebb túrákra viszont kapható lennék, értek ezalatt kb 20-40 km - t. Tehát legtöbbet utcán lenne használva, ez 90% - ot jelent, a többi 10% pedig könnyű terep, földút. Mennyit bírhat ilyen körülmények között egy Magellan Polaris pl., minden felszereltsége alapon, csere nélkül.

Most is már akkor sokalltam be, mikor már másodjára van láncszakadásom, kb 8 hónap alatt, úgy, hogy állva tekertem volna, mikor elindultam. Egy 6ezer Ft - os Shimano lánccal is számíthatok ilyenre? Meg meddig bírhatja egy olyan. Ti azért túráztok is, én a mostanimmal nem merek 5 km - nél nagyobb útba belevágni. Túrázás mellett mennyit bírhat egy 5k körüli lánc?

=== Szatocs ===

Aktív témák

Hirdetés