Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- RetepNyaraB: Kávés szöszölés, az élet, a világmindenség, meg minden
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: AMD Radeon Pro V540 avagy RX5700XT HBM2 rammal...kétszer (első rész)
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Rap, Hip-hop 90'
Aktív témák
-
KaraDani
addikt
válasz
KaraDani #43907 üzenetére
Pár hete amikor mentem ki, az árpád hídon nagyon nézett egy srác egy astrából, majd félreállt, a margithídi lejárónál kiszállt és integetett, hogy álljak meg. Azért állított meg, mert tetszett neki a bicaj, és érdeklődött, hogy milyen a 120 as teló stb... Mint kiderül ős is idén kezdte a montizás, és egy 96 e van, de gondolkodik, hogy nagyobb rugóutasra cserélje, azért volt kíváncsi. Erre ma fenyőgyöngye előtt hátranézek, és jön mögöttem a 96 el virsli sportcontactal
Utána szinkrontmentünk én terepen fel ő aszfalton, majd fent beszélgettünk egy kicsit a rekettyésnél. Azért vicces, hogy milyen kicsi itt a bringás társadalom, ahogy egyre többet megyek, egyre több a már ismerős bringa bringás, akivel találkozok.
Aktív témák
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- Apple iPhone 16 Plus / 128 GB / 100% Akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- Asus ROG G20AJ - Intel Core i7-4790, GTX 980
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest