Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- RetepNyaraB: Kávés szöszölés, az élet, a világmindenség, meg minden
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- MasterDeeJay: AMD Radeon Pro V540 avagy RX5700XT HBM2 rammal...kétszer (első rész)
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Rap, Hip-hop 90'
Aktív témák
-
KaraDani
addikt
Aki mer az nyer, elmentem egy körre... A budai majdhogynem csontszáraz, még azokon a helyeken sincs állóvíz, ahol a majd egész júniusban állt, a májusi vizmennyiség után. Az elején amolyan szimuláljuk 24 órás etapot, a Kolossy tértől úgy nágyjából ami csövön kifér mentem fel a HHH ra, 180-190 es pulzus. Utána meg a többit annyira élveztem, hogy arról is elfeledkeztem, hogy 7.15 re moziban kellett volna lennem, és csak most értem haza. Idő fenomenális, rövidmez rövidnaci. 1,5 hét montis szünet és a rengeteg megnézett fr/dh film esténként, visszaadta a bátorságot lefelé, egy két helyen meg voltam lepődve, hogy múltkor ott vánszorogtam a köveken, most meg 30-40 el ugratom át őket, meg néhol használtam kicsit kanyarban az oldalfalat is. Kis hárshegyre felfelét most először sikerült kitekerni, csak azon a qva falépcsőn lenne merszem lemenni, akkor menne lábletétel nélkül az a kis szösszenet hegy. Megfogadtam, ha kiterem a felfelét, lemegyek a lépcsőn, de nem mertem, letoltam rajta a bicajt, nézegettem, konstatáltam, hogy valószínűleg sima ügy, még az ülést is leengedtem, a kilátóban is ültek, szal nem is voltam egyedül, és nem mertem, hihetetlen milyen nyúl lettem a gyerek önmagamhoz képest
Aktív témák
- Szemüveges topik
- Android szakmai topik
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Milyen házat vegyek?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 250db DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch 32GB V2 játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP ZBook 15 Studio G3 - Intel Xeon I 32GB I 512SSD I 15,6" FHD I Nvidia I Cam I W10 I Gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest