Hirdetés
- Mi történik egy netes csalás után?
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Segway-Ninebot Kickscooter Max G30E II elektromos roller
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Diáklaptop - Dell Latitude 3140 - Királyunk ajándéka
- Hiányzik a gamer érzés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- LDNIO A6140C 140W GaN Super Fast Desktop Charger
- Szólánc.
Aktív témák
-
válasz FixY67 #31402 üzenetére
Dósa Nándor tér, Csapó út kereszteződés és igen a zebrán de ha ismered a helyet tudod, h ott egyik sétálórészről mész át a másikra...
(#31404) ludsimon: Hardride, Zsolti haverom volt
Nagy bajom nem lett (épp csak gurult az autó és én is), könyök, térd, fenék, a szokásosMindenkit egyforma külső inger ér, de egyén függő, h éljük meg :P
-
FixY67
senior tag
válasz body007 #31405 üzenetére
Bocs, némi gonoszkodás volt a kérdésemben.
Mostanság jártam a Dózsa György úton és az egyik kereszteződésnél rendőr+mentő+taxi, meg néhány ember. A hátizsákomra csatolt sisakot meglátva odajött hozzám egy úriember, hogy látja biciklis vagyok és vigyázzak a zebrán, mert őket most ütötte el egy taxis. Szépséghibája a dolognak, hogy az illető bűzlött az alkoholtól... (arról nem beszélve, hogy ugye mit is keres egy biciklis a zebrán, ha nem tolja a járművét)----
Feltételezem, komolyabb bajod nem lett, mert akkor nem a szervizzel foglalkoztál volna....
-
tr00p3r
addikt
Sziasztok!
Lenne egy Magellan Pyxis Team vázam, 18,5" méretben eladó. Megkímélt állapotban, WTB kormánycsapággyal, XT átdobóval és nyeregcső bilincsel várja a gazdáját.
Adatok:
- Kifejezetten verseny XC/maraton felhasználásra tervezett váz
- 1530 g-os tömeg (17 col)
- 80 és 100 mm-t mozgó teleszkópokkal kompatibilis/optimális fejcsőszög
- V-fék és tárcsafék kompatibilitás
- Triple Butted alsó, felső, és nyeregváz-cső valamint támvillák
- Hydoforming, horpasztás nélküli láncvillák a maximális hatáshatékonyság érdekében keresztátkötővel merevítve
- A kategóriájában egyedülálló 72 mm-es gumi és sárférőhely a tám és láncvilláknál
- 27,2-es nyeregvázcső a menetkényelem érdekében
- S-bend nélküli egyenes támvillák a maximális hajtáshatékonyság érdekében
- A középcsapágy-ház felé ovalizált alsócső a hatáshatékonyság fokozása érdekében
- Két kulacstartó rögzítési lehetőség
- Előre néző slott a nyeregváz-csövön ami gátolja a kosz nyeregváz-csőbe jutását
- Fejcső/alsócső felülhegesztés
- A felsőcső tetején futó kábel és bovden-szemek a kényelmesebb vállon cipelés érdekébenÁra: a legjobb ajánlat nyer
-
rekid
addikt
Valaki erre?
Gyáva népnek nincs hazája!
-
Tamoo
MODERÁTOR
Cross-t érdemes venni erre szerintem, nem sima mtb-ot. Ez az az árkategória, ahol még pont nem kapsz túl jó felszereltséget. Használtan viszont nagyon jó gépek vannak ennyiért.
EZ amúgy nem rossz. Egyik legjobb, ha nem a legjobb váz a kategóriában, viszont elég szerény felszereltséggel. Vagy itt van még egy [link]
De inkább nézegess használtakat ennyiért.[ Szerkesztve ]
-
szatocs
őstag
válasz venember83 #31394 üzenetére
Adtak a bicóhoz annak idején egy kezelési-szerelési útmutatót, abban akkor megnézem, hogy az első váltónál melyik csavar mit csinál. De legalább a hátsó váltóhoz nem kell nyúlni.
=== Szatocs ===
-
Hasaggymeg
veterán
Én helyedben nem a legnagyobb (KTM,Specialized,Cube,Trek stb.) neveknél nézelődnék,ott ugyanazon az áron lényegesen gyengébb felszereltséget kapsz.Mint mindenhol,meg kell fizetni a nevet.
Inkább itt vagy itt néznék szét,a Gepida/Scarpea/Caprine jobban felszeretjeik között.
meg persze ott a Meme.[ Szerkesztve ]
"Végy egy kerékpárt,nem fogod megbánni...feltéve ha életben maradsz."Samuel Langhorne Clemens link: https://cdn.rios.hu/dl/upc/2024-02/02/91209_d2j2gi0v6zwls7lx_1000006503.jpg
-
rekid
addikt
válasz Hasaggymeg #31417 üzenetére
na jo vannak itt is ugylatom ellentetek
Igazabol lovesem nincs, 2000ben vettem egy caprine cherooke-t. igazabol mai napig megvan s működik nincs leharcolva. (kicsit felujitgatva helyrehozva 20-30K ráfordítással) örökölné párom én meg vennek ujat.
Total tanacstalan vagyok. hétköznap bejárnék meloba vele hetvegen pedig kirandulnék szabadba. nyilván ésszel. Viszont ami elszomorít hogy 100K nem elég egy megbízható nyilván kompromisszumokkal megkötött ezekre a celokra alkalmas bringára.Gyáva népnek nincs hazája!
-
Tamoo
MODERÁTOR
Én sem linkeltem volna azt a specialized-et, de extra akciós... annyiért van mint az ugyanolyan felszereltségű caprine... és azért a váz ég és föld.
De szerintem elég a 100k, használtat meg azért mondjuk, mert sokkal többet kaphatsz a pénzedért. Nyilván nem egy leharcolt darabot kell megvenni. -
FixY67
senior tag
válasz Hasaggymeg #31417 üzenetére
A Kelly's mennyire számít "nagy" névnek? Ahogy elnézem, 400000Ft körül már gyengébb felszereltségű, mint a hasonló árú(természetesen már nem kapható ) KTM.
...
-
rekid
addikt
Persze értem, de használtat egyedül esélytelen vennem mert kb. bármit elhiszek mint laikus. És hát nah a magyar ember nem feltétlen a korrektségéről híres főleg ha el kell passzolni vmit. Ez alol nyilván van kivétel, ezért is jöttem ide s kértem segítséget. De pl. hogy én mondjuk aproban nézzek ki egy bringát egyedül, még ha látom se tudom eldönteni hogy az milyen állapotban van.
Jaj de utalom ha valamihez nem értek....Gyáva népnek nincs hazája!
-
venember83
nagyúr
válasz FixY67 #31420 üzenetére
Ők egyre inkább azt hiszik magukról, azért is lett gyengébb a felszereltsége pár modelljüknek, de ebbe a sorba tartozik sajnos már a Cube és a Hai (lásd Meme hozzászólását) is, ugyanazon az áron gyengébb színvonalú alkatrészek. A múltkor látott idei Cube Analogon (vagy Aim volt?) pl. négyszögtengelyes monoblokk volt.
[ Szerkesztve ]
-
FixY67
senior tag
válasz venember83 #31423 üzenetére
A Hai-t korábban nem ismertem, most kezdtem nézegetni őket. A kinézett példányok többségéből a tavalyi lényegesen drágább, ugyanakkor jobb felszereltségű, mint az azonos néven, 2010-esként forgalomba hozott modellek.
A Cube sem ismerős, de legalább ronda. (legalábbis amiket a Vadász utcában láttam, azok nagyon nem tetszettek)...
-
KaraDani
addikt
Tavaly vettem hasonló árkategóriában egy Kelly's Coachot újonnan, ellopták 2 hónap után. Utána hasonló árért vettem Memétől egy használt 5-6éves hibátlan állapotú KTM et, ennek a régebbi verzióját [link]. Lassan egy éve hibátlanul teszi a dolgát, összehasonlíthatatlanul jobb, a hasonló árú új bringákhoz képest. Apróról én se vállalnám be, de pl. Memétől már jópáran vettünk használt bicajt, szerintem eddig mindenki elégedett.
-
FixY67
senior tag
válasz venember83 #31426 üzenetére
Valami olcsóbb darabok voltak és mintha nem is MTB lett volna...
...
-
törölt tag
üdv.
Nem láttatok valahol rollert ami 100 kilóig jó (Nem vagyok 100 kilós, csak 90 és 186 cm magas ) és nem túl nagy, könnyű összecsukni. Gondolkozok egy beszerzésén, munkába járni jó lenne vele.
-
Meme
aktív tag
válasz venember83 #31397 üzenetére
jelentem a váltó külső terelőlemezét hajtotta kijebb, ez bevett szakembertrükk
Szevasztok bogyókák!
-
detroit17
tag
Szevasztok!
Ma egy lazább napot terveztem mert tegnap azért egy kicsit elfáradtam
de azért ma is meglessz az 1 óra! -
Xantomas
őstag
válasz venember83 #31426 üzenetére
Szerintem azt a fura tejes-narancssárgásat. Tényleg, kinek van olyan "ronda" kockája?
(#31387) szatocs Nem hát. Azóta, hogy ismerem minden napom vigyorgós.
(#31372) Meme 10 év... kis optimista kb 2 hónappal számolok. Törvényszerűség, hogy sárkány lesz, én nem akarom megvárni. Bár ki tudja...
"Megint eggyel hülyébb vagyok, mint tavaly"
-
FixY67
senior tag
-
venember83
nagyúr
válasz FixY67 #31442 üzenetére
Nem, tejes-narancssárga. Xantomas csak kötekedik mindenkivel, mert csúnya és gonosz.
-
válasz venember83 #31443 üzenetére
neked is jól néz ki a szobád
Füle -> 9. BRSZK -> 2024. Június 22-23. (hamarosan beérjük a Fast and furious sorozatot)
-
Xantomas
őstag
válasz venember83 #31443 üzenetére
Hmm.. pedig próbáltam utalni az idézőjellel, hogy mennyire nem is csúnya. Igazából tényleg a legszebb Cube festés.
Ilyen színt akartam eredetileg a SS-re, csak végül semmi hasonló nem volt. Ez a celeste is csak a véletlen szüleménye volt. Végül egy picit sötétebb lett mint amire gondoltam, de egye fene, csak jobb lesz a kontraszt a fehérrel.Ja igen. Csúnya, gonosz, valamint gyerekeket reggelizik, és hokimaszkban, fehér kezes lábasban, egy láncfőrésszel riogatja az édes aranyos erdei mókusokat..
"Megint eggyel hülyébb vagyok, mint tavaly"
-
ludsimon
veterán
Nem tudom, hogy mi a helyzet Budapesten kívül, de azt tudom, hogy hajtás nélkül hátszéllel lazán megvolt a 20-23 km/h.
Másnál?
Én a mai napot tuti kihagyom, az nem élvezet, hogy begyorsulok 30-ra, és hirtelen vissza 20-ra.undefined
Aktív témák
Hirdetés
- HP Zbook 17 G4,4K UHD,i7-7820HQ,32GB,256GB SSD+1TB HDD,P3000 6GB VGA,WIN11
- ÚJ, 3év Gar AMD Ryzen 7 7800X3D 4.20GHz (96MB Cache, up to 5.0GHz) CPU! BeszámítOK
- Macbook Pro 13" Retina 2015 i7-3.1Ghz 8GB 256B SSD, Új akku, Üzletből
- Apple iPad (2017) Wifi + 4G 32GB, Megkímélt Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Honor 200 Pro 12/512GB, Bontatlan, 1 Év Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest