- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Pajac: Átlátszó fém
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
MarKoo
addikt
Én eddig ''kiröhögtem'' a barátaim, amikor panaszkodtak, hogy már megint spyware van a gépükön. Persze a ''nagy nevetés'' után kaptak egy listát, hogy nekem mitől tiszta mindig a gépem: NOD32 (up2date), Kerio Personal Firewall (legújabb), Ad-aware SE Personal, Spybot Search & Destroy, Spy Sweeper és természetesen a Windows XP-m is up2date. Viszont az utóbbi 2 hónapban mindig explorer.exe hibával száll el a Windowsom. A telepítéstől számított 1 hónap után előjön valamilyen explorer.exe-s hiba. (Most például ha a winyók tulajdonságait szeretném megtudni, akkor megfagy.) Most lefuttattam pár progit és a következő eredmény született:
Spybot S&D: Advertising.com-os szemét
Ad-aware: valami másik szemét
Spy Sweeper: Trojan Horse found: trojan-backdoor-flood.mirc
Spy Cookie found: atwola cookie
(eddig...)
Opera 9.0b-t használok netezésre, az Internet Explorerrel csakis a freemail.hu és az iwiw.hu. Van valakinek valami ötlete, hogy honnan hirtelen ez a sok szemét a tűzfal, vírusírtó és minden ellenére?Jah és nem látogatok olyan oldalakat ahonnan ez a sok sz*tyok lejöhet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Napelem
- Milyen monitort vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- Filmvilág
- Autós topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Windows 10
- További aktív témák...
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3018
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3084, 95% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3147
- Új MSI Katana 15 Gamer FHD IPS 144Hz i7-13620H 10mag 16GB 512GB Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest