Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- LordAthis: Mission: Imposible? - Együtt 1333 és 1600 MHz, ECC/Non-ECC
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
MarKoo
addikt
Nagy gonddal találtam szemben magam. Hoztak egy gépet, ami sikeresen bekapott 1-2 finomságot, viszont egyelőre nem tudok velük mit kezdeni. A vírusírtó lejárt, újat csak akkor tudnék felrakni, ha lennének rendszergazda jogosultságaim. Viszont nincsenek....

Próbáltam Csökkentett módban indítani a gépet, de az a helyzet hogy a Rendszergazda fiók jogosultságai is le lettek korlátozva. Ilyenkor mit tudok tenni? Hogyan kaphatnám vissza a jogokat?
-
-
MarKoo
addikt
Én eddig ''kiröhögtem'' a barátaim, amikor panaszkodtak, hogy már megint spyware van a gépükön. Persze a ''nagy nevetés'' után kaptak egy listát, hogy nekem mitől tiszta mindig a gépem: NOD32 (up2date), Kerio Personal Firewall (legújabb), Ad-aware SE Personal, Spybot Search & Destroy, Spy Sweeper és természetesen a Windows XP-m is up2date. Viszont az utóbbi 2 hónapban mindig explorer.exe hibával száll el a Windowsom. A telepítéstől számított 1 hónap után előjön valamilyen explorer.exe-s hiba. (Most például ha a winyók tulajdonságait szeretném megtudni, akkor megfagy.) Most lefuttattam pár progit és a következő eredmény született:
Spybot S&D: Advertising.com-os szemét
Ad-aware: valami másik szemét
Spy Sweeper: Trojan Horse found: trojan-backdoor-flood.mirc
Spy Cookie found: atwola cookie
(eddig...)
Opera 9.0b-t használok netezésre, az Internet Explorerrel csakis a freemail.hu és az iwiw.hu. Van valakinek valami ötlete, hogy honnan hirtelen ez a sok szemét a tűzfal, vírusírtó és minden ellenére?
Jah és nem látogatok olyan oldalakat ahonnan ez a sok sz*tyok lejöhet. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Pánik a memóriapiacon
- Lassú lett a Windowsod? Ezeket kapcsold ki elsőnek!
- AliExpress tapasztalatok
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- EAFC 26
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Temu
- Tényleg nem változik semmit a Samsung Galaxy S26+?
- Hogy milyen lett az ASUS ProArt széria csúcsnotesze? Hát ilyen!
- Subaru topik
- További aktív témák...
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- BLACK FRIDAY! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Keresem a Barkács Balázs Játékokat
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3898, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 12 Mini 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Samsung Galaxy S23+ / 8/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Gyári Gari 2026.02.21.
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest