Hirdetés
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
GeorgeV
aktív tag
Ahh. 5 éves alaplap. Itt lehet a gond. Nekem is majd gépet kell valamikor cserélnem, mert az én négy éves gépemen eredetileg Windows 8 volt (tökéletesen működött a Windows 8.1 is rajta), de amikor beadtam a derekam a Windows 10 marketing gőzhengerének, azóta sajnos számos alkalommal örvendeztetett meg a kék képernyőjével.
Egy frissítés után kb. a 30. helyreállítás után (csak Rescue Diskről indult) volt hajlandó működni, már majdnem visszaraktam a Windows 8.1-et a gépemre, a régi békeidők emlékére. És akkor elindult. Pro verzió révén letiltottam a frissítést 35 napra (ez a max.), azóta elvagyok.
Szerintem a Vezérlőpult > Hálózat és internet > Hálózati kapcsolatok-nál az aktuális kapcsolaton jobb klikk, Tulajdonságok. Itt lehet próbálgatni, de legfőképp az energiatakarékos dolgokat, meg a speciális vezérlési technikákat kellene kikapcsolni. Az IP4-nél lehetőség szerint fix IP cím legyen (pl.: 192.168.0.10 ), a Speciális nyomógombnál pedig WINS fül, NETBIOS engedélyezése a TCP/IP felett. Innentől ez már türelem játék.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3666 100% Akkumulátor
- Minis Forum Mini PC MS-A2 Ryzen 9955HX RAM és SSD nélkül 1 év garanciával
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G7: i5-8365U I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 32GB(4x8GB) G.Skill Trident Z RGB 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest