- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Doky586: Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
- skoda12: Webshopos átverések
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
GeorgeV
aktív tag
válasz
mrlumen #4543 üzenetére
Nekem is időnként kiír ilyen és hasonló dolgokat (sajnos).
Ha összejön egy stabilabb időszak, utána úgyis jön egy frissítés, amelyik hazavágja az egészet.
Sajnos azt kell mondjam, hogy a Windows 10 velejárója a kék halál.
Szerencsére eddig csak egyszer volt, hogy egy frissítés úgy hazavágta az egészet, hogy két nap próbálkozás (Rescue Disk, stb.) után állt fel a rendszer. Máskor magától újra szokott indulni.Korábbi oprendszereknél kikapcsoltam az automatikus frissítést, "betonstabilan" tudtam azokat használni. Még a WIndows 8.1-et is. De ez a Windows 10... Na, inkább nem mondok semmit.
-
GeorgeV
aktív tag
Ahh. 5 éves alaplap. Itt lehet a gond. Nekem is majd gépet kell valamikor cserélnem, mert az én négy éves gépemen eredetileg Windows 8 volt (tökéletesen működött a Windows 8.1 is rajta), de amikor beadtam a derekam a Windows 10 marketing gőzhengerének, azóta sajnos számos alkalommal örvendeztetett meg a kék képernyőjével.
Egy frissítés után kb. a 30. helyreállítás után (csak Rescue Diskről indult) volt hajlandó működni, már majdnem visszaraktam a Windows 8.1-et a gépemre, a régi békeidők emlékére. És akkor elindult. Pro verzió révén letiltottam a frissítést 35 napra (ez a max.), azóta elvagyok.
Szerintem a Vezérlőpult > Hálózat és internet > Hálózati kapcsolatok-nál az aktuális kapcsolaton jobb klikk, Tulajdonságok. Itt lehet próbálgatni, de legfőképp az energiatakarékos dolgokat, meg a speciális vezérlési technikákat kellene kikapcsolni. Az IP4-nél lehetőség szerint fix IP cím legyen (pl.: 192.168.0.10 ), a Speciális nyomógombnál pedig WINS fül, NETBIOS engedélyezése a TCP/IP felett. Innentől ez már türelem játék.
-
GeorgeV
aktív tag
válasz
Gyurinho92 #4529 üzenetére
Most én jártam úgy, hogy a Windows 10 frissítette magát és egyből kék halállal indult állandóan.
Recovery Disk be a DVD meghajtóba, indítási helyreállítás, előző állapot visszaállítása, gyári állapot visszaállítása, stb. semmi nem működött. Minden indítás után kék halál.
Csökkentett mód és egyéb indítási lehetőségek, semmi.
Kizárólag a Recovery Disk-ről indított parancssor működött.Itt láttam, hogy a Creators Fall Update által gyártott Windows.old mappát törölte a frissítés, azonban ebben a mappában az előző Creators Update fontos fájlokat hagyott, azokat letörölve a Windows 10 kinyírta magát.
Egy egész napon és estén keresztül ismételgettem az Indítási helyreállítást, az Előző verzió visszaállítását, a Gyári állapot visszaállítását és a Rendszer-visszaállítási pont lefuttatását a meglévő két időpontra. Meg persze a többi lehetőséget is próbálgattam, amit a Recovery Disk felajánlott.
Némi pihenő után reggel előkészültem, hogy feltelepítem a Windows 8.1-et, azzal semmi problémám nem volt korábban. Még egy utolsó rendszer-visszaállítást lefuttattam, és LŐN CSODA, a Windows 10 betöltődött.
Igaz, hogy néhány program nem működött (pl.a Chrome), de azokat újra telepítve újra működik a Windows 10.
Ezt a rohadt állandó update-et ki kellene kapcsolni véglegesen (nem csak a megengedett 35 napra), mert ezzel nyírja ki magát a Windows.Jó lenne már, ha jobban odafigyelnének az MS-nél a minőségre.
-
GeorgeV
aktív tag
válasz
Gyurinho92 #4526 üzenetére
Minden driver-t törölj, a víruskeresőt kapcsold ki. Az eszközkezelőben csak a legszükségesebb dolgokat engedélyezd. Ezután szépen lassan vissza lehet kapcsolni az eszközöket egyesével, figyelve, hogy melyik után jelentkezik újra a probléma.
-
GeorgeV
aktív tag
válasz
Gyurinho92 #4523 üzenetére
Nekem is sokáig ilyeneket írogatott ki. Nálam az alvás funkcióval volt a gond, altatás után szokott ilyet csinálni, amióta csak ki- és bekapcs. volt (altatás nélkül) nem fordult elő. Most a Creators Fall Update után már bírja az altatást is.
-
GeorgeV
aktív tag
Elszállt a Windows 10 "Critical_Structure_Corruption" hibával.
Utána nem akart magától újra indulni, de én újra indítottam.
Windows 8.1 alatt semmi gondom nem volt a gépel, erre ez a WIndows 10, hát ez egy katasztrófa.
A végén még vissza kell váltanom a Windows 8.1-re.
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor 20 - jobb későn, mint soha!
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Milyen routert?
- Elektromos cigaretta 🔞
- Véletlenül megmutatta a 17 Pro Max hátlapját a Xiaomi
- Feketelista, avagy a rossz boltok topicja
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen TV-t vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RX 7600 / 32GB DDR4 / 1TB M.2 SSD
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Latitude 5420 i7-1185G7 16GB 512GB magyarbill. 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest