Hirdetés

2024. június 30., vasárnap

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2014-12-18 22:59:26

LOGOUT.hu

Egy kis előszó a totyikhoz, amit jó ha mindenki elolvas:

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#87389) daninet válasza Zeki (#87386) üzenetére


daninet
veterán

füstölt, sózott, főtt szárított és ezek keveréke
tiszaalpáron van egy böllérünk, van egy családi receptünk és az alapján készít mindent. annó magunk csináltuk de egyre nehezebb volt áthozni a szerb határon a sok húst így marad ez a proli módszer hogy berendeljük :)
fater meg keményen nyomja a minőségellenőrzést, szóval ha a kolbászban nem jó a hús/zsír arány vagy kiderül hogy füstpácot használt az öreg (először bejátszotta) egy szemeteszsákban viszi vissza neki az egészet. :)

Miért vegyem meg, ha 3x annyiért, 3x annyi idő alatt megépíthetem? ´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.